wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ağzına vursaydın 2 tane 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bugün önce pegasus airlines'la 2 saat kavga ettim. sonra digiturk ve superonline müşteri hizmetleriyle kavga ettim. sonra pegasus'la biraz daha kavga ettim. bu kurumlarla muhattap olup hala özelleştirmenin her boku çözebileceğini sananlarla da kavga etmeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 emekli albay olma yolunda hızla ilerliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Günlük az sonra otobüse binip 350km yol tepecem sabah 9daki yanma teorisi dersine gidecem bi gün kalıp başka bi derse daha girip tekrar 350km yol tepip eve dönecem.Bir sonraki hafta tekrar tekrar tekrar...Kıl dönmem geri döndü günlük yol puanlarım uçak miline çevrilebilseydi japonyaya gidiyordum günlük.günlük senin ben...çok seviyom öpejecm! (içtim biraz...sevişelim mi günlük?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 of çok yorgunum ya lensler gözüme bıcık bıcık batıyo yarın sınav 10'daymış, 50 dakka 3 soruymuş, beğenen alsınmış ama bugünkü grup çalışmasında çok rahatladım, resim çizdiriyolar bize pastellerle. çocuk gibi kihkih börekçideki siyah kedi çok tatlıydı. siyah olduğu için onu kimse sevmiyo bence, çok sevgiye aç gördüm onu. siyah kedileri sevelim, topluma kazandıralım onları. arada bir yaban mersinli pasta yiyelim, hep çilekli hep çukulatalı olmasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Numaralı lens mi?Eğer öyleyse neden evin içinde lensle oturuyosun?Gözlüğün yok mu?Gözlerin kurumaz mı?Lensin ömrü daha uzun olmaz mı hem daha az kullansan? İstediğin sorudan başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 naber lan günlük. bugün çoğentrsan bi gün olabilir. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 evi temizlemem lazim biton research paper okumam lazim proposal'i yeniden yazmam lazim adam gibi srs software bulmam lazim, yoksa EA ya kalcam yine :/ rational requisitepro niye word ile sorun cikardi ki ya :/ mis gibi program aslinda. cok doluyum anlayacagin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 günlük. ÖÖÖÖÖÖÖEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dartanian said: Numaralı lens mi?Eğer öyleyse neden evin içinde lensle oturuyosun?Gözlüğün yok mu?Gözlerin kurumaz mı?Lensin ömrü daha uzun olmaz mı hem daha az kullansan? İstediğin sorudan başlayabilirsin. evet.üşendim.var.kurur.aylık lens, istiyosan 1 ay çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bugün çok sinirliyim, sabah babamla arkasından annemle tartıştım. Sonra metrodaki insanlara deli oldum. Sonra taksi şöförünü azarladım. 4'te psikolog randevum var. Böyle sinirden ağlayasım var. Neyse dizi izliyim by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ladytron said: Dartanian said: Numaralı lens mi?Eğer öyleyse neden evin içinde lensle oturuyosun?Gözlüğün yok mu?Gözlerin kurumaz mı?Lensin ömrü daha uzun olmaz mı hem daha az kullansan? İstediğin sorudan başlayabilirsin. evet.üşendim.var.kurur.aylık lens, istiyosan 1 ay çıkarma. Ben gayet 45 gün kullanıyorum ya asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 psikoloğun psikoloğa gitmesi nasıl olmuştur hep merak ederim. karşılıklı bir "ne yaptığının farkındayım ama işini yapmana da saygı duyuyorum.. ama ne yaptığının farkındayım.." bakışı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dasaaa'nin komik olabilecegini hic düsünmemistim.. Her gün yeni bisey ögrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 asil psikolog, psikolog hastasina placebo vermeye kalkisirsa ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 alarmı kapattıktan sonra hemen uyuyup rüya görmeye başladım rüyamda elimi yüzümü yıkadım giyindim kahvaltı ettim okula gittim derse gittim uyandım sonra sonra uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 derFremdeSohn said: dasaaa'nin komik olabilecegini hic düsünmemistim.. Her gün yeni bisey ögrenmek. komik değilim olm. boş anına gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Saeros said: alarmı kapattıktan sonra hemen uyuyup rüya görmeye başladım rüyamda elimi yüzümü yıkadım giyindim kahvaltı ettim okula gittim derse gittim uyandım sonra sonra uyudum inception olmussun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Saeros said: alarmı kapattıktan sonra hemen uyuyup rüya görmeye başladım rüyamda elimi yüzümü yıkadım giyindim kahvaltı ettim okula gittim derse gittim uyandım sonra sonra uyudum hacı depresyondasın havuç ye iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 svn cokguzel bisi lan, bosuna eziyet cekiyormusum .git diye diye. tortoise de kurdum simdi bi tikla hallediyorum islerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çoook çok iğrenç, lanet bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 arrggh.. vatan'da klavye aldım, bozuk çıktı , 2 hafta sonra para iadesi yaptılar. o parayla gidip görerek alayım bu sefer dedim, internetten olmasın . Gold'dan klavye aldım, o da bozuk çıktı. iade edeli 10 gün olmuştu, gittim bugün sormaya güya tamir ettik temassızlığı giderdik demişler. denedim, daha beter olmuş. Onun da parasını iade ettiler. tek istediğim notebook klavyesinden ve elimin altındaki işlemci sıcaklığından kurtaracak adam gibi bir klavyeydi. neyse, bimeks'te coolermaster cooling pad gördüm, indirim yapmışlar bi de. notebookum da yanımdaydı, boyutu, fanların yeri falan hep uyuyordu, teşhir ürününde denedim. kaymıyo falan üstünden çok güzeldi. aldım bi tane, eve geldim. o da arızalı çıktı, altındaki pabuçlarda dengesizlik var, memur masası gibi altına kağıt sıkıştırmak gerekiyor. gittim, bu sorunlu değiştirir misiniz dedim. yenisini getirdiler, o da aynı. başka bi tane daha açtılar, o da öyle. sadece teşhir ürünü sağlamdı heralde. rahat bi 100 tane daha var yığmışlar, hepsini açtırıcaktım sağlamı bulmak için. adamlar biz size paranızı iade edelim dediler. ben bu parayı harcayamıyacak mıyım ya :( gidip bira falan aliyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Öff halloween kostümüne ihtiyacım var ya amaaan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 stimpak said: arrggh.. vatan'da klavye aldım, bozuk çıktı , 2 hafta sonra para iadesi yaptılar. o parayla gidip görerek alayım bu sefer dedim, internetten olmasın . Gold'dan klavye aldım, o da bozuk çıktı. iade edeli 10 gün olmuştu, gittim bugün sormaya güya tamir ettik temassızlığı giderdik demişler. denedim, daha beter olmuş. Onun da parasını iade ettiler. tek istediğim notebook klavyesinden ve elimin altındaki işlemci sıcaklığından kurtaracak adam gibi bir klavyeydi. neyse, bimeks'te coolermaster cooling pad gördüm, indirim yapmışlar bi de. notebookum da yanımdaydı, boyutu, fanların yeri falan hep uyuyordu, teşhir ürününde denedim. kaymıyo falan üstünden çok güzeldi. aldım bi tane, eve geldim. o da arızalı çıktı, altındaki pabuçlarda dengesizlik var, memur masası gibi altına kağıt sıkıştırmak gerekiyor. gittim, bu sorunlu değiştirir misiniz dedim. yenisini getirdiler, o da aynı. başka bi tane daha açtılar, o da öyle. sadece teşhir ürünü sağlamdı heralde. rahat bi 100 tane daha var yığmışlar, hepsini açtırıcaktım sağlamı bulmak için. adamlar biz size paranızı iade edelim dediler. ben bu parayı harcayamıyacak mıyım ya :( gidip bira falan aliyim bari.. sen bi hacışakir sabun al bi kalıp. bitirene kadar onunla yıkan böle. köpürt iice. anca. sadfsadfhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar