Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Benim ex ayrıldıktan 1 sene sonra yeni sevgili yapıp benide facebooktan silmiş günlük,buyur bide burdan yak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 e napıcaktı ki abi, bi sene geçmiş üzerinden. medenice ayrılalım muhabbeti yalan olduğuna göre, gayet de normal bir şey yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yüzüme yüzüme söyledi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 al işte röportajla ugrasıcam bide ilk günü röportajla yırttık bakalım yarın daha iyi olur gibi. ezeli izliciiz kardeeeeieeieşeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 can verdim gibi bişi oldu evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 tough life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 biraz fazla kaçırdım gibi alkolü O_o güzel uyucam bugün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 1,5 yıllık sevgiliden ayrılmak ne zor bir şeymiş. Bir daha uzun ilişki yaşayasım kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 senle de içelim eralp O_o ankaradaysan şuan geliyorum aghfhaaj gerçi bu kafayla araba kullanmam pek sakıncalı olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 izmirdeyim be aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 günlük dahada acaip şeyler oldu,hayat ne garip 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hay kafam girsin, insan 3 hafta önce ayrıldığı sevgilisiyle niye hala kavga eder ki? Yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 cemss said: fakin gıriks. ay kesinlikle.uyuz oldum bugun ,konsolosluğun kapısı da han kapısıymış mubarek gider ayak bi' de omzumdan oluyordum. '' yer kalmadi küçükhanim.yeteri kader ögrencimis var'' diyen sevimli amca da olmasa yıkıcaktım ben o binayı ya neyse.aklıma sakız ağaçları mastikalar geldi vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 mal gibi 10'da yatıp 1'de uyandım oturdum bi de house izledim 2 bölüm bi de duş almam lazım ve sabah 10'da dersim var o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Eralp said: izmirdeyim be aga Olsun oraya geldiğimde o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bugün benim doğum günüm günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kutlu olsun yiğido.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Şehirdışında olduğum için arkadaşımın düğününe gidememiştim. Sonradan da unutmuşum bildiğin O_o az önce statusuma sitemini belirtti. Yuh bana nasıl bir öküz müşüm dedim an itibari ile :S Bu haftasonu gideyim affettirmeye çalışayım bare kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Loxias said: Bugün benim doğum günüm günlük.. kutlu olsun agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Saeros said: 28 ekim gidiş 31 ekim dönüş gief home plz yer kalmamış lan hiçbi yerde lol bayramda gidicem paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 2nci günde bitti,bugün yazdığım yazı ki o yazıyı 2 saat içerisinde maloz maloz düşüncelerle yazmıştım nedense bunu alıyoruz yea biz dediler.ama ağırlığımı koydum temize geçirmeyi yapmam dedim!yaptırdım.otorite güzel bişimiş bunu öğrendik bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 günde 4 saat uyumak yetse bana.. ne süper olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 uyumasak daha güzel olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Nihayet Body Worlds'e gitmiş bulunmaktayım. Ağzım açık gezdim. Bi de beni çok güldüren bi olay oldu. Gidenler bilir; sergide kocaman bir at ve atın üstünde iki tane adam var. Adamların testislerine kadar her şeyleri ortada tabi( atın da). Neyse, tam da atın durduğu yere klima koymuşlar. Klima da atın üstünde oturan adamın testislerine doğru üfürüyo. Koskoca hareketsiz eserde bi tek adamın sol testisi sallanıp duruyodu. Mahvoldum gülmekten. Öyle hadi bye. İşin kötü tarafı testis zaten incecik bi bağla vücuda bağlı. Koptu kopacak duruma gelmiş sallanmaktan asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar