senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 almanca almanca almanca almanca almanca prüfung übung prüfung übung pasiv präsens artikel adjektiv perfekt konjunktiv akkusativ dativ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 günlük bu günleri de mi görecektik, tek tıka linklere giriyoruz patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Lan günnük. spordan geldim yine. akşama nikah var. bok var. işim var arkadaşım. neyse antalyada yanında olmak istediğim birileri var =). yine bok var. antalyada değil de burda olsa ne var? işte böyle bi sürü şey var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sabahın korunde elektro baglama nasılbir ızdıraptır anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bir şey anlatırken daimi ilgilenmiyorum ben havasında olan ama konuşmak için de paso yanınıza gelen tipler var ya.. o başka yere bakan gözlerinizi çıkartıp yutturacağım yakında. o kadar gıcık oluyorum size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hehe bana öyle bişey yapınca birisi tokat atıyorum. göster dişini dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 eveeet pazartesiye proje yetiştirmem lazım. bugün evde hiç konsantre olamadım.. dedim bilgisayar başında malak malak oturacağıma, dışarı çıkıp kafamı dağıtayım.. ve çıkıyorum şimdi. gelince çok pis çalışcam bak. söz. aha buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aklıma geldi şimdi de.. http://www.sporx.com/digersporlar/aticilik/dunya-sampiyonasinda-altin-madalyaSXHBQ207254SXQ İzmir'deki ''Trap-Skeet-Double Trap Dünya Kupası Finali'' müsabakalarında, erkekler trap dalında Türkiye'yi temsil eden Oğuzhan Tüzün birinci oldu 144 puan toplayan Oğuzhan Tüzün'ün mutlu sona ulaştığı mücadelede, Türk sporcuyu Rusya'dan Alexey Alipov ve Avusturalya'dan Adam Vella takip etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 offffffff laannn delircemmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 almanca muafiyetine 3gun kala!!! hala oturtamadigim yerler var lan grammer da kelimeleri de ezberlemedim daha uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hasta oluyorum lan NUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 13 saat falan uyudum günlük, hala feci uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 güncuque nabey ya duj almam lazım,evet ben istiyo duj ama yerim rahat kim kalkıp duj alıcakta,giyinicekte,dışarı çıkıcaktaa.neyse ben kararımı vermek üzerime gidiyoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/15872064.asp?gid=373 düşündüm de uyansa bir türlü uyanmasa bir türlü ne diyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cemss said: güncuque nabey ya duj almam lazım,evet ben istiyo duj ama yerim rahat kim kalkıp duj alıcakta,giyinicekte,dışarı çıkıcaktaa.neyse ben kararımı vermek üzerime gidiyoyum. evet guncuque programıma uyduğum için kendimi tevkif yok yok tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 kiz arkadasim salak salak konusunca telefonda bide ustune iyi oluo sana ohh diyince siktir git yani anladinmi dedim mutluyum ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sanirim pasaportumu kaybettim, hic bi yerde bulamiyorum kac gündür. of hep benim basima gelir zaten böle seyler. cok sinirlendim. :( simdi isin yoksa git para ver yenisini cikarmakla ugras. edit: evet official olarak karar verildi ki kaybetmisim. annemin eniste adayina yorumu da '' nil bu, yapar ehehe'' oldu. gz. aptalligimi kutluyorum 70 milyonun önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 günlük, biliyorum ben bu hallerimi, eyvahlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Günnük saçma bi duygu yumağına dolandım, kurtulmam lazım. Sanırım dışarı çıkıp sokaklarda kendimle beraber dolanıcam. Höff çok bunalıyorum ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ractamainus said: eveeet pazartesiye proje yetiştirmem lazım. bugün evde hiç konsantre olamadım.. dedim bilgisayar başında malak malak oturacağıma, dışarı çıkıp kafamı dağıtayım.. ve çıkıyorum şimdi. gelince çok pis çalışcam bak. söz. aha buraya yazdım. olm allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sabahlayacak detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sup günlük gece saat 2 olmuş, yarın okul açılıyor başlayacak 15 haftalık eziyet yine, zerre uyku yok. bu sefer dandik ders de yok nasıl geçecem 7 dersten zaten allah kerim. bitanesi de bitirme projesi ders programında haftada 9 saat görünüyor. ects kredisi 7 kredi. gerisi de bela dersler zaten... şu derslerde uyuma problemime de bi çözüm lazım. dışarda şakır şakır yağmur başladı bu arada... ulan sabahın köründe de kız arkadaşım gelicek zıçıcak uykumun içine pöf. saat 2 evet. estoy muerto este año be günlük. ha eklemeden geçemicem. iki senedir staj+yazokulu yapmaktan 1 hafta bile tatil yapmışlığım da yok. artık mezuniyete. İNŞALLAH! OJALA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yurttaki sivrisinekler de vuvuzeladan farksızmış offf çok fena yapıştırdım birine tam bi silent guardianım adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pazartesi ders olmaması süper birşeymiş. sendromu YENDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar