sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 cemss said: sivrisinekler....geri geldiler... nolamaz! Evet 3 saat falan uyuyabildim toplamda. Ve yeni bir konsoloslukla olan encounterimda yine basladigim yerdeyim. Hepsinin agzina edeyim. Dun alinmis bir banka hesabi dokumunun neden 28 gunluk para hareketini istersin ki abi? Maksat killik olsun, havadan burokrasi olsun. Delirmis bunlar.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yan yan bakarak cüzdanından para çıkar.. sonra yetmez mi bakışı yap azıcık daha çıkar suratına çarp şesu
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ulan bu This is it i izlememek lazımdı işte. Yine ağlamaklı oldum be.
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 nutella ve krep mmmm. gerçekten guzel ikili. sivrisinekleri de tebrik ediyorum ne kadar ulaşılamaz noktam varsa ısırmışlar.kardeşim madem ısırıyorsun hadi ona eyvallah.ısırsana kolumdan kasındıgında direk kasıyım?
utopia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zerre kadar istek kalmadı içimde, vay anasını sayın seyirciler.
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 vay anasını 10 saat geçti ve kanımda zehir akıyo adeta.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Çok yoruldum günlük =/ Daha yeni girebildim eve arkadaş çağırdıydı gel bize takılırız bizimkileri topladım die yorgunum başka zaman inşallah dedim aslında gitmek istiyorum üüüüüüü
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 anasını duvara yapıştırdığımın sivrisineği kulağımdan ısırdı ya!
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 cemss said: sivrisinekler....geri geldiler... nolamaz! bunu her gece tekrarlamaktan sıkılmış olabilirim.ama geri döndüler..
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 plastik bi torbaya su koy, bağlayıp ağzını camının oraya as
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ne yapmışım bu kadar alışveriş... 187 lira bayıldım markete... Offf.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Abim bugün bildiğin F&F serilerini aratmayacak manevra yaptı. Yandan öküz gibi gelen araba bize girmesin diye götü muhteşem attırdı falan, bildiğin taktir ettim ehheauh
cemss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 cemss said: sivrisinekler....geri geldiler... nolamaz! öldürdüğüme eminim yada bilinç altıma yerleşti halisinasyon falan görüyorum.doğmamış torunlarım üzerine yemin ederim ki bbu gece sivrisineklerin kafası ucurulacak!
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 günlük uzun zaman sonra halısaha macına gittm,macta sol isaret parmagım catladı ya da ezildi acıo simdi,buz falan koydum ama var bisiler yarın cıkar kokusu.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 cemss said: cemss said: sivrisinekler....geri geldiler... nolamaz! öldürdüğüme eminim yada bilinç altıma yerleşti halisinasyon falan görüyorum.doğmamış torunlarım üzerine yemin ederim ki bbu gece sivrisineklerin kafası ucurulacak! Nerde yaşıyon abi bataklıkta falan mı ne bu kadar eylül geldi be :D
cemss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 hiç bilmiyorum ama bu durum baydırdı beni oda değiştiricem sonunda.
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 worldofuo'da runuo oynamaya başladım günlük, multiclient serbest, milletin 300 tane tailor charı var, biraz öğreniyim runuoyu osi serverlarına atıcam burdan kendimi
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 zaman makinesi ve beyin transfer cihazı ve beyin içi en az 16gb micro sdhc desteği olsaydı fena olmaz mıydı huh?
Osso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bugün nefroloji uzmanına gittim çalışmayan böbrekler hakkında konuşuyorduk, böbreklerimden bir tanesi %6 çalışıyormuş, almak gerekir mi bunu falan diye sordum, adam yok canım biz böbrek nakli yaptığımız hastalarda bile almıyoruz çalışmayan böbrekleri, 5 böbrekli hastam var benim taktığımız çalışmadı taktığımız çalışmadı şimdi sonuncu çalışıyor dedi adam. Baya enteresan aslında nereye sığdırıyorlar onları bilemiyorum. Pati tarihimde attığım en uzun post sanırım, neyse böbrek ameliyatı olmuyormuşum sonuç olarak. Tansiyonum da düzelmiş gibi yarın bi alet takcaklar 24 saat kayıt edicekmiş tansiyonumu. Birde şu kulak ve burun ameliyatını atlatayım herkese benden margarin.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 cemss said: hiç bilmiyorum ama bu durum baydırdı beni oda değiştiricem sonunda. wastyrx said: plastik bi torbaya su koy, bağlayıp ağzını camının oraya as torba şeffaf olsun.
Öne çıkan mesajlar