Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cemss said:

sivrisinekler....geri geldiler...
nolamaz!

Evet 3 saat falan uyuyabildim toplamda. Ve yeni bir konsoloslukla olan encounterimda yine basladigim yerdeyim. Hepsinin agzina edeyim.

Dun alinmis bir banka hesabi dokumunun neden 28 gunluk para hareketini istersin ki abi? Maksat killik olsun, havadan burokrasi olsun. Delirmis bunlar.
Mesaj tarihi:
nutella ve krep mmmm.
gerçekten guzel ikili.
sivrisinekleri de tebrik ediyorum ne kadar ulaşılamaz noktam varsa ısırmışlar.kardeşim madem ısırıyorsun hadi ona eyvallah.ısırsana kolumdan kasındıgında direk kasıyım?
Mesaj tarihi:
Çok yoruldum günlük =/ Daha yeni girebildim eve arkadaş çağırdıydı gel bize takılırız bizimkileri topladım die yorgunum başka zaman inşallah dedim aslında gitmek istiyorum üüüüüüü
Mesaj tarihi:
Abim bugün bildiğin F&F serilerini aratmayacak manevra yaptı. Yandan öküz gibi gelen araba bize girmesin diye götü muhteşem attırdı falan, bildiğin taktir ettim ehheauh
Mesaj tarihi:
cemss said:

nolamaz!

öldürdüğüme eminim yada bilinç altıma yerleşti halisinasyon falan görüyorum.doğmamış torunlarım üzerine yemin ederim ki bbu gece sivrisineklerin kafası ucurulacak!
Mesaj tarihi:
cemss said:

cemss said:

nolamaz!

öldürdüğüme eminim yada bilinç altıma yerleşti halisinasyon falan görüyorum.doğmamış torunlarım üzerine yemin ederim ki bbu gece sivrisineklerin kafası ucurulacak!

Nerde yaşıyon abi bataklıkta falan mı ne bu kadar eylül geldi be :D
Mesaj tarihi:
worldofuo'da runuo oynamaya başladım günlük, multiclient serbest, milletin 300 tane tailor charı var, biraz öğreniyim runuoyu osi serverlarına atıcam burdan kendimi
Mesaj tarihi:
Bugün nefroloji uzmanına gittim çalışmayan böbrekler hakkında konuşuyorduk, böbreklerimden bir tanesi %6 çalışıyormuş, almak gerekir mi bunu falan diye sordum, adam yok canım biz böbrek nakli yaptığımız hastalarda bile almıyoruz çalışmayan böbrekleri, 5 böbrekli hastam var benim taktığımız çalışmadı taktığımız çalışmadı şimdi sonuncu çalışıyor dedi adam. Baya enteresan aslında nereye sığdırıyorlar onları bilemiyorum. Pati tarihimde attığım en uzun post sanırım, neyse böbrek ameliyatı olmuyormuşum sonuç olarak. Tansiyonum da düzelmiş gibi yarın bi alet takcaklar 24 saat kayıt edicekmiş tansiyonumu. Birde şu kulak ve burun ameliyatını atlatayım herkese benden margarin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...