Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yarın kendi milletimden utanacağım için bugün iyice bi gurur duydum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ufacık bir 5 dakikada ne güzel mutlu oldum, mutlu mutlu uyicam birazdan. Ama kafamda hep yarınki maçı izleyemiceğim düşüncesi var ve canım sıkılıyor.. 21.40'ta niye uçuyorum ki? Türkler uçuyor.. ben izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bulaşık x çamaşır x etrafı toplama x duj x traş x giyinmek x aynada yalancı gülümseme kontrolü x Hüff.. Sanırım hazırım, bekle beni yorgunluk ^_^' bişi çıksın gitmiyim nan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yolculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bugün çok ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gunluk bugun teyzemi yine tokat manyagi yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Cahil bir toplum,özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz.Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak,okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! nietzsche canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tek sırada iki değil tek teker olan kaykay gördüm markette.. elimde bi sürü zamazingo vardı, yarın bi gideyim de deneyim bi. kafamı kırmadan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sinirim bozuk çok bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Uyumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 günnük sivrisineklerle başım dertte. odamda hayalet sivrisinekler var.elimle duvarda kıstırıp vuruyorum ama ortada bir ceset yok.kaçarken de gözükmüyorlar.1 dk sonra beliriyorlar.hatta takım çalışması bile yapıyo olabilirler.biri ısırırken diğeride kulağıma vızıldayıp rahatsız ediyor. 1 saattir savaş veriyorum.sineklere küfür edicek kadar paranoyaklaştım. imdeeeaaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 eve gelmeden önce interneti kapatmak sonra eve gelirgelmez modemi sökmek ve kendini fmye vermek akabinde uykunun gelmesi ve yatmak. sonrasında uyuyamamak ve kalkıp sokakta malak gibi yarım saat dolanmak eve gelince sıkıntıdan modemi takmak ve internetin olduğunu görmek. tam 8 saatlik bir mallığın öyküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 pogodi said: günlük, 5 temmuzdan itibaren; istanbul antalya antalya izmit izmit istanbul istanbul eskişehir eskişehir antalya antalya istanbul yaptım. bayrama kadar; istanbul samsun samsun istanbul yapacağım bayramda; istanbul antep antep urfa urfa antalya yapıp hayır dedikten sonra son kez antalya istanbul yapıp bu yazı bitiricem tatil? nerde? 4 gün olimposa gittim sadece. imza: yılmaz özdil son yolculuk bu akşam popo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Sızlanıp duruyoruz ama işe gelince herkes daha bir iyi gibi oldu. Kafamızı meşgul ediyoruz işte.. Onun dışında klasik burun kanaması, baş ağrısı.. Çarşamba 1-2 arkadaşa yemek yapabilirim bi de. Ne yapsam aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 cemss said: günnük sivrisineklerle başım dertte. uyutmadılar beni gece, sonra sabah 5 tanesinin leşini çıkardım mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 3 e kadar direndim.abi eminim vurduguma ama duvarda iz yok elimde sivri leşide yok.savaşı kaybettim ayağımı ve bacagımı yemişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abi o gene iyi, alnımdan sokmuş yahu bi tanesi beni, sivilce gibi duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ahahah benim yüzümü yemiyorlar allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abi histerik insanları airplanedeki gibi tokatlamamızı engelleyen yasa ne zaman çıkmış yahu? şiddet kapsamında değerlendiriliyormuş duyduğuma göre. http://www.youtube.com/watch?v=SOG2MHPQFqY tabii öbür elemanların da tartaklanması olayı daha epic hale getiriyor. That's impossible they're on instruments! http://www.youtube.com/watch?v=uEywGpIt0vw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 maçta efsane düşen raidenxelruya burdan selam ederim. serin hikayeydi bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 şuursuzca rob costlow dinliyorum ama işin garip tarafı adam kötü olmamasına rağmen çok matah bişi de değil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Uyurmesajyazar oldum günlük. Hep uyuyorum zaten. O da artık endişelenmeye başladı. Ama ne yapabilirim ki çok yorgunum, gelsin görsün anlar zaten. Yarın dönüyormuş sonunda. Hadi görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sivrisinekler....geri geldiler... nolamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ankaraya gelin burda hiç bişi yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar