cemss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bayramlar neden hiçbirşeyi ifade etmiyor günnük? ben mi ruhsuzum aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 urfadayık. zililili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 acayip baydım. tek başımayım. bütün arkadaşlarım da bayram gezmelerinde. dışarı çıkcak insan bulamıyorum. depresyondayım. unutuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bilekleri kesip soğuk suya yatmak her zaman bi seçenek ^_^ Arada bir gidip tavla oynadığım amca bana harçlık verdi sdfg pek bi mutlu oldum. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 190 lira, cash i love fests teach me your best engliş piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 evde tek başımayım. bırak para veren bir aile bireyini, tam tersi para isteyen cocuklar dayandı. tanımıyorum etmiyorum, ben de daha gencim ne parası ya. gidin ve beni yalnızlığımla tek başıma bırakın. //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hiç olmazsa bazılarımız bayramdan zevk alıyo. iyiye işaret olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hiçbişi.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 off öyle böyle değil çok fazla derecede sıkıldım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 güncüks dün yapılan sporun acısının bugün çıkması ne kadar idiyıtca bi olay yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Dartanian said: off öyle böyle değil çok fazla derecede sıkıldım lan! aynen, herkes aileyle bayram modu, dısarı çıkıp muhabbet edecek adam yok. RAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aman tanrım günlüge post attım beginning of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Galiba bu gün Balon uçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn said: Dartanian said: off öyle böyle değil çok fazla derecede sıkıldım lan! aynen, herkes aileyle bayram modu, dısarı çıkıp muhabbet edecek adam yok. RAGE. aynı durumu yasıyorum. kimse mi olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Sanki bu bir işaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hmmmpps. evet. depresyona mı girsem napsam. gitmez baska bu can sıkıntısında bişi. boş durmakten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 wastyrx said: Bilekleri kesip soğuk suya yatmak her zaman bi seçenek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi bana diyosan canım çok kıymetlidir benim. canım acır diye kulamı deldirmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 önce soğuk suya yat o zaman uyuş ondan sonra kes :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 intihar timi olup çıkmışsınız ama wastryxin yeri ayrı o üst lvl olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 en birinci benim, 100 puan bana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Günlük 1 aydır ilk defa gördüm yüzünü. Askerim 29 günlük. Hayat güzel dayı,sayıyoruz işte.Planlarım var. Özgürlük önemli şey. YEHOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu şekilde yürütemiycem sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 pot kırdım istemeden, pek tatsız oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sabahtan beri tanımadığım iki turiste bursayı gezdirdim, baya eğlendik üstüne ingilizce pratik de yaptım daha ne olsun. ayrıca kız, off diyorum. Keşke yanındaki sevgilisi olmasaydı :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar