fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 az önce nası bi seratonin geldi anlatamam seratonin orucu bozar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fellik fellik senior project arıyorum lan bu arada R.I.T ne güzel okulmuş lan, harika projeler yapmış adamlar, çok kıskandım. Bizde RIT vardı da biz mi okumadık ama demi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yağlı ballı ekmek yedim sahurda günlük.. Pek bi güzeldi lem! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pazar günü hangi akla hizmet konsolosluğu arıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 işim çokzel lan günlük, şimdi mesela süper bi telefonu test ediyorum, adamlar yapmış arkadaş. Yarın tatil mesela ama, yapıcak bişey yok o yüzden işe gidicem, hem işi öğrenmem lazım, bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: az önce nası bi seratonin geldi anlatamam seratonin orucu bozar mı ağızdan aldıysan bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 günnük antalyada olmak varken buradayım mal gibi. yine de fena değildi günüm. bi de alerji mi oldum ne pok olduysam burnum çok fena ya :/ klima anamı belledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 çok büyük işler altına girdim günlük. bakalım nası çıkıcam işin içinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 4 gün günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 acayip canım sıkıldı ya. öyle böyle değil. napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 titan questin multiplayerının ne şekerpare bişey olduğunu yeni farkettim öyle ki fakir versiyonuyla bile multiplayer oluyomuş denemek için host diyip öyle girdiydim oyunuma, sonra afk oldum filan house izledim geldim aa birileri girip çıkıyor oyuna filan sonra bi adamla karşılaştık adam türk çıktı, böyle takıldık dünyayı kurtardık filan gerçi chat olayı pek kullanışlı değilmiş bi de bugün havuza girdim turist sandı çocuklar, beyaz peyniri görünce yerli malı olması ihtimalini şey edemedi tabi genşler bi de hala telefonum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 of ne akdar sıkıcı bir havadır abi bu böyle. zaten hala yurt arayışı içerisindeyim kendimi tedirginken hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 üzerinden 4 sene geçmiş bi diş serisinin acısı bu kadar ağır olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bomboş bir gün geçiricek mişim gibi bir his var içimde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ignition? abi adam o kadar özlemiş amerikayı.. gün sayıyor dönüş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 wastyrx said: Bomboş bir gün geçiricek mişim gibi bir his var içimde ^_^ Tüm gün yattım anime izledim. Akşama iftarda pizza yabdım onu yerken biraz daha izledim ehauhe çogüzel oldu hiç bişi yapmadım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 keyfim çok kaçık bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ofiste can sikintisindan patlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hukuka giriş ne sıkıcı bi derstir yea =( Resim falan koyar insan.. Ne biliyim tek rakamlar sayfa numaraları olmamalı kitaplarda ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arkadaş bir ayı geçti artık ya.. Hem ihale yapıp kazandığımız işi dayının oğluna veriyorsun hem de teminatımızı geri vermiyorsun.. Lan onları kullanıp yenisinin gelmesini mi bekliyor acaba edepsizler? Olabilir bence eed. Neyse sonuç olarak çok ayıb.. Bonus:Başım çok ağrıyor ama gözümden yaş gelicek nerdeyse o kadar. Bide millet hala tatile gidiyore biz havuza bile gidemedik nan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 3 gün günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ağzıma ediyim nasıl bi diş ağrısıdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar