dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dartanian said: theridone kutun dolmuş.İçin dolmuş theridone. açtım senin için güzel bi boşluk tolga. doldur orayı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ay ne sıkıcı bir güün napsam ki aceba yüzmeye mi gitseeam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hayat cok gizel yaa ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hayat çok reröröererer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dünün acısı şimdi çıkıyo. peki niye? çünkü dün bugünü düşünemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi ne demişler, Geçmiş geçmişte kalmıştır Gelecek ise muamma Sen bugüne bak Bre Allan Salaa son kısmı ben uydurdum. Tamamen ortaya attım, kimse alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 çevremdekiler "şunu uzatır mısın?" gibi basit şeyler için bile 4cümle kuruyorlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şey uzatmaya çalışma esprisini yapıp sonunda da uzamıyor demenden mi korkuyolar acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ah be! =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 günlük biz gittik istanbul soğudu be 1 saat filan havuza girebildim anca, sonra bi de yemekte totoşum dondu :((8 bir gece kalmak için 6 saat gidgel yapmak da çok süperdi ayrıca izmir'e geldim terliyorum şimdi de pffffssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 püfür püfür esiyo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Günlük be tatilim bitti.Önümüzdeki haftasonu son bi kez eğlenceye gidicem ve finish.Sonra beni bekleyen bi ingilizce kursum,spor salonum olucak ekimde de okulum falan off hakkatten moralim bozuk. Aşk bitti,tatil bitti,eğlence bitti,huzur bitti..Şmdi mutsuz bi şekilde herhangi bi oyunu indirmeye başlıyorum bb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 günlük, eylül'ün ilk haftasına kadar havalar hep böyle kalsın lütfen. püfür püfür, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hamakta uyuyakalınca rüzgardan yanaklarım kurumuş günlük..(kış mı geliyo löö:S) şimdi acil nemlendrici takviyesi yaptım fena yanıyo en büyük derdimiz bu ossun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 haftasonu kaçamağı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yine bir iş günü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fotokopi çek sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 stajimin gerek ve sart kosulu popomun sirket sandalyelerinden birine temas etmesi sanirsam gene hicbir sey yok sikintidan jawa ogreniyorum bu arada staji zevkli gecen / gecmis olan kimse var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 günlük bu hayat beni mahvetti ya.. yaşlandırdı 23 yasında değil 90 yaşındaymısım gibiyim.. ne olur bana biraz renkver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 boya iç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 korumasız paintball oyna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 std diye bişi var, korunmasız olmaz o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 syd said: stajimin gerek ve sart kosulu popomun sirket sandalyelerinden birine temas etmesi sanirsam gene hicbir sey yok sikintidan jawa ogreniyorum bu arada staji zevkli gecen / gecmis olan kimse var mi?benim geçen sene zevkli geçmişti stajım. laboratuarda normal çalışanların yaptıklarının aynısını yapıyorduk. rutin işler gelince her gün, sıkılmaya pek vakit olmuyordu. hem öğretici, hem eğlenceli bir staj yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar