Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bu dönem ölmezsem hiç ölmem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bu dönem kalmazsam hiç kalmam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yarın sabah KPDS var, off off. Şimdi kalk, git... Haftaya desn ALES. Arada tezi yazmak lazım. Saçlar beyazladı hala sınavda sınav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 AHAHAHAHA muaheuahauaua basardim basardim!! abi simdi sinirden mi gülüyorum yoksa sevincten mi henüz karar veremedim ama sevinctendir sanirim. Off be yani OOOH BE!! -Bu ne celiski sevgili gouda vanil? ajdfjdfdf- Bir daha ramlerle isim olmasin nolur! amin! hatta bi daha ramleri cikartip takiyim diyen kafama osursunlar. pc gül gibiydi aslinda, ben taktim yine=/ hersey mükemmel olmak zorunda degilmis lan, insan elindekilerle yetinmeliymis.bunu bi kez daha anladim. aceydim gollerimi takileydin ama yine gitme diyeydim.. HUEAAAAH. yani format atmayi becerdim ama ramleri takmayi becerememisim, ondan sonra olaylar koptu zaten. bi taktim pc göctü. ayrica artik garantisiz bi bilgisayarim var. o fitne fücur tamircilere kalmadigim icin kendimlen gurur duydum. of mutlu oldum. annem de anin gaziyla, nil sen bilgisayar mühendisi ol dedi, bu kadar tirt bi durumdan engin bilgilerimle siyrildigim icin. ahsdffhg cok güldüm. ama düsünmedim degil. kitlenmiyo. evet kitlenmiyo. ama bi daha kitlenirse, kafama hunimi gecirip tuna nehri boyunca kosarim valla. kicima da gamali hac cizerim, nazilere nispet olsun die tam olur. ay yeter. kes. gittim. had gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 vaniLLe said: bi daha kitlenirse, kafama hunimi gecirip tuna nehri boyunca kosarim valla bu tarafa doğru koş da kaybolma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 zaten ister istemez o tarafa doğru koşar bence. kaynak orda çünkü. akarsu yönünde koşar yani ama yakalayın kızı bulgarlara yem olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 doçland doçland, über dem donau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahaha tamam. aslinda kafama huniyi gecirip, sisede mektup misali, ben de bi bidonun icine mi girsem lan. kosarak nereye kadar? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 karadenize dökülürsün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oradan çıkınca da sıkıntı. her yer paralel dağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 boğazdan inebilirse belki bi şansı olur o da zor akıntı filan. eniyisi otur oturduğun yerde nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dur bi de günlük yazayım da öyle yatayım. hiç bişey yapmadım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dua edin kitlenmesin o zaman, yoksa valla deliririm. kosmakla kalmaz, yuvarlanirim bidona girip.yuvarlanmakla kalmayip, katliam cikartirim! yasandi bitti saygisizca derler arkamdan. ben vanilim, yaparim. haydi zipla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 günnük günaydın. keyifli bi sabah yau. bişeylere yetişme kaygısı olmadan mandalar gibi döne döne uyudum :D şimdi de yulaflı ekmeğime yaptığım çift kat tost ve bi kupa earl greyle caz fado vs. eşliğinde internette takılıyorum. bi saat sora da bitirme ödeviyle ilgilenirim oh mis. bi de vanilin postlara yarıldım günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 günaydın yogun ve uzun bir gecenin ardından yin uykusuz kalktım günlük neyse ilerleyen saatlerde yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 günlük yumuş yatağımdan çıkamıyorum. çok özlemişim 4 günde. ayrıca insanların çoğu sakildi, bunaldım. şimdi bu ayın güzel geçmesini diliyorum. ayrıca dolgun yanak yuvarlak burun modaymış artık adsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 günlük, acayip keyifliyim, çok mutluyum. yüzümde güller açıyo böyle hatta dfhjk. 90210'yu izledim, şimdi bi duşa gireyim. AY ÇOK MUTLUYUM LAN! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 NAZ MUTLUYSA BEN DE MUTLUYUM GÜNNÜK^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 UTKUYLA NAZ MUTLUYSA KEYİFLERİN EN BÜYÜĞÜ BENİM GÜNLÜK ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 UTKUYLA SELİN MUTLUYSA... ^^ diycek bişey bulamadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 son 15 saat günlük...bitiyor bitecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 vaniLLe said: dua edin kitlenmesin o zaman, yoksa valla deliririm. kosmakla kalmaz, yuvarlanirim bidona girip.yuvarlanmakla kalmayip, katliam cikartirim! yasandi bitti saygisizca derler arkamdan. ben vanilim, yaparim. haydi zipla bence yuvarlanmak için bidona girmene gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 CAT FIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 git odanda oyna velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar