Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Oha lan ne sağlıksız forum olduk. İzmir sıcağında karşıyakadan bucaya gitmek birazdan imdak.
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Saeros said: günlük sabahtan beri ayağa kalktığım an başım dönmeye başlıyor, noluyor niye oluyor anlamadımoruc tutuyorsan, su kaybından?
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Dartanian said: Oruç mu tutuyon ? Eed nooldu ki?
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 wastyrx said: Sanırım artık doktora gitmem lazım günlük. Über baş ağrısı + burun kanaması + oruç 3lemesi beni benden alıyor =/ olm gitsene artık doktora.ben üzülüyorum senin yerine artık.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 wastyrx said: Dartanian said: Oruç mu tutuyon ? Eed nooldu ki? Allah kabul etsin ^_^ :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gidebilsem buraya yazmam aehuaheu zaman(WTF?!?!) ım yok :( ne zaman gitmeye yeltensem bi iş çıkıyor. Birisinin pipisi düşüyor, ne biliim acil ekspertiz geliyor falan filan =( Ps: Amin tolgacım =)
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd said: Saeros said: günlük sabahtan beri ayağa kalktığım an başım dönmeye başlıyor, noluyor niye oluyor anlamadımoruc tutuyorsan, su kaybından? yok oruçlu değilim, sadece dayanıksız dallama bünyemin meyveleri bunlar
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abvblizzard said: Benim de kahvemi için ben de bugün imzaladım kontratı ^^ i want your juice
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ractamainus said: ... sonra evdeyim işte. mail attım, "CV ektedir" dedim. eklemeyi unuttum falan. o da iyiydi. oha hemen döndüler. bakalım nolacak sonu..
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 günlük çok sıkıcı bi hayatım var lan, hadi sonum hayrola. Sana'da Bengü'den gelsin. *Kocaman Öpüyorum* cnms. edit: dil bilgisi kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Anne evde yokken plakları haraslamaca Case 1: Whitesnake - Slip of the Tongue. Bu arada seçmen bilgi kağıtlarımız gelmiş. Oyu Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde veriyoruz. ZAA.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Günlük be bi maceranın daha sonuna geldik.Maceranın başında sen gerçekten sevmeyi biliyo musun cümlesiyle karşılaşmıştım.Ben biliyomuşum artık bu sorunun cevabını biliyorum..
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ulan üzüldüm zaten güldüm ama :D
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bugün isveç diyetine başladım. buyrun isterseniz siz de yapın bu sıcakta ve ölün. 1. ve 8. gün sabah: 1 fincan kahve+1 kesme şeker öğle: 2 katı yumurta+ıspanak haşlama+1 domates akşam: 200gr.yağsız biftek+yeşil salata(z.yağlı, limonlu) 2. ve 9. gün sabah 1 fincan kahve+1 kesme şeker öğle 1 dilim salam+100 gr. yoğurt akşam 200gr.yağsız biftek+yeşil salata(z.yağlı, limonlu)+1 meyve 3. ve 10. gün sabah 1 fincan kahve+1 kesme şeker+1 dilim ekmek öğle haşlama ıspanak+1 domates+1 meyve akşam 2 katı yumurta+1 dilim salam+yeşil salata(z.yağlı, limonlu) 4. ve 11. gün sabah 1 fincan kahve+1 kesme şeker+1 dilim ekmek öğle 1 yumurta+1 havuç(rende)+250 gr.yağsız beyaz peynir akşam 1 bardak portakal suyu+100 gr yoğurt 5. ve 12. gün sabah rendelenmiş limonlu havuç öğle haşlama balık(üzerine tereyağ ve limon) akşam 200gr.yağsız biftek+yeşil salata(z.yağlı, limonlu)+brokoli haşlama 6. ve 13. gün sabah 1 fincan kahve+1 kesme şeker öğle 2 yumurta+1 havuç(rende) akşam 200 gr. derisi alınmış tavuk haşlama+ yeşil salata(z.yağlı, limonlu) 7. gün sabah şekersiz çay öğle 200 gr. ızgara et+1 meyve akşam hiçbir şey
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lan bi saat önce filan antibiyotik alıcaktım ama aldım mı almadım mı hatırlamıyorum 22 yaşında hafızaya gel, 50'ime gelince alzheimer bayrağını çekerim artık
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bişilerin bittiğini görmek.. çok iç bunaltıcı! çok sevdiğiniz birisinin ömrünü tamamladığını görmek değil bahsettiğim. bir olayın nihayete ermesi bile olabilir bu. ama bana sadece o geçen süreyi anımsatıyor işte. okulun bitmesi, aradan geçen uzuuuuuuun süre sonunda dost olduğunuz kişinin de sizin de değişmiş olduğunuz gerçeğinin dostluğu bitirmesi, ilişkide eğlenme döneminin bitmesi ve ciddiyetin başlaması, heyecanın bitmesi ve nihayetinde ilişkinin de bitmesi, sığındığınıza inandığınız huzurun bitmesi, gençliğin bitmesi... sürenin bitmesi.. galiba en kötüsü bu. misal çok sevdiğiniz bir dizinin tamamen sonlandığını görmek bile sadece o geçen süreyi anımsatması yüzünden rahatsızlık veriyor.
Öne çıkan mesajlar