dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 lan şu aptal burnum sağolsun.. anında larenjit.. boğaz pert.. kafam koca bir kova gibi, sağa sola çevirdikçe dolu sinüsleri hissediyorum.. okuyacak bir ton kağıt var önümde. anlamıyorum bile. hurray! 2güne kalmaz toparlarım da yaz ortasında hastalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 off fail =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kolu sakatladım gene günlük süperim. bengay sürüp alev alev yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 of günlük of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 günlük hayat ne getirir, ne götürür di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 günlük masamı düzenledim olm! bi de dondurma yesem mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yeni kalktim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 aç orucunu aç hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 günlük çok güzel şeyler yapıyorum bu ara. avşa belediyesi, bugün de taksim eylemi çok güzeldi. birşeyleri değiştirmek, değiştirmekte katkının olması insanı inanılmaz mutlu ediyor. balıkçılar çarşısı esnafını seviyorum ben. mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yarın olmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 eveet 90 yaptiktan sonra deneme testinde artik nirvanaya ermis sayyorum kendimi. ara veriyorum calismaya. (hayir bitiremem... devam etmemiz lazim) ama su da var ki bi insan bütün gün yemek yemeyi nasil unutur? unuttum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 günlük insanlar çok salak. bugun 3 kişi türkce konustugumu duya duya nerelisin?türk müsün? dedi.hayır türkçem o kadar mı kötü,ya da siz nasıl bi gerizekalısınız diyemedim adamlara,içimde kaldı. ayrıca yumurta kafalıymışım. evet.insan kardeşine boyle seyleri pat diye söylememeli.neyse annebabaya hazırız. temizlendik duzenlendik ama gene beğenmeyecek sultan orası ayrı.yerleri yalasam bile makbule geçmez.yemek var,buz dolabı duzenli.birikmiş kirli yok. of erkek anası olacaktı bu kadın böyle bi' kaç gelin yiyecekti bizde rahat edecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sapik gibi mp3 tagladim saatlerce bitmedi, ah be king crimson o kadar cok album yapmanin amaci neydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Within Temptation - Memories. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Türkiyeyi özledim, adana yemeyi özledim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 işten gelince uyku tutmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 günlük yaz günü boğazım şişti çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 günlük balıkesir güzel yer, ama şu uykusuzluğuma değer miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yaz gribi berbat =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hastalanıyorum günlük üüü =( Koydum gene çocuğu mutlu ve yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hepimiz yaz gribiyik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yaz gribi sucks.bende de göz nezlesi var ve sürekli hapşırıyorum.lanet olsun. FUG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 p.tesi kütüphane kapatan almanlara kafam girsin. ne güzel surda adam gibi ders calisacaktim, cocuk sesinden uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bence sana iyilik yapmışlar yafz. Kafan rahatlasın, arada bir hiç bişi yapmamayı dene ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok abi ben artik derskolik oldum, calismayinca kötü hissediyom kendimi. ne kadar calisirsam calisiyim yeterli gelmiyo deliricim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar