Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ey günlük canım cok sıkılıo. Yeni cevre yapmak lazım nerden baslıcam bilemiyorum. İş- okul fln derken bomboş geçip gidio günler. Nasıl eglenildigini unutmusum resmen :(
Mesaj tarihi:
Yorgunum, bugün tanımadığım biri eklemiş beni, bi gizem oldu heyecan oldu. Pek bi güzel oldu heuaheu. Arkadaşıma geldim yeni piyano aldı çakalus, bende istiyorum gibin bi tane. 2 pizza yedim hala açım. akşama doğru gene gelirim. Görüşürünk.
Mesaj tarihi:
Geçen sene çocuklarını dövercesine azarlayan bir komşumuzla kavga etmiştim. Biraz daha sessiz olabilir misiniz diye rica etmek için apartmanın dahili telefonundan arayınca "rahatsız oluyorsan dinleme kardeşim" deyip, telefonu suratıma kapatmıştı. Ben de o sinirle kuş gibi kafamı camdan dışarıya çıkarıp "bu ne biçim terbiyesizlik, insan olmayı öğrenin azıcık" diye bağırıp çağırmıştım.

Diyorum hep sitenin bahçesi güzel, yazları serin, gidip oturmak lazım diye ama sakıncalı işte. Yan masada oturanlarla her yer de çocuk olmuş muhabbeti yaparken annem "bizim 14. kat iç dairede bir tane var" deyince kadınlardan biri "o benim" demez mi?

Kahkahalarımı tutamadım, patladım kadının suratına. Çok ayıp oldu ya, kadın da baya utandı. Tatsız oldu.
Mesaj tarihi:
sudoku lorduyum.
bazen öyle zorluyor ki bitirince seviniyorum.sonra bi insan çıkıyor ordan burdan eaa cevapları var neden bakarak yapmıyorsun dediğinde sanki kafama baltayla vurmuş gibi etki yapıyor.
Mesaj tarihi:
ÇOgüzeldi nan dün günlük eahueahu. Uzun zamandır böyle gülmemiştim sanırım ^_^ öküz gibinde yedim ama hala açım :/ Bide uyuyabilicekken nie bu saatte pc başındayım diye sorgulamak lazım tabi.. Efet.
Mesaj tarihi:
yazik adami öyle hor gördiki benim moralim bozuldu. Günlük neden böyle insanlar var, neden insanlar kendilerini mükkemmel saniyor diger insanlari hor görüyorlar kücük görüyorlar.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

voa25'te 2 lock itemı düştü ikisini de alamadım naziyim bugün

neyse kahvaltı edeyim

Ben ilk girdiğimde 2 tane Mage itemi düşmüştü Pvp-Pve olarak, tek mage bendim :D

O değil, çok açım ben ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...