Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ayağım halıya takıldı koltuğa düştüm. çocuklarım öldü günlük ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oha oha dedim az önce ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aa melaba günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 1. sayfa. a1 serisi kadar kiymetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 merhaba yeni günlük. senden hoşlanmadım. anılarım gitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 selam günlük, çok sıkılıyorum bu aralar. ulduar'da da bisürü wipe yidik. sibel iş bulmuş ona sevindik. :) bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük selam. bu mesajı yıllar sonra okuyup zamanında ne gereksiz işlerle uğraşmışım demek için atıyorum. thxkkbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ohannes. ilk defa günlüğe bişey yazmıştım biraz önce ve günlüğe restart atılmış:) şansıma edeyim (ilk sayfa olmasına binayen hafifleştirilmiştir) çok afedersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Çocuğuma Mektup; bugün hiçbişey olmadı yemekte 2 kere pilav yedim ama ikincisi karabiberliydi daha farklıydı sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük alt komşu taşınıyomuş. evde bir bayram havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 vay 1. sayfa. o zaman 1. sayfaya yazayım çok dertliyim be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlüğüm ne ettiler sana yeniden doğmuşsun. vizeler bitti günlük rahatladım kazasız geçti mutluyum. dün gece 5e kadar dışardaydım ve hala 3 saatlik uykuyla mal gibi ayaktayım. birinin yat zıbar demesini bekliyor gibiyim. dotamı atsam uyusam mı kararsız kaldım. birde günlük hafta sonu evime gidecem lan lab asistanlarını bağladık bu hafta lab olmayacak 2x mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ah be günlük sevemiyorum lan kimseyi aşık olsam keşke tekrar acı dolu yardım isteyen konu açmaya razıyım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük diğer başlık dha iyiydi ya sıkıldım.vizeler falan.uykumda yok.moral de iyi değil.fifa mı atsam film mi izlesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük lan ben onu sadece ilk sayfada olmak için yazmıştım iyiyim yoksa böyle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük... bi ton ders var ama hiçbirini yapmıyorum. Yarın sınav var çalışmıyorum... Sonum kötü günlük hemde çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lan allahsız günlük birazdan fazla cafeinden ötürü inme gelicek bi yerlerime. bu arada marksizm proletarya ve burjuva gibi şeyleri mümkünse yarından sonra duymak istemiyorum gına geldi ağlıcam lan resmen daha da ezberleyemedim cogu kuram ve kavramı böhü.daha ekonomiye de çalısmadım o da nası haşırttı bilekbord olcak belli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sevgili günlük; üstteki pati sakın susamlı çubuk ile kahveyi karıştırmasın fazlası mide bulantısı+kusamamaya sebep oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Biliyorum alttaki pati ondan yemek falan yemedim direk kahve abandım büyük boy bu da anca bi saat keser ondan sonrası burn ayakta kalabilmek için. Evet yarın ya kalp krizi geçiricem ya da elim ayağım titreyen bi rotting corpse olcam haha ya ağlancak halime gülüyorum örencilik böle bişi olsa gerenk. Neyse derse devam daha Çicero abi var hazımsancak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hoşgeldin kankut valla iyi gidior desem gitmiyor, kötü desem böyle iyi şeyler olmaz bir insanın hayatında. ama şurası kesin, yukarı doğru bir ivme yakaladığım anda doğrudan aşağıya çekiliyorum. ulan karmaya inandık, sırtımızdan vurdu. hadi ii geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Vay anasını günlük... 15k mesajı yalan ettik. Şimdi yeni sayfalarda... Bugün pic gibi kaldım Panorada, evet pic gibi... Aynen pic gibi... tam bir pi.............. Neyse... Yatayım ben, başa sarıyo kaset... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 GÜNLÜK BURALARIM VAR BENİM BURALARIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük olm, şimdi yine kalktık işte. cafeye geldik... kahvaltı yapacam. patates kızartması falan bekliyorum daha. alttan maliyetmuhasebesi var halen, haftaya sınavı var vermem lazım günlük be. artık kurtulayım bu lanet şehirden. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Selam, günlük sana daha sonra yazacağım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük. kahvaltı ediyorum ohh mis. bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar