-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Oyuncuların ya da Npcleri targetlediğim de isimlerinin fontu Patch öncesine göre daha büyük ben de, çok fazla gözüme batıyor. Bu font ayarlarıyla oynayabilmemiz mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Normal trash run'da herhangi bir lag olmuyor fakat boss fight başladığı andan itibaren esrarengiz bir lag başlıyor 1.6 sn'de cast ettiğim incinerate'i 2000-3500 ms ile neredeyse 5 sn'de cast ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 wotlk alana 1 ay bedava varmı? TBC yi hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 zaten kutulu wotlk da yok izmir mağazalarında. bi erayonda varmış 85 tl kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Hayvan gibi FPS düşüşü ve takılmalarla boğuşuyom şu an ben. Shadow quality'i kökleyince yarısı kadar falan fps almaya başlıyorum. Böyle diildi patchten önce. Blizzard akıllı olsun düzeltsin bu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Dalarandan bindiğim ve beni Horde zeplinine bırakması gereken uçak , ally zeplinine bıraktı beni. Eskiden de olur muydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Kojiroh said: Hayvan gibi FPS düşüşü ve takılmalarla boğuşuyom şu an ben. Shadow quality'i kökleyince yarısı kadar falan fps almaya başlıyorum. Böyle diildi patchten önce. Blizzard akıllı olsun düzeltsin bu sorunu. Shadow quality e bir basamak daha eklendi son patch le, yani patch ten öncekinden daha kaliteli sonuna kadar köklediğinde gösterdiği shadowlar, o yüzden FPS düşüşü normal, ha yarıya düşmesi normal mi, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ha evet ona dikkat etmemişim saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar