BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=21990&rid=2369&hid=11431290 Ne guzel bisimi ya . Hemide 86 li babasinida kaybetmis 4 yasinda yetim sabi. Gelse Turkiyeye tanissam bi sekil tatil beldesinde gonlunu calsam evlensek mutlu bi yuvamiz olsa. Sakin ha parada pulda gozu var demeyin ole kral olmak degil amacim yane bi arsidukluk olmadi vikontluk yeter hatta barona bile fitim. Hem kaynanamda guzel olur 2 abisi varmis gider ister mutlu bi yuva kurariz. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CCHARLOTTE%20CASIRAGHI%203%5C08.gif http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CCHARLOTTE%20CASIRAGHI%203%5C01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 allah sahibine bahışlasın amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o 2 izbandud gibi abi, yedirmez sana o kızı da hazinesini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fransa, mocano kızları çok güzel oluyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya hazinesinde gozum yok bi sato i rolls royce felan yeter istemiyorum kraliigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 daddy issues? dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bence asil sorun yanina yaklasip opmesini saglamak... "Sonra zaten otomatikman prens olacam ben. Valla abi otomatik... Simdi surda bi pirenses olsa gostertecem ama... Abi valla bak... Ne yesilken olmaz mi? Oldu canim, mor olup geleyim ben istersin? Yok abi bak bi izin ver, bi geceyim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oha gözlere gel benle de yaşıt yerim bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Güzel kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 benim de büyük annem grace kelly olaymış keşke, abla çok güzel. benim anneannem de çok asil bir kadın gerçi ama, bu abla çok başarılı jfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 toplam alan 1.95 km^2 nufus 32900 %20 imarli olsa 2 kata zin verseer site yapilmaz lan buraya havuz sigmaz yane aprada pulda gozum yok onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 said: O, tıpkı küçük çocukların çok sevdiği masallardan fırlamış gibi. Çok genç, çok güzel. Hollywood'un pırıltılı dünyasından Monako Sarayı'na gelin giden bir anneanne ile onun beyaz atlı ama gerçek prens olan dedenin ilk torunu, ilk göz ağrısı. Avrupa'nın; kendi küçücük ama şöhreti büyük ülkesinin genç prensesi. haberin sunum tarzına bakın bi yaa masal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 said: toplam alan 1.95 km^2 nufus 32900 %20 imarli olsa 2 kata zin verseer site yapilmaz lan buraya havuz sigmaz yane aprada pulda gozum yok onu diyorum adam müteahhit çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BonePART said: toplam alan 1.95 km^2 nufus 32900 %20 imarli olsa 2 kata zin verseer site yapilmaz lan buraya havuz sigmaz yane aprada pulda gozum yok onu diyorum Iyide onlarin Avrupa'daki mal varligi yeter ki dusun, kendilerine ait 2km^2'leri var... Devletten kullanim hakkini satin aldiklari falan degil, tamamen kendilerine ait :) Ha zaten ismi yeter o ayri. Bi sey sorucam, kendi soyadini mi verirsin, yoksa onun soyadini mi kabul edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 walla bilemiyorum soyadlari ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Casiraghi miş kızın soyadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla şimdi dikkat ettim 2 milyon m² iyimiş hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Oha süper lan o soyadı alıp, anime dizisi çıkartırım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Biz resmen orkuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 (bu konu 5-6 mesaj sonra akp ye bağlanır hadi bakalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Snefru said: Biz resmen orkuz lan Niye uruk-hai veya ogre degiliz de orkuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fotoşop lol aha bu da ingiltere prensesciği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 biz orc isek ingiltere prensesciği shrekin hanımı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben bu kizi (monaco prensesini) gorsem aglamaya baslarim lan nasi bu kadar guzel olabiliyolar abi, kotu bi amacim yok sadece kutlucam bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Greeny said: (bu konu 5-6 mesaj sonra akp ye bağlanır hadi bakalım) bonepart, ööle ufacık bi ülkenin prensesi için kasma bence. bak akpci bi para babasının kızını kafalasan çok daha büyük bi servete konarsın. hemi de ehli namus, türbanlı, nur yüzlü bi gız olur alacağın hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar