7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Lise için soruyorum, bizim müdürün kendi kafasına göre başlattığı yeni bi uygulama ile ders zili çalmadan 10 dk önce (ders 7:30,7:20 de kapıyı kapatıyolar.) geç kalanları okula almıyor taki 2. dersin ilk 10 dksı geçene kadar, ben bazı durumlardan dolayı okula 7:25 7:30 arası gidebiliyorum ki hocalar bile durumun farkında, ve yarın ilk ders sınavım var geç kalmamaya çalışıcağım ama kalırsam okula almayacak, bu durumda öğrenci olarak bir yere itiraz edebiliyormuyuz açıkcası haklarımız neler bilen biri aydınlatırsa iyi olur. Bi arkadaşımın devamsızlığı 19.5 gün bu adam bi kere bile geç kalsa bu uyguluma yüzünden sınıfta kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 meb'e gidelim lan. direk şikayet etçem salak müdürü. gerizekalı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sizin müdür şerefsizin önde gideniymiş diyebileceğim hiçbir şey yok başka... yönetmeliği açıp okusan? belki vardır orda bişeyler, bize de hep yönetmelik yönetmelik dediler daha bikere bakıp okumuşluğum yok. bence müdürünüz de okumamıştır, son sınıfsan git müdürüne blöf yap hocam yönetmeliği okudum yok böyle bişey mahkemeye veririm sizi lanet olsun sizin gibi insanımsıya! de =P yalnız nası bi okul bu 7.20de kapatılıyo 7.buçukta başlıyo yav, ben 7.20de yeni uyanıyorum 8.15te başlıyo okul =S gerçi bizim okul da bitti artık rapor dönemine girdik sonunda yönetmelik şu bu konusunda yardımcı olamadığım için üzgünüm, ama *#$& bi hocanız varmış bunu da tekrar belirtmek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Son sınıfız 1 ay kaldı yapmadığı şey kalmadı, okuldan bezdik artık bu da son numarası ilk ders yok yazılırsan devamsızlığa işlenmiyor, kendisi bu duruma böle süper bi çözüm buldu ama resmen madur oluyoruz. Bildiğim kadarıyla yönetmelikte falan böle saçma bi uygulama yok, adamın üzerine gidipte 1 ay kala disiplin cezası almak da istemiyoruz. Legal olarak ne yapabiliriz onu düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 arabasını çizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dilekçe yazalım ozanın dediği gibi. ayrıca attıkları mesajda 19,5 yazıyo, e-okula bugünü de işlemişler toplamda 18,5 yazıyo. doğrusu ise 17,5 ediyo. ne salak bi okulum var ya, lanet olsun lan. kısmetse şu okulu bi bitiriym, diplomamı falan alıp bütün ilişkimi kesiyim şu salak okulla. bizzat müdürün arabası, okula verilebilecek her türlü zarar vs vs. çekinmicem hiç, ebemi ağlattılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ShadowFury said: arabasını çizin Bunu demeye gelmiştim. Söylenmiş. Moralim bozuldu yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Düşündüm öğretim hakkını ihlal eder mi diye ancak muhtemelen müdür 07.30'da ders başlıyor; derse hazırlık, sınıfa gitme süresi vs. 10 dakika sürer bu yüzden öğrencilerin bu saatte gelmesini talep ediyorum der. Fakat ne olursa olsun senin okul binasına girmeni engelleyemez, istersem son dersin bitmesin 10 dakika kala gelirim, geç kağıdı alır girerim. Velin okul müdürlüğüne ve (istersen/gerekirse) ilçe milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazsın okul müdürü keyfi gerekçelerle velisi olduğum öğrencinin okula girişini engellemektedir. Ders başlama saatine on dakika kala okula gelen öğrenciler okul binasına alınmamakta, bu keyfi uygulama yüzünden can ve mal güvenlikleri tehlikeye girmektedir. Bir kere okula girerseniz zaten hocalardan önce sınıfta olacağınız için veya 5 dakika geç kalsan da hoca müsamaa göstereceği için sorun olmaz. Ama sizi okul bahçesine vs alıp da derse almıyorsa bu yol olmaz tabi. Aslında derse de alması lazım ama dersin esenliği açısından teneffüsün beklenmesi gerekmekte falan diyecektir. Yılmak yok keyfi uygulamara karşı savaşın gerekirse müdürün lastiklerini indirin :). Ya aslında ülke ülke olsa 7.30'da ders başlamaz, yazık lan. edit: şimdi okudum ilk dersi işlemiyorsa sabahın köründe gitmeyin direkt ikinci derse gidin sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çok abuk bir uygulama, ilk derse gelmeseniz de olur yapıyorsa uyuyun evet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 eldar teşekkürler bilgi için, ama 2. dersin 10 dakkikasına kadar okula sokmuyolar bahçeye falan da giremiyoruz. O zamana kadar hocalar yok yazmış oluyor. edik: bi de böle bi durumla karşılaştığımızda direk il veya ilçe milli eğitim i arasak yardımcı olurlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 okula nasil sokmaz ya? hangi okul bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Biz lisedeyken okuldan nasıl kaçarızı düşünüyoduk ilginç bu durum.1-2 ay varsa mezuniyete uğraşmaya değmez bence nereye başvurursanız başvurun 1-2 aydan önce sonuçlanmaz nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 almazlarsa müdürü çağır eğitim-öğretim hayatına devam etmeni engellediğini, sınavın olduğunu, ailenin bu durumdan haberdar olduğunu ve eğer devam ederse hukuki yola başvuracağınızı söyle.. sakin bir şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hacı müdür veriyo zaten emri :) dün gözümüzün içine baka baka bekçiye "alma bunları içeri, kilitle kapıyı kimse girmicek" dedi herif. sonra tenefüste geldi bahçe kapısının önündeki bizlere "oo iyi iyi saçları sakalları kesmiş bazılarımız bıdıbıdı" gibisinden nutuk çekti.10dk daha beklersek girebileceğimizi söyledi falan. bekçide mal mıdır nedir müdürü allah sanıyo, dön arkanı dese döncek o derece. artık dediğiniz gibi annem veya babama dilekçe yazdırayım ben. mal gibi 1 saat dolandık dün dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bahceye nasil almazmis ya? Hem muduru hem bekciyi sikayet edin olm. Hatta sallayin uyusturucu saticisi geliyor, bahceye giremiyoruz falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 gidin ne biliyim trafik kazasina karisin polise okula almadi bizi mudur diyin basi belaya girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Siz de gec kalmayin efendim. Yaptigi sacmalik, veliyle birlikte gidin, 5 10 kisi basina ususunce hakli olsa bile mudur kabul edecektir. Bunlarin disinda muzurluklar var tabi. Siniftan birisi defterin icindeki yoklama kagidini alsin. Hocalarin ugrasacaklarini sanmiyorum. Okulun tek kapisi tek cami mi var? Bizim liseye camdan falan giris vardi hep, gerekirse sinifin birisinden girilebiliyordu. Hocadan ozur dileyerek baska siniftan falan girmeyi deneyin. Olur a cok sikistiniz, hani arkadasin hakkaten sonuna kadar goturdu ama son hafta falan... Madem siz giremiyosunuz, milleti disari cikarin. Bunun icinde basit yollar var. Ilki yangin cikarmak. Ikinciside pet siseyi siyaha boyayip, koli bandiyla falan sarin. Icine tas ve kablo koyun, incelerinden. Sonra birisi tuvalete biraksin, baska biriside bomba diye bagirsin (ucmussun demeyin, ise yariyor). Yok daha basinda gec kalirsa falan okuldan once rapor almaya gitsin... Son olarak da 19.5 olana kadar akli neredeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya da bi dakka lise orencisi deil misiniz lan siz annenizi alin gidin ciddiyim 10 kisi annenizi alip saat 7 40 da gidin okula almassaniz anneleriniz ojulu bassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 abi 19,50 geyiği hep aynı oldu. yok saç uzun, yok sakalını kes, yok ayakkabını değiştir diyerek eve gönderiyolar sürekli devamsızlık. derste uyuyoruz diye hoca yok yazıyo yine devamsızlığa giriyo falan. ayrıca okulun bahçesi okulun tamamını sarıyo, 3 metrelik duvarlar. geri kalan yerinde teller meller. bekçi zaten tam emirkulu, müdür almıcaksın dedi mi kapıları kapatıp kapının önünde dolanmaya başlıyo falan. okula giriş yalan yani girilmiyo resmen. onun dışında dediğiniz gibi anne baba falan götürmek lazım da. anneme söylediğimde eşek kadar oldun okuluna mı gelcem, bi okulu da mı geçemiyosun bide össye girceksin falan diye başlıyo kadın. max dilekçe yazar heralde, onu da ben yazarım imzasını atar sanıyorum. gidip müdür yardımcısıyla konuşucam birazdan anlamazsa ufaktan söylerim arıtk dilekçe falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 abicim yok mu araya sokucagin bi akraban ya amca dayi teyze anane yane mudurun ustune yurucek bi ebeveyn yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kusura bakma ama 19.5'tan sinifta kalacam dediginde annen sana essek kadar oldun diye basliyosa durumun ciddiyetini anlatamamissindir. Isleyin abi adama... 20 dersin acmazsa 30 dersin acar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sakın sessiz kalmayın, hele ki sınava falan almassa ve tepkinize rağmen olayı hasır altı ederse, direk ilçe milli eğitime gidin. korkma hiç bir haltta yiyemez, şurda 1 ayı kalmış adamlara bişi yapmaya kralı gelse cesaret edemez. aksine gitsinler başıma iş açmadan diye, ecel teri döker durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 dilekçe yazın, müdüre gidin, diyin ki dilekçeyi ilçe eğitim müdürlüğüne verecez, eşşek gibi alır. ha sonra nolur, bir kez müdürün eline koz verirseniz yapmadığını bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Hangi lise bu arada bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Oha sinir oldum şimdi. Yanlız BonePART çok doğru demiş, gidin trafik kazasına bulaşın ne bileyim bir arkadaş demiş uyuşturucu satıcısı hikayesi uydurun. Hem de tam zamanı 1 ay kalmış okulun bitmesine, böyle dramatik bir hikayeyle ailelerinize gidin onlar da İlçe Milli Eğitim' e gitsinler, yıkarlar o müdürü o okulda. Olay nedir, müdüre siktir çekilir, siz okula girersiniz. Bahçeye bile almıyorsa o adama istediğiniz herşeyi yaptırabilirsiniz, akıllıca bir numara düşünün birinizin başı yansın kısaca okula ve bahçeye giremediğiniz için. Aranızdan birisini dövün, gidin ilçe milli eğitime sokak serserileri dövdü diyin. E okula giremedin, bahçeye de giremedin güvenliğinden müdür sorumlu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar