ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2012'de günes sisteminin en son gezegeni olarak adlandirilan Marduk gezegeni dünya yörüngesinin yakinindan mi ne gecccek mis daha onceki gecisinde(3661 yil önce) uygarliklarin el degistirdiginin, büyük volkan patlamalarinin, tsunamilerin gerceklestigi iddia edilmektedir bu gecisinde de sularin yükselecegi, dogal afetlerin meydana gelecegi iddia edilmekte alt tarafi 8 yil o zaman görücez bu söylenti dogru mu degil mi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bende Onunla İlgili Kitap Okuyordum. Bitsin Tam Olarak Yorumum Yapayım. 2012 Marduk'la Randevu - Burak Eldem[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ad1 üstünde söylenti :P Ama bilimsel olarak kan1tlanmis filanmi bilemem... Bakalim.[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 tek bisi soolicem marduk konusunda YETER! acin Hitchhiker's guide to the galaxy okuyun allaskina ya[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2012 konusunu durmadan acanlarin yanaklarina bes kardesin gelmesi lazim 2 + 0 + 1 + 2 = 5 ben bilmem, mayalilar bulmus[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ilginç ama o kadar ciddi bişi olsa dünya yerinden oynar be kardeşim..olmaz öyle şey..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: HellHound, 22 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: 2 + 0 + 1 + 2 = 5 ben bilmem, mayalilar bulmus LOL :d[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bu arada ekşi sözlükte en altta ki yazıya dikkat: "Copyright © 1999-2012 Sourtimes Entertainment " şimdi bana sakın hadi be gibisinden cvp atmayın!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 roa'ydı adı.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: HellHound, 22 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: 2012 konusunu durmadan acanlarin yanaklarina bes kardesin gelmesi lazim 2 + 0 + 1 + 2 = 5 doggy rules! ehehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: HellHound, 22 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: ben bilmem, mayalilar bulmus popüler bilim denilen şey bu olsa gerek! :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eheh 2012 çok geç,az daha erkeni yok mu bunun? :Pp Fear resistim yüksek benim :P MastersonofMaster NO FEARım...Gelsin bir çağ içmeye...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 her sene böyle birşey çıkar, tamam uyduran adamların canı sıkılmıştır da asıl anlamadığım şey inanan adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 doğruysa da alt tarafı ölürüz hem dünyanın sonunu görmek süper olur bence[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bence 2012 de olmaz , yazış gibi geliyo nedense[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 koymayın şöle sallama şeyler yaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 son zamanlarda astronomi ile ilgili bazi sitelerde ve komplo sitelerinde sik sik polemigi gecmeye basladi, hatta bazi fotograflari verilir oldu dunyanin tam karsisina gelir bir gezegenin filan. olamaz diye birsey yok diye dusunuyorum boyle bir gezegen icin, eger soylendigi gibi ise. felaket olur mu yok efendim dunya tarumar olur mu o bambaska bir mevzu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Nostradamus'un şifresiz bir şekilde söylediği (insanları üzdüğünün farkına varmadan önce) bir kaç kehanet vardı. Bu kehanetlerin arasında Nostradamusun kesin tarihini söylediği çok çok az kehanet vardır. Ve bunlardan bir tanesi de kıyamet tarihidir. Merak etmeyin, 2012 falan değil daha çok var. Torununuzun torunu bile yaşar daha...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 daha önce de 2000 yılında dünyaya göktaşı çarpacak fln diye söylentiler vardı. aha her şey ortada 8)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 merak ettim şimdi o tarih neymiş??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2007 yılında mı ne, hollandanın büyük bölümü sular altında kalıcak, 2012,2015 gibi ise kıtlık yaşancak, bu kıtlıklar yüzünden savaşlar artacak felan diyenler var, 2012'de her yer su olcak diyen de, 2012'de madruk çarpıcak diyen de.. kesin adamlar 2012'ye takmışlar.. bir ara da 2000'e takmışlardı..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 la bu dünyanın sonu kaç defa gelecek? 2006 da toz duman olmuyo muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2012 cok eskiden beri seedilen bi tarih[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 inanmayın böle kolpaya yaa daha kaç tane 2012 gelir..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 abi bu marduk rock the nationsa a gelmemişmiydi? 8 sene sonra gelcekse çok geç hoca iyice yumuşar bu adamlar[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar