Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012'de dünyanin sonu gelio siz hala savasiyonuz

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

2012'de günes sisteminin en son gezegeni olarak adlandirilan Marduk gezegeni dünya yörüngesinin yakinindan mi ne gecccek mis

daha onceki gecisinde(3661 yil önce) uygarliklarin el degistirdiginin, büyük volkan patlamalarinin, tsunamilerin gerceklestigi iddia edilmektedir

bu gecisinde de sularin yükselecegi, dogal afetlerin meydana gelecegi iddia edilmekte

alt tarafi 8 yil o zaman görücez bu söylenti dogru mu degil mi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

2012 konusunu durmadan acanlarin yanaklarina bes kardesin gelmesi lazim

2 + 0 + 1 + 2 = 5

ben bilmem, mayalilar bulmus[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda astronomi ile ilgili bazi sitelerde ve komplo sitelerinde sik sik polemigi gecmeye basladi, hatta bazi fotograflari verilir oldu dunyanin tam karsisina gelir bir gezegenin filan. olamaz diye birsey yok diye dusunuyorum boyle bir gezegen icin, eger soylendigi gibi ise. felaket olur mu yok efendim dunya tarumar olur mu o bambaska bir mevzu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Nostradamus'un şifresiz bir şekilde söylediği (insanları üzdüğünün farkına varmadan önce) bir kaç kehanet vardı. Bu kehanetlerin arasında Nostradamusun kesin tarihini söylediği çok çok az kehanet vardır. Ve bunlardan bir tanesi de kıyamet tarihidir.
Merak etmeyin, 2012 falan değil daha çok var. Torununuzun torunu bile yaşar daha...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

2007 yılında mı ne, hollandanın büyük bölümü sular altında kalıcak,
2012,2015 gibi ise kıtlık yaşancak, bu kıtlıklar yüzünden savaşlar artacak
felan diyenler var,

2012'de her yer su olcak diyen de,

2012'de madruk çarpıcak diyen de..

kesin adamlar 2012'ye takmışlar..
bir ara da 2000'e takmışlardı..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu marduk rock the nationsa a gelmemişmiydi?

8 sene sonra gelcekse çok geç hoca iyice yumuşar bu adamlar[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...