Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ne diyorduk ?Birine cevap yazmadan önce okuduğumuzu anlayalım değil mi :)Çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum darısı sizin başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eline koluna sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 "cüzzamlı olan kişiden arslan'dan kaçar gibi kaçınız." (tecrid, c. xii, s. 84, h. no: 1927) böyle bir hadis var. http://www.islamiyasam.com/modules/ahlak/5.htm türkan saylan'a dinciler bundan saldırıyor. türkiye'de cüzzam sorunu kalmadı. eski hastaların rehabilitasyonu artık daha fazla der olarak kabul ediliyor. cüzzamlılar toplumdan dışlanmıyor. bir dönemin dilencilik dışında hayata tutunamayan toplamı yobazların saldırdığı bu hekim sayesinde hayata tutundu. yobazları acıtan bu.... ankara üniversitesi ve hacettepe tıp fakültesi öğrencileri ankara üniversitesi cebeci kampüsünde cüzzamlı hastalara vizit atarken arslandan kaçar gibi kaçmıyorlar. bu cahilce bir yaklaşım çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Hz. Muhammed'in cüzzamlı bir kişiyle yemek yediğine dairde hadis var hatta Hz. Ayşe'nin evinde cüzzamlı birisi çalışır aynı kaptan yemek yerlerdi. birilerinde islam a karşı butthurt olmayagörsün hadisi bile çarpıtır :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 islama karşı butthurt mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Napolyonn said: Hz. Muhammed'in cüzzamlı bir kişiyle yemek yediğine dairde hadis var hatta Hz. Ayşe'nin evinde cüzzamlı birisi çalışır aynı kaptan yemek yerlerdi. birilerinde islam a karşı butthurt olmayagörsün hadisi bile çarpıtır :'( aynı kaptan niye yiyorlar tabakları çatalları yok mu başka oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 islam süpermiş yahu ben yeni yeni anlıyorum. kısaca motto naparsan yap (hırsızlık, iftira, yalancılık, taciz vs) sonunda (cehennemde bi süre yandıktan sonra) cennete (huriler ve modifiye edilmiş vucut ile sen) gideceksin(happily ever after). pdflerini indirip çalışmaya başlayacam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 "nutella yerim" said: "cüzzamlı olan kişiden arslan'dan kaçar gibi kaçınız." (tecrid, c. xii, s. 84, h. no: 1927) böyle bir hadis var. http://www.islamiyasam.com/modules/ahlak/5.htm türkan saylan'a dinciler bundan saldırıyor. türkiye'de cüzzam sorunu kalmadı. eski hastaların rehabilitasyonu artık daha fazla der olarak kabul ediliyor. cüzzamlılar toplumdan dışlanmıyor. bir dönemin dilencilik dışında hayata tutunamayan toplamı yobazların saldırdığı bu hekim sayesinde hayata tutundu. yobazları acıtan bu.... ankara üniversitesi ve hacettepe tıp fakültesi öğrencileri ankara üniversitesi cebeci kampüsünde cüzzamlı hastalara vizit atarken arslandan kaçar gibi kaçmıyorlar. bu cahilce bir yaklaşım çünkü... Oh shit İslam o zaman tedavisi bilinmeyen bulaşıcı bir hastalıktan uzak durarak korunmanız lazım demiş islamfakye.jpg !!111 Bu hadis doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama doğruysa da ne deseydi, cüzzamlıyla french kiss yapın, sonra da kara vebada olduğu gibi yüzbinlerce insan acı çekerek ölsün deseydi insan hakları adına. Ayrıca islamcı kesimin saylan'a olan nefretinin nedeninin tıp konusundaki çalışmaları olduğunu düşünüyorsanız, ideolojiyle alakası olmadığını düşünüyorsanız çok tuhaf bir bakış açınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Raze said: islam süpermiş yahu ben yeni yeni anlıyorum. kısaca motto naparsan yap (hırsızlık, iftira, yalancılık, taciz vs) sonunda (cehennemde bi süre yandıktan sonra) cennete (huriler ve modifiye edilmiş vucut ile sen) gideceksin(happily ever after). pdflerini indirip çalışmaya başlayacam yakında. Yok öyle birşey o yahudi inancı. Bu halka da senelerce bunu pompaladılar. Kuran açıkca böyle olmadığını söylüyor. Bakara 80/81 idi yanlış hatırlamıyorsam. Ne ciddiyette girdim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 eski konuları uplayıp napolyonlara niye polemik veriyorsunuz ki durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Napolyonn said: birilerinde islam a karşı butthurt olmayagörsün hadisi bile çarpıtır :'( Tabii, ben açık açık islam'a karşı butthurt'üm var derim. Az çekmedik, az canımız yanmadı o peygamberinizden, imamlarınızdan, hocalarınızdan, kitabınızdan... Ayrıca anthropomorphic personification of Islam gay mi oluyor bu arada sence bizce butthurt yaratabiliyorsa eğer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 KapIKulu said: Raze said: islam süpermiş yahu ben yeni yeni anlıyorum. kısaca motto naparsan yap (hırsızlık, iftira, yalancılık, taciz vs) sonunda (cehennemde bi süre yandıktan sonra) cennete (huriler ve modifiye edilmiş vucut ile sen) gideceksin(happily ever after). pdflerini indirip çalışmaya başlayacam yakında. Yok öyle birşey o yahudi inancı. Bu halka da senelerce bunu pompaladılar. Kuran açıkca böyle olmadığını söylüyor. Bakara 80/81 idi yanlış hatırlamıyorsam. Ne ciddiyette girdim ama :D hangisi yok biraz açar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 GERGE said: Napolyonn said: birilerinde islam a karşı butthurt olmayagörsün hadisi bile çarpıtır :'( Tabii, ben açık açık islam'a karşı butthurt'üm var derim. Az çekmedik, az canımız yanmadı o peygamberinizden, imamlarınızdan, hocalarınızdan, kitabınızdan... Biz sizin gibilerden hala çekiyoruz da bu dini yanlış bilmeyin, doğrusu öğrenin diye söylüyoruz. Onu da bu din söylüyor işte. Yoksa çok da umrumuzda değil sizinle İslam'ı tartışmak, çok memnun değiliz o konuda. Ağzınıza pek yakışmıyor çünkü böyle kutsal bir şeyi almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Dini öğrenmek gibi bir gayem yok ki? Bana ne sizin dininizden? Dalgasını geçmek zevkli oluyor ama, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hoşgörü dini olduğu için o iş tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 din nedir olmalımıdr nasıl cıkmıstır fln vs arastırınca reddettim ben islamı fln ögrenmeme gerek kalmadı din olgusunu reddettim direk cok mutluyum daha özgür düşünebiliyorum fln kafam rahat tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 onun Allahı farklı benim ki farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yahu zamanında cüzzamın çaresi mi bulunmuş da hadisi eleştiriyorsunuz şimdi. o zaman cüzzamın çaresi yokmuş, bu kadar tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalıktan korunmasını istemiş işte insanların peygamber. işte o yüzden türkan saylan'ı sevmiyor bu islamcılar demek ne kadar komik bir yaklaşım ya yemin ediyorum bu kadarı artık kötü niyeti de geçiyor. cüzzamın çaresi vardı o zamanlar, peygamber ona rağmen kaçın cüzzamlılardan dedi zaten. öyle bir gıcıklığı vardı cüzzamlılara. türkan saylan mevzusu tamamen çydd davası ile alakalı. yok cüzzam yok hadis. ooof of neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aynı mantıkla suan kanserliden aidsliden kaçalım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kaç zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 çok sığ bi örnek olucak ama bi yakınının aids oldugunu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 boş muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 o zaman doktorlar napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aidsliden değil de aids'den kaçıyoruz zaten korunma yöntemleriyle. kanser bulaşıcı bir hastalık değil. 1400 sene önce o zaman için çaresi olmayan bulaşıcı bir hastalık için söylenen sözü bugün uygulayan mal varsa allah onun belasını versin, ha bu sözü başka bi tarafından anlayıp bunu islama çakma vesilesi olarak kullanan varsa allah da onu ıslah etsin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar