BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bi dahaki yayina creationist aryoruz wara onna tartiscaz ben deilde umut tartiscak ben sinirleniyorum
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bide 20 kisi dinnedi yorum yapin lan nasildi sartanyan saol bu arada
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 fede said: o nasıl bir mantıktır sam aahahahahahh hangi konuda? başlığa bakmıyordum kaçırmışım. (:P) öte yandan çok eğlenceli programmış, winamp yüklü değildi uzundur kaçırmışım valla.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bu arada Death note'da işe yarıyodu idam cezası yani kiranın cezalandırması suçu azaltıyodu :)
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o mantık neydi tam hatırlayamadım şimdi. korsanla ilgili bişeydi sanırım
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 death note'da defterle idamdan kaçılamadığı için evet yarıyordu işe, aslında çift taraflı oldu örnek ben o anlamda kullanmadığım halde. :) fede, orada suçu işleyen kişi yakalanmayacağını addediyorsa verilecek cezanın şeklinin onu yıldıramayacağını kastetmeye çalışıyordum genel olarak. fırından ekmek çalmak örneğini dediysen orada üreticiye doğrudan bir zarar var çünkü adam o malı satamamış oluyor, masrafı doğrudan zarar olarak yazıyor. kopya edilebilen materyalde kopyalayınca adamın satışını bozmuyorsun direkt olarak. neyse gelecek hafta sanırım tekrar konuk edecekler, o zaman anlatırım daha detaylı. ;)
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Senin kullandığın anlam adam yakalanırsa idam edilceğini bildiği halde suç işlemeye devam ediyo çünkü yakalanmayacağını düşünüyo anlamıydı :) Örnek doğruydu aslında 2 anlamlılık çıktığı için bende uyuz bi insan olduğum için onu yazdım :P
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ha tamam zaten o örnekten önce yazmıştım ben onu açıkladın sonra da
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Güzel yayındı, ben eğlendim valla =) bayadır yayına da girdiğim yoktu iyi oldu. Sahi yayın yapayım bir ara ben.
sir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kusura bakmayın ya bahar şenlikleri dolayısıyla iptaldim. şenlik sırasında program yapmak da günah biliyosunuz sdfd ama uyarsa boneparta yarın felan olur gayet =)
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yarın oldu, proğram başladı hadi bakalım =)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 seksi resimleri degil lan, normal fotograflari oluyo oyle haberlerde.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 devam devam, ertelesinler raid'i diyorum. (:P)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kafasi metafora calismiyo bazi insanlarin.
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya çok özür diliyorum elimde olmayan nedenlerle yayından ayrılıverdim pat diye =((
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben de dinlemek istiyorum bunu ne zaman yapacaksınız tekrar.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 başlatın yayını, genç siviller rahatsız! sivil itaatsizlik başlatacağız! ya başlatın, ya ba daba dü! ehe bone afk ya da oyunda sanırım, belki burayı görür.
sir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 boneparta şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz =) bu arada topikteki şu "salı 20:00" ibaresini kaldırmak lazım sanırım, çünkü hiç söylediğimiz saatte yapamıyoruz hehe
Öne çıkan mesajlar