Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Eğlenceli yayındı tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bi dahaki yayina creationist aryoruz wara onna tartiscaz ben deilde umut tartiscak ben sinirleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bide 20 kisi dinnedi yorum yapin lan nasildi sartanyan saol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 fede said: o nasıl bir mantıktır sam aahahahahahh hangi konuda? başlığa bakmıyordum kaçırmışım. (:P) öte yandan çok eğlenceli programmış, winamp yüklü değildi uzundur kaçırmışım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bu arada Death note'da işe yarıyodu idam cezası yani kiranın cezalandırması suçu azaltıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o mantık neydi tam hatırlayamadım şimdi. korsanla ilgili bişeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 death note'da defterle idamdan kaçılamadığı için evet yarıyordu işe, aslında çift taraflı oldu örnek ben o anlamda kullanmadığım halde. :) fede, orada suçu işleyen kişi yakalanmayacağını addediyorsa verilecek cezanın şeklinin onu yıldıramayacağını kastetmeye çalışıyordum genel olarak. fırından ekmek çalmak örneğini dediysen orada üreticiye doğrudan bir zarar var çünkü adam o malı satamamış oluyor, masrafı doğrudan zarar olarak yazıyor. kopya edilebilen materyalde kopyalayınca adamın satışını bozmuyorsun direkt olarak. neyse gelecek hafta sanırım tekrar konuk edecekler, o zaman anlatırım daha detaylı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Senin kullandığın anlam adam yakalanırsa idam edilceğini bildiği halde suç işlemeye devam ediyo çünkü yakalanmayacağını düşünüyo anlamıydı :) Örnek doğruydu aslında 2 anlamlılık çıktığı için bende uyuz bi insan olduğum için onu yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ha tamam zaten o örnekten önce yazmıştım ben onu açıkladın sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Güzel yayındı, ben eğlendim valla =) bayadır yayına da girdiğim yoktu iyi oldu. Sahi yayın yapayım bir ara ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne oldu, bu hafta yok mu yayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sir piyasada yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 camiye gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 umre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kusura bakmayın ya bahar şenlikleri dolayısıyla iptaldim. şenlik sırasında program yapmak da günah biliyosunuz sdfd ama uyarsa boneparta yarın felan olur gayet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yarın oldu, proğram başladı hadi bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aleykumselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 seksi resimleri degil lan, normal fotograflari oluyo oyle haberlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 devam devam, ertelesinler raid'i diyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sag ayakla, besmeleyle gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kafasi metafora calismiyo bazi insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya çok özür diliyorum elimde olmayan nedenlerle yayından ayrılıverdim pat diye =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben de dinlemek istiyorum bunu ne zaman yapacaksınız tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 başlatın yayını, genç siviller rahatsız! sivil itaatsizlik başlatacağız! ya başlatın, ya ba daba dü! ehe bone afk ya da oyunda sanırım, belki burayı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 boneparta şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz =) bu arada topikteki şu "salı 20:00" ibaresini kaldırmak lazım sanırım, çünkü hiç söylediğimiz saatte yapamıyoruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar