BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=67964314871 bu ne ya aicim bu ne ne irenc bisimis kizlarin racon kesmesi kari nasil kafa koydu ya abi bu ne aglicam resmen sinirim bozuldu gidip o sari kariyi kara kariya vurasim geldi sinirlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ogrenciyiz, Bulaşık Makinamiz Yok :) [ REKLAM ] ahahaha bu süpermiş. edit: bu arada senin verdiğin link benim kendi arkadaşlarımın bağlantısına gidiyo. videoyu göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Evet bu kızlar tam vurulası Kafasına kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ulan ben köpeğime böyle davranmıyorum caanım türk genci çağdaş gençler edit : ahaha önce dinine peygamberine sövüyo sonra neye yemin ediyo onuda anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 BonePART said: http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=67964314871 bu ne ya aicim bu ne ne irenc bisimis kizlarin racon kesmesi kari nasil kafa koydu ya abi bu ne aglicam resmen sinirim bozuldu gidip o sari kariyi kara kariya vurasim geldi sinirlendim ya Cidden oturduğu yerden siniri bozuluyor insanın. Nasıl insanlar bunlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kadınların krosundan korkucaksın abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?73,3980058 3 oldu bu :) 1. yi bulamıyom ama kaldırıldı galba bu arada allah kimseyi kızların eline düşürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ilk topiğe yaptığım yorumu yapıcam böyle temiz kafa görmedim hayatımda. tık diye koyuyo vallaha. fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şimdi herkes izlediğine göre bu kız rrrrrpçoğcuuu mu oldu buarada sarışın taşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dayak yiyende dahil alacaksın hepsini ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aman be Bone. İçim ekşidi. Çok fena imiş. Alttaki yorumlara da ayırıca sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Black-ice said: böyle temiz kafa görmedim hayatımda. tık diye koyuyo vallaha. fasdf ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sonunda bir dayak vidyosunu kaldırılmadan izleyebildim. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Çok merak ettim nerde olmuş bu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 töbe töbe ciyak ciyak sesler ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çok kotüü ya bu nee böyle delirme manyaklaşma salaklaşma cıvık,iğrenç hareketler böyleee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 haci kaldirmislar bunu facebook'tan var mi baska link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 çok merak ettim nerde bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar