Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dokuzuncu bölüm: http://museifu.org/2009/06/07/k-on-09-yeni-kulup-uyesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 10. bölmü izledim de zaten 12 bölüm olacak diye duydum bu sezonu. valla pekte iyi gitmedi ya fikir ve karekterler iyi olmasına rağmen nedense tutturamadılar bir türlü. tamam hani bi gintama gibi yarsın demiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Onizuka izleyin! Great Teacher Onizuka izleyin!(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 azusa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Azusa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Baya hoş bi animeymiş bu ya. Bi ara ilk bölümünü indirmiştim, arkadaş bizdeyken yemek istedik dışardan rastgele bunu açtık ilk başlarda çok fazla lise animesi klişesi gördük kapattık. Bugün bi açiim dedim baya iiymiş (tu) Karakterler de hoşuma gitti. Şu an 9. bölüme geçiyorum da, şimdilik bu 4 ana karakter arasında ayrım yapamıyorum hepsi de <3 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ya şimdi 12. bölüm olan final episode'u izledim de ondan sonra da bi special bölüm var diyorlar. Daha sonra da bitecek mi anime? Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Bir de bişi dikkatimi çekti kızların okulu tamamen kız lisesi gibi bişi mi nerdeyse dikkat ettim tüm bölümlerde sadece kızlar var. Acaba kız lisesi falan yazdı da ben mi kaçırdım. Son bölümde sahne aldıkları mekanda full kız dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 DVD special yaparlar ekstra bölümü. Okul da kız lisesi değil 1-2 erkek gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WlF0A3_wGHg&fmt=18 Of çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Aahahhaha. Hanzonun biri de "cock goes here" yazmış ya çok fena koptum ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 0.28'deki elemanla, charles'ın girişleri efsane olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 0.28 deki eleman nedir ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi nolmuş bu çeviri yapan gruplara ya. frostii diye bişiyinkini indirdim. bi bölüme ingilizce altyazı koymuşlar bi tanesine koymamışlar fln deli ettiler adamı. gerge senin altyazıları indiriyim dedim de türkçe karakter sorunu var, büük ihtimalle benim makine ile alakalı. Nasıl çözerim o sorunu? türkçe karakterler abidik gubidik çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 asdasd çözdüm sorunu, boşuna günahını aldık adamların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 senko said: asdasd çözdüm sorunu, boşuna günahını aldık adamların :) Bir kodek gazisi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 AHAHAHAHAH video inanılmaz 0:28'deki eleman şarkıyı o an bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu arada 13 sondu galiba. yalnız çok amaçsız bir anime ya. kız hiç bilmeden gitar aldı direk konserlere fln çıktı zaten kıl oldum orda, sabah akşam çalışıp 1 şarkıyı beceremioz, kızlar kendi bestelerini yapiyorlar... fena vakit geçirtmiyorda, amaçsız yani. böyle bi 15yaş grubu düşünülmüş zaten yapılırken, koca koca adamlar izleyince amaçsız bulur tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahah tam tersine 18+ mooeeeeeee~~~~ manyakları için k-on =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 konusu boş, komedisi vasat, tipler itici, karakterler silik. yeni başlayanlar birinci bölümde ısınamadıysa hiç devam etmesin, aynı olay (nasıl olduysa müthiş yaptık konseri ve bikini şov yaz antrenmanı) aynı durağanlıkta tekrarlayarak devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 zuhaha k-on ilk bd si rebuild 1.0 dan sonra en çok satan bd bu sıralar. Dark Knightı falan geçmiş 33000 satarak lol. Frontierı bile geçmiş gerçi dvd sales katılınca fark yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sam said: konusu boş, komedisi vasat, tipler itici, karakterler silik. yeni başlayanlar birinci bölümde ısınamadıysa hiç devam etmesin, aynı olay (nasıl olduysa müthiş yaptık konseri ve bikini şov yaz antrenmanı) aynı durağanlıkta tekrarlayarak devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 K-ON! – 10 – Bir Çalışma Kampı Daha - http://museifu.org/2009/08/28/k-on-10/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 The second season of the K-ON! anime franchise was announced after the “Let’s Go!” live concert in Yokohama on Wednesday. When the concert’s two encores ended, the large onstage screen displayed footage from the first season of the television anime series. Then the screen displayed an announcement that the second season has been green-lit. The anime’s official website has also confirmed that production on the second season has been green-lit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çok iyi sattı valla bu kadarla kalsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu kadar saracağını düşünmemiştim. Aşırı komik ve eğlenceli. 1 gecede sezonu devirdim yuh dedim kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar