Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K-ON!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Baya hoş bi animeymiş bu ya. Bi ara ilk bölümünü indirmiştim, arkadaş bizdeyken yemek istedik dışardan rastgele bunu açtık ilk başlarda çok fazla lise animesi klişesi gördük kapattık. Bugün bi açiim dedim baya iiymiş (tu)
Karakterler de hoşuma gitti. Şu an 9. bölüme geçiyorum da, şimdilik bu 4 ana karakter arasında ayrım yapamıyorum hepsi de <3 sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi 12. bölüm olan final episode'u izledim de ondan sonra da bi special bölüm var diyorlar. Daha sonra da bitecek mi anime?
Bir bilgisi olan var mı bu konuda?

Bir de bişi dikkatimi çekti kızların okulu tamamen kız lisesi gibi bişi mi nerdeyse dikkat ettim tüm bölümlerde sadece kızlar var. Acaba kız lisesi falan yazdı da ben mi kaçırdım. Son bölümde sahne aldıkları mekanda full kız dolu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
abi nolmuş bu çeviri yapan gruplara ya. frostii diye bişiyinkini indirdim. bi bölüme ingilizce altyazı koymuşlar bi tanesine koymamışlar fln deli ettiler adamı.

gerge senin altyazıları indiriyim dedim de türkçe karakter sorunu var, büük ihtimalle benim makine ile alakalı. Nasıl çözerim o sorunu? türkçe karakterler abidik gubidik çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 13 sondu galiba.
yalnız çok amaçsız bir anime ya.

kız hiç bilmeden gitar aldı direk konserlere fln çıktı zaten kıl oldum orda, sabah akşam çalışıp 1 şarkıyı beceremioz, kızlar kendi bestelerini yapiyorlar...

fena vakit geçirtmiyorda, amaçsız yani. böyle bi 15yaş grubu düşünülmüş zaten yapılırken, koca koca adamlar izleyince amaçsız bulur tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

konusu boş, komedisi vasat, tipler itici, karakterler silik. yeni başlayanlar birinci bölümde ısınamadıysa hiç devam etmesin, aynı olay (nasıl olduysa müthiş yaptık konseri ve bikini şov yaz antrenmanı) aynı durağanlıkta tekrarlayarak devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

The second season of the K-ON! anime franchise was announced after the “Let’s Go!” live concert in Yokohama on Wednesday. When the concert’s two encores ended, the large onstage screen displayed footage from the first season of the television anime series. Then the screen displayed an announcement that the second season has been green-lit.

The anime’s official website has also confirmed that production on the second season has been green-lit.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...