Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat Dersi - STV

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hayat+dersi&kw=&a=&all=&v=&p=1

Hayatımda izleyenleri mal yerine koyan bir sürü format gördüm bunun gibisini görmedim. Kısacası özetlemek gerekirse her bölümde bir olay oluyor (eşini çocuklarını döven baba, yaşlı kadının evine yerleşip ona işkence yapan bakıcı çift, karısını bırakıp başkasıyla yaşmaya başlayan baba, hayırsız üvey anne vs) her bölümde artık nasıl oluyorsa (!) yaptıklarını kapı arasından çekiyorlar (arkadaşlar da hiç kıllanmıyor) sonra polis (?) zoruyla stüdyoya getirip nur yüzlü sinirli bir amcayla yüzleşiyorlar (bazen sunucu amca odadan çıkıyor bunlar kendi aralarında konuşmaya başlıyorlar, "senin hatandı beğendin mi, sen istemedin mi asıl suç senin bak rezil olduk" filan, lan mal verifler kamera bazen etrafınızda 180 derece dönüyor bazen zoom yapıyor size, hatta siz rolünüzü unutuyorsunuz kameraya bakıyorsunuz insanlar inanır mı sanıyorsunuz?)

Tekrar söyleyeyim gerçek bir zaman kaybı diye düşünebilirsiniz ama bu tür yapımları izleyen bir sürü insanın duygularını sömüren bu progrmaı bir kere bile olsa mutlak mutlak görmeniz gerek diye düşündüm. herşeyden çok, tv başına geçen insanların nasıl kandırıldığını görmeniz için. haftaiçi saat 22.00 civarlarında çıkyıor.

not : Programın hiçbir yerinde bunun kurmaca olduğu yzamıyor ama bariz şekilde dandik oyunculuk... Hadi kızını oğlunu döven baba filan, kapı arasından kamera onu çekiyor, bir kez bile tokat atmıyor, anca elbisesinden çekiyor sarsıyor filan, değil el yada tekme temas etmek, teğet bile geçmiyor. Çocuklar ellerini yüzlerine kapatmışlar ağlama dış ses oalrak mı geliyor, çocuklar gülmemek için mi yüzlerini kapatmışlar onu bile bilmiyorum, bilmek istemiyorum açıkçası.

Beyler yanlış anlamıyorsam kurmaca olan programı gerçek gibi sunmak çok büyük ceza gerektiren birşey. Lütfen, ilgili makamlara temasa geçin, basın yayınla şunla bunla alakası olan arkadaşlar da en azından bu yalancıların foyasının meydana çıkmasını sağlasın. Kanım çekiliyor bu yaşlı insan smürüsünü görünce.

edit : Bakıcıları tarafından dolandırılıp ilaçlı işkence edilen bir nine vardı , yerinden kalkamıyordu görüntülerde, stüdyo kısımlarında koşa koşa girdi taark diye kapıyı çarptı girdi, bu mallar hala vıdı vıdı "rezil olduk, sen suçlusun" doğaçlamasında...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım kanal belli.nasıl bir oyunculuk bekliosun samanyolundan anlamadım.o saçma sapan programların konsepti belli.ne kadar gerçek ne kadar kolpa bilemeyiz ama kızını döven baba gibi olaylar olamicak şeyler değil.illa bu alıntıdır bu gerçektir bu kolpadır diye belirtme yapmalarına gerek yok

geceleri denk geliyorum bzn izliyorum .samanyolundan beklentini anlayamadım ama.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden kurmaca olduğu yazıyordu şimdi bilmiyorum,gece yarısı denk geliyordum bayağı eğlenceli oluyor izlemesi,sinirleniyordum gerçi de sadfsd

izleyenlere yazık yani,beyinleri ambele olmuş adamlar.Bunların başına sonuna kurmaca da yazsan izleyip inanacak türde insanlar izliyor zaten.Normal bir zihniyetin STV izleyebileceğini düşünmüyorum zaten,izleyen varsa da düzenli olarak kusura bakmasın ama cidden aşırı kötü bir kanal.

Türk filmleri oluyor gerçi arada onları bende izliyorum da denk gelirsem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...