KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paticik üzerinde veya harici olarak elimde aion hakkında her türlü bilgiler mevcut, sınıflari ırklar, skiller (kara ve havada) aklınıza gelecek hepsi var. Bilgiler ingilizce güzel bir joomla veya forum üzerinde sunmak istiyorum böyle bir projeye katılmak isteyen arkadaşlar var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 nolur fun yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 vallaha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Gerekli host alanını ve forum kurma v.s gibi teknik işleri yapabilirim. AION'da oynayacam zaten pm'den ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyun iyi mi? beta kastırmaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 betasındayım da ne biliim bi kendin gör derim. Hani güzel fikirler var. Ama yani şu an level 8 oldum. level 8 e kadar git al mobu kes fireballa lootla geri dön questi ver tekrar git kes sonra bi sonraki camp a git ordan quest al modunda klasik ilerlio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 mortis 9 da job change i yap 2. sehre git oyun orada basliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Pluton said: Gerekli host alanını ve forum kurma v.s gibi teknik işleri yapabilirim. AION'da oynayacam zaten pm'den ulaşırsın tesekkuler pluton en onemli ihtiyacimiz ingilizce = turkce ceviri yapabilecek arkadaslar. yabanci forumlarda olmayan bir vo bilgi var bende dokuman olarak ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kayit olunmuyor o siteye kayir a basiyorum forumu dolduruyorum ama son tik hep deaktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Stifler said: nolur fun yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yahu gelip gidip "fun değil" yazıp, başlığın içine etmesek nasıl olur arkadaşlar!? burda bir oluşum başlatılmaya çalışılıyor. konuyla alakanız yok nasılsa, gölge etmeyin yeter... killerlord, ben çeviri konusunda destek vermek isterim. Süper iş çıkaracam diye garanti veremem, ama boş zamanlarda elimden geleni yaparım. PMden msn yollarsan ordan konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oyun ne zaman release olacak yada oldumu? bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 2009 4. çeyrek gibi avrupada çıkacak deniliyor, şu an biz çin serverında betasını oynuyoruz. yani bir nevi çinli repesi yapıyoruz:D ama son 2 gün kaldı betanın bitimine konu için; http://forum.paticik.com/read.php?42,3976911,page=1 ve http://forum.paticik.com/read.php?42,2073183 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 vazgeçtim çok özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar