ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ahahahahahaah toplumun desteğini de arkamıza aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yine çizeriz ki^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cons said: erken ölürsün kanka o zaman. normalden büyük değil lan. benim normalim büyük bak yumruğum kadar aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çizerseniz gelir yırtarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sly-One said: Cons said: erken ölürsün kanka o zaman. normalden büyük değil lan. benim normalim büyük bak yumruğum kadar aha. hay sen çok yaşa emi bir an korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 beraber geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Rabbime sordum Microsoft Office dedi. Buyurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 olmaz diyenlere http://www.pwned.com/gamecovers/pc/e2653511cd40435ee9a03302ce1e1737-Commandos_2__Men_of_Courage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vaybebi aralar komandos oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 AHAHAHAH komandosi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ANAAAAAAAAAAAAAAAM ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 moriQ said: Rabbime sordum Microsoft Office dedi. Buyurun. Nolur ciddi olma. Lütfen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tüm topici okudumda inanımaz ba$ ağrısı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ulan topici nasıl sticky yapabildim ben, şaşırsanıza. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Xaenin said: moriQ said: Rabbime sordum Microsoft Office dedi. Buyurun. Nolur ciddi olma. Lütfen ama. cehaletini saçma çevrene artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oha burada attığımız postlar şimdi sayılıyo ha!!! bu arada ben ne zaman 10000 mesajı geçmişim lan? hiç haberim yok... nalet olsun! post kasıcaktım şimdi onun da tadı kalmadı.. föck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sly-One said: Değiştiriyorum Osso'yla Estel haklı. Savunanlara bakıyorum Biri ingilterede yaşıyo, biri kör cahil, öbürü de arap. Saygılar. Kro ben olmaz diyorum. Ve hala olur diyenlere de şaşırıyorum lan nası dersini bunu. ciddi ciddi olumlu haliyle de ki kullanılır demeyin. ayrıca NE VAR Kİ tarzı cümleler beni çileden çıkarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oha stiki olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Xaenin said: moriQ said: Rabbime sordum Microsoft Office dedi. Buyurun. Nolur ciddi olma. Lütfen ama. ahaha format zaten ciddiyetten uzak. ciddiye alman yanlış Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mesela şu olur ciddiye alman yanlış, ki ben postuma böyle bir tepki geleceğini bekliyordum ve laflar hazırlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=seviyorumki&btnG=Ara&meta= seviyorumki yazınca google bile ayar veriyor. google'ın sahip olduğu yapay zekanın bazılarımızın zekasından fazla olması üzücü sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Olay imla değil ki...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Abi öyle diyorsun da sen tartışmanın öyle olmadığını bile anlamamışsın ki dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ilk postu bir de son bi kaç postu okuyup yazdım verimli forum kullanım modundayım şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar