ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 "Seviyorum ama ben onu" "Seviyorum ki ben onu" dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 elaidi said: NE VAR DA? bence başlık kapanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Osman'ın mesajı son derece güzel, son derece hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Xaenin said: O -ki eki bağlaçtır. Adı üstünde bir şeye bağlama amacıyla kullanılır. "Seviyorum ki" dersen bakkala bağlıyorsun, bişey yok. ben de bunu senin cahilligine bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 of. cümlenin sonunda -özellikle soru cümlelerinde- "da" demek. kafa atasım geliyo bunu yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kümelerde bi şey var daha doğrusu matematikte, ama kümelerde kullandım ben hep şu zamana kadar:D | öyle ki anlamında x| 7>= x > 3 iks öyle ki iks yediden küçük veya eşit, 3 den büyük böyle di mi ki ayrı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: "Seviyorum ama ben onu" "Seviyorum ki ben onu" dağılın şimdi. Ama bağlacını mu savundun şimdi sen? Allah seni napmasın ya. Seviyorum ki ben onu, bişey yapıyorum desen olur, cümlenin ki ile bitmesinden bahsetmiyorum ben, birşeye bağlamıyorsun -ki kullanarak. Allahım lütfen böyle yapmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Asteroth haklı :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Teşekkürler Werewolf arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 DİLARA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Olmaz ki! Böyle de yatılmaz ki! (Orhan Veli Kanık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 lan ne cahilmiş herkes burda bi de eğitimli elit vs vs sanırdık patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 burdan anlayacağınız üzere "seviyorum ki." gayet doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yalnız garbage boksa, bu topic boncuk oldu resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Orhan Veli'yi görüp kurudu sanırım olmayacağını savunan arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sdhjksdjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 asteroth haklı, gereksiz uydurma bilgilerle türkçemizi bozmaya çalışmayın ey afgan halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sustunuz bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 aym goiinnn daaaauunn in dı bleeeyzz ov gloorriiieeeee looord aaay nevı drüüvvv föörrst bat aa drüüv först blaaad vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hem msne ekleyin sonra da insanlara sustunuz diye gösterin VAR MI ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ginaly said: herkes firat ozentisi bu sitede. Olayın Fırat'la zerre alakası yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: sustunuz bakıyorum aptallarla asla tartışmayin once sizi kendi seviyelerine cekerler daha sonra da tecrübeleriyle yenerler dfgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ahfahsjdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 koll miiiğğ yaaang gaaaAaaAaaaağğğaaaann!!1 aym eeeeğğğğ yaaağğnng gaaaaaağğğğnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar