Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=10.04.2009&i=180078 II. iddeanamede aradigini bulamiyanlar icin uclemenin son parcasi yazilmaya baslandi, bu defa hucre yapisi ve baglatilar ele alinicak yepyeni isimler isin icine giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben bu ergenekondan bi bok anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu sefer de listede yeralmazsam daha da gelmem bu ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tarihimizdeki Ergenekon = Türklerin Orta Asya'daki esaretten dönüşü günümüzdeki Ergenekon = Feto'nun Orta Amerika'daki villasından dönüşü aslında bööle düşününce, çok benzer yönleri varmış yaw:D edik: ulan amma veciz bi söz ettim ha, imza yapacam bunu direk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sinad said: ben bu ergenekondan bi bok anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oh siyasal post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Gelecekleri varsa görecekleri var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sinad said: ben bu ergenekondan bi bok anlamadım arkadaş. yup.. lam artık pisliklerin azını bile temizlese kârdır diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bu veli küçükmüş, diğer işte 1 numara, tüm şemalar, vs vs bunlar sizce kamuoyuna açıklanmamalı mı? Hani ne bileyim, bu insanlar böle bişey yapıyosa ki ben inanmıyorum, ne yaptıklarını nasıl yaptıklarını hangi örgütsel düzende yaptıklarını bilmeye kamu olarak bizim hakkımız yok mu? Bu saklı tutulan bazı şeyleri açıklamamalılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 filmini çekseler kitabı kadar güzel olmaz. ama favori trilogyler arasına giriyor şimdiden. An all time see classic from Turkish authorities -New York Times This is a definite blockbuster. -Time Incredible piece of imagination and layout -La Gazetta Della Sport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Dizisi her perşembe show tv'de gösteriliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Epic -Paid lobbyist Powerfull -Some overpaid asshole http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=five_shitty_movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence 6 bolum e kadar olsun bu arada amma hizli gidiyo yav simdi bu 3 fetonun intikami olarak geccek demi isim olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence ilk 4,5,6 yazsaydık sonra 1,2,3 daha bilim kurguk olurdu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok beyenildi herhalde devam filmi gibi yenisi çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yeni oyuncuların katılcağı söylentileri dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sinad said: ben bu ergenekondan bi bok anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 tasfiye edilen bir kesimle birlikte ayar çekilen bir kısım muhalefet diyebiliriz ergenekona. daha çok ek iddianame gelir dedikleri gibi bir organizasyon varsa. 30 kişiyle darbe mi olur dediniz alın size ergenekon 1233123. dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 12.dalga yapıldı ve 2.ek iddianame yakındır.geride pek muhalefet kalmadı zaten. 12.Dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Amaç akıllarındaki isimleri herhangi bir dökümanda görmek gerisi malum "yargısız infaz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 muhalefet eden bir kaç internet sitesi var belki en son onlarıda engelleyip, türkiyede darbe tehlikesi olmadan ciforslu ayfonlu güzel günleri yakalayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ergenekon örgütmüdür nedir bilmem ama eğer amaç darbe ise bu amaçlarına ulaşıcaklar :D dört gözle bekliyorum olacakları valla. Eski üniversitemede baskın yapmışlar bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bizim eski rektörün evinede girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 akaydın seçilmeseydi bugün oda evi arananlar listesinde olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar