Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fortis bankdan döve döve kredi kartı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Denendi onaylandı o, 2 aşamalı da olsa.
Finansbank ısrarla arıyordu, sondan bir önceki aramalarında "annem akbanktan emekli, kartım var ve aidat ta ödemiyorum, neden kastırayım ki?" mealinde bir şeylerle yırttım.
Son aramalarında acımayıp anneme verdim direkt, annem hatunu kitledi 15 dakika bu sefer. Son oldu o da zaten sdf.

En büyük kitlenmem de babamın annesinin kızlık soyadının sorulmasıdır heralde. Babama sordum, o da bir kitlendi 2 dakika falan, toplam 5 dakika sonra cevap verebilmiştim hatuna.
Neden hep hatun arıyor beni lan sahi?
Sosyal ağlarda paylaş

Osso said:
Ayni sekilde en son dun garantiden zorla kredi aliyordum istemiyorum dedim sesi tatli bayan neden amaaa diyince biran kiramayip evet diyodum ki son anda kapattim telefonu

aynı sekilde tatlı sesli bir bagyanla 15dk konustuktan sonra saolun ben kart fln istemiyorum dedim..peki neden bu kadar sure konustunuz o zaman dedi..sesiniz cok datlıydı kapatamadım dedim..ofistekilerle beraber yarıldık..ondan sonra da suratına kapattım.yoksa ben zurna mıyım ha ?
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma gelmişti bu bi kere cardfinans mı ne aradı

- iyi günler doruk beyle mi görüşüyorum?
- evet iyi günler
- meraba doruk bey kredi kartınız için lütfen bize iş adresinizi belirtir misiniz?
- yok hayır ben kredi kartı istemiyorum saolun
- peki tamam iş adresinizi alalım
- kredi kartı istemiyorum çalışmıyorum öğrenciyim kredi kartı istemiyorum saolun
- peki aylık net geliriniz?
- aylık gelirim yok kredi kartı istemiyorum
- peki saolun doruk bey
- rica ederim
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında şöle
bi an düşündüm lan şöle az limitli bi kart iyi olur dur bakayım nereye varacak bunun ucu diye sonuçta numara belli fortisin numarası gelip öldürmezler ya
sonra kadın ekstre fln demeye başlayınca tırstım lan ödemekle uğraşamam bunu fln dedim vazgeçtim fasdfas.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dayın evlenince soyadı neden değişiyor ki?

hmm senin için açalım bi olayı..

arayan kişi yani call center görevlisi; kız. kızın dayımla ne gibi bi işi olabilir? evli ile kıza benim dayımdan bi kısmet çıkar mı peki?

yazar burada arayan kişiye ironiyle "hadi lan yollu" demiştir üzerine de dayı kalmadı, taze bitti. başka verelim diyerek de olayı derinleştirmiştir. fakat sarışın kızımız bu olayı anlamamış olabilir. .
kendisine bu berbat temel fıkrasını hedaye etmek ister gönül.. http://www.fikrasi.net/temel-i-taniy-misun/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...