Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 net'te artacak oldum ama herifin ismini ya da ne vakitlerde göründüğünü bilmiyorum çizgi-romanda, 10 yıldan fazla olmuştur gerçi okuyalı.. şimdi bu arkadaş bir evsizmiş, parababasının teki kobay olarak kullandırıyor tıbbi bir deneyde. bu adam da acayip bir yetenek kazanıyor bu esnada, parmakları neye değse anında kanser ederek öldürüyor. sürekli eldivenle dolaşıyor o nedenle zarar vermek istemediği zamanlarda. spidey bayağı bir boğuşmuştu da nasıl alt etti unuttum. herife 50 yıllık kurumuş, bayat un çuvalları atıyordu herif elini değdirir değdirmez onlar bile eriyordu. hatta venom'a dokundubir yerde de symbiote ölmüş müydü ölümden mi ne dönmüştü o denli abarmış bir gücü vardı herifin. daha da zorlu kötü görmedim böyle arch-vile tipinde olmayıp da müthiş tehlikeli olan, zaman zaman aklıma gelior de hep unutuyorum sormayı, neydi bunun ismi cismi?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yapma ya o kadar da güçlü değil adam. metal şeyler canlı değildir, kanser olup ölceğini sanmıyorum metallerin. o zaman doctor octopus onu çok rahat alt edebilir..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya görsen herifi parmakları da uzadı sonra iyice çosunca, 1 metrelik filan parmakları vardı. ve dokunduğu anda geberiyorsun direkt, yenebilecek adam az. spidey'in ağlarını bile dokunduğu anda eritiyordu galiba..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 of çok yalan bi dammış conan okuyun, orda böyle şeyler yok:) bu adam mı?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 23 Mayıs 2004 09:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 23 Mayıs 2004 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 23 Mayıs 2004 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 carrion olması lazım[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aket-akum yok o değil, ucubik yaratığa benzemiyordu böyle.. horas herhalde bu carrion olsa gerek ama benim okuduğum bölümlerde böyle don gömlek gezen ghoul kılıklı bişi değildi. nasıl desem, myth 1 & 2'de the deceiver (myrdred) vardır, ona benziyordu. henüz normal insan gibiydi ama belki değişime filan uğradı snra, bir hikayede filan gördüm ben çünkü. "He could disintegrate organic matter to ash just by touching it" tanımına uyan birden fazla tip yoksa budur zaten, herif fasır fosur herşeyi eritiyordu.. :-o diyorum ya venom'un symbiote'unu bile öldürmüştü ya da ölüme çok yaklaştırmıştı.. (herhalde sonra kurtuldu bir şekilde film icabı, daha carnage da yoktu sanırım o vakit) eyvallah horas.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 tamam şimdi hatırladım styx o. ama küle filan dönüştürmüyo. neyse işte. evet styx. takım elbiseli felan..[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 horas yönetirsin, sallarsın sen. evet işte styx olmalı anlatmaya çalıştığım tip. sağol, varol, sen çok yaşa.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Öne çıkan mesajlar