Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dudağımda uçuk çıkmıştı o kadar uğraştım hemen geçsin falan diye şimdi geçti ama taze bi iz kaldı.kafayı yicem ya acayip moralim bozuldu.geçer mi nolur kaldı öyle .var mı öneri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ya berk kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bende de var şuan o iz 1 1.5 ay oldu duruyor hala asfzdg geçer ama sanki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gelicekti bu benden gelsin dedim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 geçer lan geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ama demin baktım biraz azalmış demek ki geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eger gercekten uçuk virusune bağlıysa iz kalmaz ama mudahale edip yayarsan geçme süresini uzatırsın..dokunma hiçbir şekilde 2 gune gecer..ama baska bır seye bağlıysa bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ya uçuk başka bişey değil de kabuk bağlamıştı bu kabuk düşünce geçer diyodum.düştü bugün alakasız bi şekilde.ondan öncede 1 kere ben kopardım kan geldi az.of kafayı yicem ya elim kırılaydı da dokunmayaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iz kalmaz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Abi sen bobiler'de fail oldun onun izi kaldı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 geçer, sen uçuk kremi sürmeye devam et, sürmediysen de sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iz bırakanlar unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Killer said: ya uçuk başka bişey değil de kabuk bağlamıştı bu kabuk düşünce geçer diyodum.düştü bugün alakasız bi şekilde.ondan öncede 1 kere ben kopardım kan geldi az.of kafayı yicem ya elim kırılaydı da dokunmayaydım. oha aynen böyle bişi yaşadım ben de. öyle duruyor izi. sanki dün mahalle maçında kavga çıkmış, karşı mahlenin piç çocuğundan yırmıh yemişim de dudağım patlamış ta ve arkasından kabuk bağlamış ve hatta yine açmışım kabuğunu gibi. öyle bi ton uyuşmazlığı söz konusu. ne yapacağım bilmiyorum. ömrüm boyunca öyle mi kalacak acaba. dudaklarımın resmini koyardım ama LCD ekranları ile öpüşen onlarca insan sözkonusu olacak, boşu boşuna aletleri bozmayalım, ülkemizin dış borç açığını artırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 la kol kırığı iyileşiyo senin minicik uçuğun izimi geçmicek peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 of kafayı yicem ya pembe bişey kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 abi yuh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 takarım öyle küçük şeyleri kafaya =/.aynaya da bakarım paso o yüzden kötü bi durum benim içn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok zaman alıyo geçmesi ama geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok zaman ne kadar ?10 yıl ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 uçuk izi geçer bıçak, jilet, neşter dikiş izi kalır onlar çirkin izler bırakır ilerde osrun yaratır. sabırlı ol uçuk çıktığında da oynamayın fazla dağılır heryerine büyür uçuğu küçümsemeyin büyürse ölüme bile götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 nileppezdel said: Abi sen bobiler'de fail oldun onun izi kaldı zaten.. daha yeni haberini aldım bunun sdsgf.güzel failmiş olur öyle ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 heri potır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 O iz hayatın boyunca seni takip edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kermit said: uçuğu küçümsemeyin büyürse ölüme bile götürür. uChuqq aSsHhqq gHibiDir, iKisì de òlùMé gòTuRürrRrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 1-2 ay önce zona oldum. çenemde uçukumsu bi yara çıktı başta uçuk fln sandım değilmiş. kaşıntıdan geberiodum artık geçmeye yakınken fln yoldum en son parçayı..çok hafif bi kırmızılık kaldı öyle. kimse farketmio ama ben farkediorum kötü bi durum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar