Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://arsiv.sabah.com.tr/2009/04/06//haber,297B702CB30643EFB1115B4CA883EFA2.html asıl benim aklım karıştı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gelsin gelsin. tuncay'ı ali sami yen'lerde görmek isteriz. yurtdışında oynayan kompleksli türk futbolcusuna karşıyız arkadaşım, senin yerin burası gel tuncayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Abi her şeyi geçtim de sırf yazı olarak bile rezil bir haber. Kim yazdıysa 2 kelimeyi bir araya getirememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 boro kendi oyuncusunu satın alıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 8 milyon önermeyi göze almak. hmm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben senin için yaşamayı göze almışım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Khelben said: boro kendi oyuncusunu satın alıyor sanırım? hemde 8m önericekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 önermiyo daha, önermeyi göze alıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 x milyon doları gözden çıkardı tabirini spor medyasına kim soktu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ertem şener falan sokmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ilker yasindir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o değilde tuncay öneriyi kabul etmeyi göze alıcak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tuncay da klübümüm kontratlı oyuncusuyum, sene sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğim, takım olarak şampiyonluğa kilitlendik bunlarla kafamı karıştırmak istemiyorum demiş sonra antrenmana geçmiş. antreanmanda da arkadaşlarıyla şakalaşmış, neşeli tavırları dikkat çekmiş. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 süpermiş cidden haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yorumlar daha bomba 25 kişi yorum yapmış habere 1 kişi olm bu nasıl haber dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ciddi ciddi tartışmışlar yorumlarda haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 şaka bi yana gazetelerde ciddi ciddi galatasaraya geleceği falan yazıyor... middlesbroughda iyi oynuyor görünmesi tuncayın kaliteli futbolcu olduğunu göstermiyor. gelmesin cimboma falan. fenere gidebilir sakıncası yok=) gerçi aziz duygusal adam. tuncaydan o kazığı yedikten sonra hayatta almaz fenere geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben sevmiyorum tuncay ı gelmesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 tuncayı zaten sevmem hiç, ayrıca galatasarayın ihtiyacı yok ki tuncay gibi bi oyuncuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gelmesin yazmayın bari ya adam sanki gs ye gelcek afsdsafzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 x milyon doları gözden çıkarmak neşeli tavırları ile dikkat çekmek ülkesine giden brazilyalı oyuncu klüp doktorlarının muaynesi sonunu yan bağlarında yırtılma ortaya çıkan ve sezonu kapatan oyuncu. kapıları basına kapatmak. ne güzel tabirler var lan türk spor medyasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cado said: ben sevmiyorum tuncay ı gelmesin lütfen ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse said: yorumlar daha bomba 25 kişi yorum yapmış habere 1 kişi olm bu nasıl haber dememiş. Diyenlerin yorumları yayınlamıyolardır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gs ile tuncayın geçmişi malum, saçmasapan bir haber zaten. ama aziz başkan biraz saksıyı çalıştırıp tuncayla aurelioyu geri getirse hiç fena olmaz. en azından ugur boralla selçuktan kurtuluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 biraz akli varsa daha turkiyeye gelmez bi 10 yil sonra gelsin jubilesine dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar