Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kışlalara geldi bahar teskereye birkaç gün var dragonmax'e de bir sorsalar ben bilirim.. ben bilirim.. bir yapan bilir askerde ne çekildiğini... az kaldı, ama ben benden gittim.. zerre düşünme yetisi kalmadı.. yakında sivilde yanınızda olucam.. hepinizi çok özledim çok seviyorum.. bekle beni pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oOo izmir diyon yani haa bul bitane torunda taşısın sen o karların üstündee izmirden kalktı trenn bilmem nerde kaldı tren dedemin şafağa 35 parmaklamayan *** **ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 askere almadılar lan beni asavscs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 toruun geceler uzun ötmez borun dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İyi bari bazukayla falan çektirmemişsin resmi, muhtemel kendi silahın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hakikaten yok muydu uçaksavar falan :D çok mütevazı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 of olunmaz asker ya cileye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 35 gün bitmez bee. kaç gel sen en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Şafak 24 zoruna gitmesin poşet muheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Asteğmenlerde şafak sayar 204! sakın ola ki uzun dönem yazmayın özenmeyin asteğmenliğe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şafak 32.. tertip bitmek bilmiyor bu askerlik yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kolay gelsin ya duygulandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bitsin hele bir kaç hafta sonra hiç bir şey hatırlamayacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 -.-' harbiden bitmiyor bu askerlik.. hayatımda daha başk hiçbişeye bukadar lanet okuduğumu htırlmıyorum.. şafak 18.. bu arada iran sınırında karkoldayım ben. karkolun adı "yiğityatağı".. silh benim.. görgüsüzlük olmasın diye bi silahl çektirdim resmi.. ama uçaksavarlı A6lı resimlerde yok değil :) sınır telinde her gece 12 sat pusu faaliyeti yapıorum daha naapim... "hudutta görev yapmak, her askere nasib olmaz" .. 3300 metrede dağın zirvesinde her asker sevgilisini arayıp 1 şarjör mermi boşaltamaz "al bu da senin için" diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Devletin malını boşa mı harcıyosun (: eheh bişey kalmamış ya, 18 gün ne ki. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahaha abicim askere gitmek icin tek nedenimdir roketatarla poz vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bodrumda yapmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahah bodrum.. kulaklarınızı çok çınlatıyoruz :) hava hayvan tipi fırtına, yüzünü hisedemeyeceğin kadar dondurarak çarpan kar tneleriyle beraber, 80 derece eğimli dağa üstünde silah mühimmat gece görüşü fener yemek artı su ile, normal askeribot ve g3 ü sopa niyetinde kullanark çıakrken, siz bodrumda askerlik ypan arkadaşları acayip anıyoruz... 2.5 metre kare mevzi içinde 6 asker 1 soba, üst üste yatarken, sabah klktığımızda, tüten sobanın ynında uyumktn, dha yeni yüz kamuflajı yapmış gibi görünen biz hudut kartalları, inanın türkiyenin en çilekeş askerleriyiz.. termalde görüntü olur, tüfek 32, 6-2 de, 3 nolu zindo burnu, şeytan boğzına ivedi intikal edin. ya allah şarjör kurma kolu koş 1.5 km, kar 50cm.. "6-2 boğaza" galipledik. bölgede görüntü "yahya" "osman" "kadri", olumsuz durum "41", "makara faaliyetinde" bulunuyorum. çatata çatata çatata sık. hadi 1.5 km geri koş. telsizden mevziye bildirirsin, beyaz kartallardan tüfek 32ye, çay koyun donuyoruz. tüfek32 "alındı 9-2" çay hazır sizi bekliyoruz.. bizim nöbet tuttuğumuz sınırda, tam karşımızda iran karakolu var. biz adam gibi nöbet devriye vs sınırı koruyoruz. iranlılar yatıyo.. adamlar gelip bizden şok gastesi istiyo. alıp gidiyo hah... onların nöbetini de biz tutuyoruz anasını satim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sizde Şok gazetesi var yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 helal :D tüm posttan bi onu çıkarttın eheh.. evet şok gazetesi türkiyedeki tüm askeri birliklerde vardır. bi şok bi posta satılır askeriyede. tamamında. ben ilk defa burda gördüm o gazeteyi.. bi kaç ay yanına yanaşmıyosun sonra sana hürriyet milliyet gibi geliyo o gazete :p komutanlar satıyo biz naapalım eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahah hatta yazıyım bi izmirli olarak askerliğim boyunca ege'den hiç çıkmadım. Balıkesir / Ordonat acemi. Bodrum Özel Eğitim Mrk. K.lığı / Bodrum ( Marinanın yanı) Bodrumda askeri tatil köyünde yaptım askerliğimi içeride 4 adet 1nci sınıf restorant 1 adet disko 7 adet bar, sinema,spor salonu 40 adet general moteli 450 adet subay moteli mevcuttu..yazın geceleri kaçıyorduk gidilmedik event bırakmadık tiesto fln :) kantinden kalan parayla epey dağıtıyordum ama zor yönleride vardı tabi görmedik paşa kalmadı :) plus : askerlik boyunca alkol hiç sokmadık dışarıdan. dışarıya çıkarıyorduk içeride çok ucuzdu bi kutu bira 1.1ytl fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar