Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 35

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

kışlalara geldi bahar
teskereye birkaç gün var
dragonmax'e de bir sorsalar
ben bilirim.. ben bilirim..

bir yapan bilir askerde ne çekildiğini...

az kaldı, ama ben benden gittim.. zerre düşünme yetisi kalmadı.. yakında sivilde yanınızda olucam.. hepinizi çok özledim çok seviyorum..

bekle beni pati

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
-.-' harbiden bitmiyor bu askerlik.. hayatımda daha başk hiçbişeye bukadar lanet okuduğumu htırlmıyorum..

şafak 18..

bu arada iran sınırında karkoldayım ben. karkolun adı "yiğityatağı".. silh benim.. görgüsüzlük olmasın diye bi silahl çektirdim resmi.. ama uçaksavarlı A6lı resimlerde yok değil :) sınır telinde her gece 12 sat pusu faaliyeti yapıorum daha naapim...

"hudutta görev yapmak, her askere nasib olmaz" .. 3300 metrede dağın zirvesinde her asker sevgilisini arayıp 1 şarjör mermi boşaltamaz "al bu da senin için" diye :p
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bodrum.. kulaklarınızı çok çınlatıyoruz :)
hava hayvan tipi fırtına, yüzünü hisedemeyeceğin kadar dondurarak çarpan kar tneleriyle beraber, 80 derece eğimli dağa üstünde silah mühimmat gece görüşü fener yemek artı su ile, normal askeribot ve g3 ü sopa niyetinde kullanark çıakrken, siz bodrumda askerlik ypan arkadaşları acayip anıyoruz...
2.5 metre kare mevzi içinde 6 asker 1 soba, üst üste yatarken, sabah klktığımızda, tüten sobanın ynında uyumktn, dha yeni yüz kamuflajı yapmış gibi görünen biz hudut kartalları, inanın türkiyenin en çilekeş askerleriyiz..

termalde görüntü olur, tüfek 32, 6-2 de, 3 nolu zindo burnu, şeytan boğzına ivedi intikal edin. ya allah şarjör kurma kolu koş 1.5 km, kar 50cm..

"6-2 boğaza" galipledik. bölgede görüntü "yahya" "osman" "kadri", olumsuz durum "41", "makara faaliyetinde" bulunuyorum. çatata çatata çatata sık. hadi 1.5 km geri koş. telsizden mevziye bildirirsin, beyaz kartallardan tüfek 32ye, çay koyun donuyoruz. tüfek32 "alındı 9-2" çay hazır sizi bekliyoruz..

bizim nöbet tuttuğumuz sınırda, tam karşımızda iran karakolu var. biz adam gibi nöbet devriye vs sınırı koruyoruz. iranlılar yatıyo.. adamlar gelip bizden şok gastesi istiyo. alıp gidiyo hah... onların nöbetini de biz tutuyoruz anasını satim..
Sosyal ağlarda paylaş

helal :D tüm posttan bi onu çıkarttın eheh.. evet şok gazetesi türkiyedeki tüm askeri birliklerde vardır. bi şok bi posta satılır askeriyede. tamamında. ben ilk defa burda gördüm o gazeteyi.. bi kaç ay yanına yanaşmıyosun sonra sana hürriyet milliyet gibi geliyo o gazete :p komutanlar satıyo biz naapalım eheh..
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah hatta yazıyım bi izmirli olarak askerliğim boyunca ege'den hiç çıkmadım.

Balıkesir / Ordonat acemi.
Bodrum Özel Eğitim Mrk. K.lığı / Bodrum ( Marinanın yanı)

Bodrumda askeri tatil köyünde yaptım askerliğimi içeride 4 adet 1nci sınıf restorant 1 adet disko 7 adet bar, sinema,spor salonu 40 adet general moteli 450 adet subay moteli mevcuttu..yazın geceleri kaçıyorduk gidilmedik event bırakmadık tiesto fln :) kantinden kalan parayla epey dağıtıyordum ama zor yönleride vardı tabi görmedik paşa kalmadı :)

plus : askerlik boyunca alkol hiç sokmadık dışarıdan. dışarıya çıkarıyorduk içeride çok ucuzdu bi kutu bira 1.1ytl fln :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...