Dei Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Earthdash isimli gezegen gelişmiş bir teknolojiye ve gökyüzünde de gündüzleri güneşten daha parlak, geceleri yıldızlardan daha güzel ışıldayan ve üzerinde Mooneyes isimli şehir bulunan bir aya sahiptir. Esas oğlanımız Dan JD nin de hayali aya gitmektir. Earthdash da Bigfoot isimli mechalar mevcuttur. İnşaat araçları, polis araçları vs. hep bigfootlardır. Ama bigfootların bizi ilgilendiren olayı basketbol ligine sahip olmalarıdır. Dan ise bigfootların basketbol oynamalarından nefret etmektedir. Buna rağmen ilk bigfoot sürme tecrübesinden etkilenir. Konusu pek ilgi çekici değil, evet. Ben de fazla birşey beklemeyerek indirdim. Fakat çok iyiydi. Öyle ki yorum yapmak istedim. Fakat yapacak başlık bulamayınca ben açtım. O derece iyiydi. Kaede said: Basquash! - 01 diyorum başka birşey demiyorum. FMA falan nal toplar ancak yanında. Muhteşem animasyon, muhteşem arkaplanlar, inanılmaz akıcı 3D, muhteşem müzikler ve BASKETBOL OYNAYAN MECHALAR http://img79.imageshack.us/img79/5070/snapshot20090407185413.jpg Tek bir abartı yok. Hepsinde haklı. Animasyonlarına, çizimlerine, 3Dsine hayran bırakacak nitelikte Basquash!. Hani bu yapılabiliyormuş deyip bi daha kötü çizimli, detaysız, kötü 3dlere sahip hiçbir animeden zevk almayacağım diye korkuyorum. Müzikleri atmosfere inanılmaz uyum sağlıyor. Bölümün en gaz sahnesinde çok gaz bir şarkı yerine oradaki olayın gerçekliği karşısında hüzünlenen seyircinin de hüznünü yansıtan slow bi hareketli şarkı çalıyor örneğin (burayı izlerseniz anlarsınız). Hafif de dram var. Fazla yüklenmiyorlar. Ama değinmeden de geçmiyorlar. Bu sezona ait izlediğim animeler (Shangri-La, Saki, K-ON, FMA, Asura Cryin', Pandora Hearts, Natsu no Arashi) arasında beni en çok eğlendiren, heyecanlandıran, etkileyen anime oldu. Öyle ki mechaları sevmeyen beni etkiledi. Basket oynuyorlar, çöpleri temizliyorlar, hurdaları taşıyorlar falan. Füze atmıyorlar, daha ötesi mi var? Çok ileri gidip sezonun en iyisi bile diyeceğim ilk bölümünden sadece. O derece sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kesinlikle izlenmesi gereken bir anime bu dönem yeni başlayanlar arasında top 5 te olur mutlaka...muhteşem ve akıcı 3D , baymayan hafif bir dram , çok iyi çevre ve arka plan dizaynı , ve savaşmayan isyan etmeyen dönüşmeyen , iş yapan basketbol oynayan mechalar daha ne olsun... ilk bölümü izleyenler varsa bilirler o block koyma sahnesine feci dumur oldum shaq tarzı bi smaç bekliyodum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 asdf çok uzun, resimli, ayrıntılı bir yazı yazmıştım ama elektrikler gidince elimde patladı ;_; Bu sezon büyük bütçeli, öncesi sonrası olmayan, kolay sindirilen ve eğlendiren bir dizi isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Aksiyondan sosyal mesaja, ecchiden gaza her kesime birşey var Basquash! ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ben de çoğu kişi gibi macha ve basketbol mu, püff! demiştim ama öyle değilmiş. Çok iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mecha ve basketbol mu? püff! poster ttgl'ye benziyor biraz, birkaç bölüm geçsin belki bakarım skorlar düşmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cizim ,animasyon tarzi, renk paleti falam yakin ttgl ye cok ama acmislar kesenin agzini belli butce saglam epey.bende bi bakinim nasil birseymis diye indirdim beklentilerimle alakasiz birsey cikti.gayet orijinal eglenceli olmus nasil devam edicek bakalim.pet(spanky) bombaymis bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bazı karakter dizaynları, karakter renk paleti ve özellikle eyecatchlerde kullanılan yazı stili ttgl ye çok benziyor. Kapanışıda stil olarak nerdeyse birebir kopyası. Onun dışında pek bir benzerliği yok. Animasyonun falan alakası yok. ttgl niyetiyle izlemeyin basquashı. ttglyi burnumu karıştıra karıştıra 2 haftada bir bölüm ancak izleyebilmiştim ama basquashın daha ilk bölümündeki spikerin camı kırdığı "fak yuuuuu" sahnesi ile başlayan kısmını 50 kere manual looplamışımdır bilgisayar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Onayladım ben sorun yok güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İzledim ilk bölümü "siz sağ ben selamet" dedim , sildim , kapattım Robotlara basketbol oynatmak parlak bir yeni fikir değil, tamam basketbol değil ama Shippu Iron Leaguer'de de olay futbol şu bu oynayan robotlar üzerineydi. İzledim. Açıkçası ne karakterleri, ne müzikleri, ne efektlerin kullanışını sevdim. Bir konu varmıydı yokmuydu inanın farkına bile varmadım. Tuhaf dizayn diye bazılarına çekici gelebilir ama şundan bundan daha fazlasına ihtiyacı var bu animenin. Seven varsa saygım sonsuz ama bu animeyi tutmadım : Dramatik mecha izleyemeyen, kısa devre yapan adama sulu, mechamsı anime. 10 / 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2 çıktı: çok hoş bence: _Basquash!_-_02_[FFB5BFFB].mkv.torrent]Torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2 çıkalı baya oldu abi. Birinci bölümün gölgesi altında kaldı gibi. Konuya yavaş yavaş giriş yaptığı için de bire göre durağandı. Ama yine baya hareketliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Baya baya güzel gidiyor. Ben konu kasmazlar diye düşünüyordum ama konu çok enteresan oldu. Tam hah böyle olucak dediğim yerde bi twist giriyor. Basketbolun dönüştüğü son noktada düşündüğünüzden çok farklı garantisini verebilirm :> Olaya sanatsal yaklaşanlar varsa da şiddetle tavsiye ediyorum, tam bir görsel şölen. Sanat yönetmenine şapka çıkartılacak bir iş çıkarmış ikinci op da şahane http://www.youtube.com/watch?v=6WOVzmRvOKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bunların çizgifilmleri değilde sadece müzikleri hoşuma gidiyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sublı versiyonunu bulamadım ama ed de çok güzel http://www.youtube.com/watch?v=BhApFv2g3Fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Şef animatörünün bile dün itibariyle "bu saçmalıkta daha fazla duramicam" modunda ortamdan uzaklaştığı animedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 iyi demis, ben de bikac bolum izleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yok öyle bi beyan. komple staff değişiyor animede. Sabaha doğru 4 te yayınlanıp mazinger gibi japon klasiğiyle aynı ratingi alıyor zaten basq içiniz rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-10/basquash-director-shin-itagaki-reportedly-replaced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yönetmenden öyle bir beyan yok blogunda bile. satelite komple staffı değiştiriyor. Önce okuduğumuzu anlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Adam neden belirtirdi en azından, "ben artık yokum" diye not bırakmak ne manaya geliyor, staff değişimi haberi duymadım ( link alalım varsa ) varsa bile o seride eksi görüldüğü anlamına çıkartırım ben x ile aynı rating'i alıyor demek bişi ifade etmiyor çünkü animelerin çoğu birbirine zaten yakın rating'ler alırlar. (Sazae San yada One Piece bu kurala istisna olarak çok yüksek ratinglere ulaşabiliyor) Aldığı rating kaç, link alalım yada öyle konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hirata reports that the staff has been reorganized Kendi verdiğin linkte var oku önce. Ratingler de çooook şey ifade eder. Hele hele biri akşam vakti biri sabaha doğru 4 te yayınlanan bir animeyse ve aynı ratingleri alıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bugun bitirdim son bolumde yayınlandı fena degildi sıkılmadım oyle surekli izlerkende bitişi pek sarmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar