Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 makro2 kamu yönetimi ikisindende bir cümle bilmiyorm ekonomi bilgime güvenerek birazdan başlicam :/
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 malzeme 2, bi de sayısal yöntemler var yarın sayısal kolay da 300 sayfalık notla final dönemime damgasını vuran malzemeye çok sövüyorum
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Yarın statik var eğer bu dersi de geçemezsem bu dönemki 6 kredili dersin 4 ünden resmen kalmış olacağım.Bir tanesi çelişkide.Baya yusufluyorum şu anda.Çoğu insanın dediğine göre benim sene tekrarı yapmama gibi bir ihtimalim yok ama şu dersi bi cc getirsem herşey olabilir.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 24 SAAT İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR MATEMATİK SINAVIM VAR ALLAH BELASINI VERSİN
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yaparsın, neden yapamayasın. valla imkansız diye birşey yok. kapat bilgisayarı başla sık kendini çalış, yaparsın.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Akhlaur said: Yarın statik var eğer bu dersi de geçemezsem bu dönemki 6 kredili dersin 4 ünden resmen kalmış olacağım.Bir tanesi çelişkide.Baya yusufluyorum şu anda.Çoğu insanın dediğine göre benim sene tekrarı yapmama gibi bir ihtimalim yok ama şu dersi bi cc getirsem herşey olabilir. statik vizem 100 aga =/
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 olm statik kolay lan toplam moment sıfır, toplam kuvvet sıfır, yaparsın meraklanma
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 TOHUMLU BITKILERRRRRR SÜLEYMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 4 saat sonra kardiovasküler cerrahi bütünlemem var!!
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 2 sınavım vardı ikisine de çalışmadım uyudum. şansımı denesem mi yoksa kopya mı yazsam yoksa büte mi bıraksam. uf. 3 saatim var.
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 tam sıçtın mavisi bu sefer bütte sıçtın mavisi
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 saglam birini bulup arkasina otur aga
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Matematik abv. Yaptım aslında bayaa ama yetemem sanırım. Şimdi yaz okulunda mat almazsam seneye malzeme-2 alamıyorum. Mühendislik matematiği %50 çakışıyor. Yaz okulunda alsam mı?
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 senko said: bella gg olmussun sen kuzum :/ süper geçti ikisi de iyi ki gitmişim ^_^_^_^
Öne çıkan mesajlar