Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat içinde çok önemli sınavı olanlar topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

12de termodinamik hemen sonrasında 3te sosyoloji. meraba.

termo çok pis girdi çıkaramıorm su anda. umarım geçerim. sosyoloji giremez yer kalmadı termodan. umarım.
Mesaj tarihi:
4üncü komitem var yarın sabah. ortalamam 60, sınıf ortalaması 68 mi ne, sınıf 180 kişi. nasıl insanlar lan bunlar? büte kalcam lanet olsun, doğru dürüst çalışmadım yarın 40 alsam öpüp başıma koyabilirim sanırım, ortalamayı 55e düşürsem böylece, finalde de 65 falan alsam allah olup çok çalışıp geçebilirim belki büte kalmadan :( ühüh çok kötü büt temmuz sonuna kadar ders çalışmak falan :(
Mesaj tarihi:
Valla bireysel mi toplum mu tam bilmiyorum da güya 4857 sayılı iş kanununun belli maddelerinden sorcaktı, garip garip şeyler sordu. Testti gerçi.
Bi de alttan alıyorum, geçen sene de aşaa yukarı aynı muhabbeti yapmıştık diye hatırlıyorum seninle sdfjhfdsg
Mesaj tarihi:
Bugün 6 da istatistik II var. konuların %5 ini falan biliyorum, o da yarım yamalak. kütüphaneye yollanayım tez zamanda. zira kalırsam, ekonometri I alamıyorum, e haliyle ekonometri II de alamıyorum. okul uzuyor, oley.

yarın da iktisadi sistemler var allah belasını versin.
Mesaj tarihi:
matematik sınavım var yarın ve şansımla ilişkiye girmek istiyorum.bel ağrım tuttu son bi tekrar bile yapamadım + olarak hala sınava çalışmamaya direniyorum.
  • Yeni Oluştur...