DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben diablo 3 için daha şimdiden bıraktım şahsen. single playerlarla,animelerle,dizilerle ve filmlerle vakit öldürüyorum. çok gecikmese de D3 sıkıntıdan gebermesem burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 starcraft 2 için bişey diyemem ama diablo 3 için bırakırım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben de birakirim hatta biraktim zaten. Adamlar kendi oyunlarini da kendileri bitiriyorlar valla rakip makip yok helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cidden öyle.kendi ürünleri arasında rekabet çıkarıyo herifler artık napsın,rakip firma yokki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Anket yaparken, biraz daha özenerek yapın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Starcraft belki o kadar fazla zaman almaz ama Diablo 3 ile beraber ilk defa bu tarzda multi olayına gireceğim için bırakırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sc ve d3 için değilde gerçekten sıkılmış durumdayım şu an, yapacak bişey yok oyunda.2-3 aydırda hiç oynamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 en az 5 kere biraktim tipis tipis geri geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sevgili bırakılır... Wow bırakılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bıraktım. 2 senedir oynamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 WOW beni bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 biri single player biri mmorpg nie wowu bırakim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 battlenet ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 İkisi icinde bırakmam en fazla ara veririm ama sonuçta gene dönerim WoWa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Anket sonucuna göre aynı parayı ödeyip daha az wowlanacaz gibi gözüküyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Biraktim, memnunum, mutluyum. Onumuzdeki 2 sene boyunca da mmo defterimi kapatmis bulunmaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sabah wow öğlen sc2 akşam d3 oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Norak said: sabah wow öğlen sc2 akşam d3 oynarım Yürüü bee (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Lichking ile görüşmeden kattiyen olmaz. Hoş aynısını illidana da söylemiştimde bırakamadım afsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tabi tabi lich king i bir görecez allahın izniyle müslüman dreanei kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cıktıgından beri meretle ugrasıyorum kacmak icin bir iki denemem oldu lotro conan wh falan hepsi yalan oldu : ) en son kararımı verdim oynamadıgım 2 class kaldı mage ve hunter... bir hunter kasıp pvp yapıcam akabinde gelsin swtor !!! wow dan emekli olup swtor da bir crafter olup sakin ama eglenceli bir online hayat planlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sleeper said: sakin ama eglenceli bir online hayat planlıyorum :P Yok öyle bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Boci said: Sevgili bırakılır... Wow bırakılmaz...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 valla ulduar o kadar gecikti ki, muhtemelen lich king'i goremeden bırakıcam ben oyunu. bir gün bunu soyleyecegim aklıma gelmezdi ama bu expansiondan baya erken sıkıldım ben. ama bu expansion'ın kotu oldugundan değil tbc'ye nazaran 10 kat daha hardcore takılmamdan kaynaklanıyor muhtemelen. shattrath'ı özledim lan resmen, zamanında en nefret ettigim yerlerden biriydi. zaten 2 ay sonra okulum bitiyo, yaz tatilimi wow ile hayatta harcayamam. yaz sonunda belki accountu tekrar actırıp son contenti gorurum sonra da satarım accountu. bu bnet accountları ile merge olayı canımı sıktı. wow hesabımı iyi bir paraya satma amacım var. diger oyunlar icin farklı account alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar