razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet şimdi bana da oldu mesela güncelde görünce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Şimdide bana oldu şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya abi! çıkmadan uplamayın hakkaten :/ içim parçalanıo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Oyungezer said: Assassin's Creed Online Geliyor Ubisoft'un 2010-2011 mali yılıyla ilgili yaptığı açıklamaya göre 2010-11 yılları içinde online çok oyuncu desteği sunacak bir Assassin's Creed gelecek. 2010-11 yılının 2009-10 yıllarından çok daha iyi geçeceğini ve daha çok oyun çıkartacaklarını söyleyen Ubisoft, bunların içinde en büyük silahlarının Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Driver, Raving Rabbids 4 ve online çok oyuncu modu olan bir Assassin's Creed olduğunu söyledi. Assasin's Creed'in nasıl bir online deneyimi olacağı konusunda pek çok spekülasyon yapılabilir, ama PC sahipleri Assassin's Creed 2'yi henüz oynamamışken Ubisoft merakları iyice körüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 cs gibi bir mp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Neden böyle aylarca gecikti PC'ye çıkması, dandik port etmek yerine adam akıllı yapabilmek için uğraşıyorlar mı gerçekten acaba? Yoksa ticari falan bir sebebi mi var? Çıksın da bir daha bitireyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Şimdide bana oldu şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Baggio said: Neden böyle aylarca gecikti PC'ye çıkması, dandik port etmek yerine adam akıllı yapabilmek için uğraşıyorlar mı gerçekten acaba? Yoksa ticari falan bir sebebi mi var? Çıksın da bir daha bitireyim :p korsan yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 oynayip bitirik watmayi dusunen war mi ps3 icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 said: Playstation 3 ve Xbox 360 için erken çıkan Assassin's Creed 2'nin PC sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi açıklandı. Sıkı durun, oyunun bilgisayarlar için çıkış tarihi 15 MART 2010. Büyük bir özlemle bekliyoruz. En düşük: * İşletim sistemi: Windows XP (32-64 bits) / Windows Vista®(32-64 bits) / Windows 7 (32-64 bits) * İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ ya da AMD Athlon X2 64 2.4GHZ * Bellek: Windows XP için 1.5 GB / Windows Vista - Windows 7 için 2 GB * Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0 destekli ve beraberinde Shader Model 3.0 ya da üstü. * Ses Kartı: DirectX 9.0 destekli. * Sabit Bellek: 8 GB Önerilen: * İşletim sistemi: Windows XP (32-64 bits) / Windows Vista®(32-64 bits) / Windows 7 (32-64 bits) * İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz, AMD Athlon 64 X2 6000+ ya da daha üstü. * Ekran Kartı: GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4700 ya da daha üstü. * Bellek: Windows XP için 1.5 GB / Windows Vista - Windows 7 için 2 GB * Ses Kartı: 5+1 destekli. * Sabit Bellek: 8 GB Oyun çıkınca destekleyeceği ekran kartları: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 serisi NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 serisi Değer ve Sürümler: Standard: Ana oyun + Battle of Forli ve Bonfire of the Vanities DLC: $59.99 (kutu ve dijital sürüm) Black Edition: Ana oyun + Battle of Forli & Bonfire of the Vanities DLC'leri + özel içerikler: $64.99 (dijital sürüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oha 15 Mart.. bu arada, başta çok oynayasım gelmiyordu ama sonraları fena sardı.. ilk oyunu hiç oynamamış biri olarak bazı muhabbetleri anlamıyorum ama yine de oynatıyor kendini.. AC1'i oynayıp bitirmişler kaçırmasın demiyorum zira zaten alacaklardır çıkınca =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 said: Bu günün geleceğini az çok tahmin ediyorduk, kendi aramızdaki muhabbetlerde acaba ilk kim bu sistemi uygulayacak diye merak ediyorduk. Tahminlerimiz boşa çıkmadı. O güne çok az kaldı. Merak ettiğiniz değil mi? PC oyuncuları bu haber sizi ilgilendiriyor. Konsol sahipleri kenara çekilebilir. Ubisoft'un PC'de korsanla savaş için yeni taktikler geliştirdiğini ve bunu ilk olarak Assassin's Creed 2'in PC sürümü ile beraber deneyeceğini biliyorduk. Ama bilmediğimiz, bu yeni taktiklerin ne olduğuydu. Avatar'ın PC sürümünde kullanılan kopya koruma sistemi mi? Avatar'ın kırılması bir hayli zaman aldı fakat sonunda her CD-kontrol sistemine sahip kopya koruma gibi oda kırıldı. Fakat Ubisoft'un bize başka sürprizleri olduğunu öğrendik. Ubisoft sunucularına bağlandın mı? Yoo! O zaman ben oynamıyorumUbisoft sunucularına bağlandın mı? Yoo! O zaman ben oynamıyorum Ubisoft, Assassin's Creed 2 ile beraber bildiğimiz PC kopya koruma sistemini kökten değiştiriyor. Artık CD-kontrol yok, DRM yok, peki karşılığında ne var? Ana menüye girmek mi istiyorsunuz? Ubisoft sunucularına (serverlarına) bağlanın! Oyunu kayıt (save) mı etmek istiyorsunuz önce Ubisoft sunucularına bağlanın! Oyuna kaldığınız yerden devam etmek mi istiyorsunuz? önce Ubisoft sunucularına bağlanın! Basitçe söyleyelim, Assassin's Creed 2 oynamak için sürekli internete bağlı bir bilgisayarınız olması gerekiyor. Tüm kayıt ve yüklemeler (load) Ubisoft sunucularından yapılacak artık. Bilgisayarınızda herhangi bir kayıt noktası tutulmayacak. Bu sistemin avantajları da var. Gelin Ubisoft müşteri hizmetleri ve ürün planlama sorumlusu Brent Wilkinson'a kulak verelim. Eğer yüz adet bilgisayarınız varsa, oyunu yüz bilgisayara da yükleyebileceksiniz. Bu sistem korsanı engelleyebilir mi? O konudan emin değiliz fakat bildiğimiz şey, artık crack grupları tarafından neredeyse ezbere hazırlanan crackler dönemi bitti. Crack gruplarının artık çok daha sofistike crackler hazırlaması gerekiyor. Bu tür adımları yakında diğer oyun firmalarından da bekleyebiliriz. Sistemle ilgili ayrıntılar yakında gelecektir, bizimle kalın her türlü gelişmeden sizleri haberdar edeceğiz. ahahahaahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ona da kontrol/save serverının emulatörünü içeren crack yazarlar, gene hallolur. Birkaç gün fazla sürer anca işte. Haber gerçekse tabii :p Multiplayer seçeneği bile olmayan oyunu dahiyane bir çözümmüş gibi böyle çıkartmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 HAWX'ı orjinal almış biri olarak Ubisoft ve Online kelimelerini aynı cümlede kullanmanın acı bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Adam resmen yine kıracaklar ama uğraşacaklar demiş. Bu aynı, batakta as düşürmek için papaz çıkarmaya benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi kurarlar farklı client ona girer oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oha rezalet sistem orjinal alsan ayrı bi sıkıntı kesin virtual server falan kırarlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kırarlar kırmasına da kırılıncaya kadar geçen süre içerisinde ekstra yaptıkları satışlar ile bu sistemin maliyetini çıkartırlar ilk etapta. sonradan gelcek kar ise şirkete kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 daha 1 ay var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi ubi demeyin allah askina. iki tane oyun aldim hala kuramadim bilgisayara, mis gibi kopyasi dururken (hem ucuz hem sorunsuz) orjinalini aldim surunuyorum resmen. bu sistemi icad edeni, hazir olmadan kullanmaya baslayan sirketi.........!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://dergiweb.com/pc-oyun/ubisoft-un-yeni-sistemi-ve-yeni-sorunlari-3650 oo bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oyunda truth u cıkarmaya usendim ben glyphleri toplayıp. nedir soyleyebilecek olan var mı ? bu arada genel olarak oyunda gampelay 1. oyundan iyi, fakat sonu begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi mal misin cok zevkli o puzzlelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar