zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 razzRaziel said: http://i48.tinypic.com/2lwrles.jpg AC III: Modern Warfare çok pis spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Artik anlami var mi yazmanin bilmiyorum ama: 1- Gelmis gecmis en iyi aksiyon oyunlarindan biri 2- Adami kopegi yapiyor 3- Ilk oyunu begenmemeniz normal, sakin o yuzden oynamamazlik etmeyin. Gozumun onunde ilk oyunu bir iki saat oynayip kenara atmis insanlarin hayatini kaydirdi. 4- Oyun oyle kisa falan degil her seyini yaparsaniz, hatta uzun bence. Bi de konsol oyunu tabi bu, bilgisayarda nasil olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çıksın artık ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 PrudenT said: çıksın artık ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zipzip said: PrudenT said: çıksın artık ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 pc de ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mart ayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pc de oynaması güzel değil bunu. konsolda daha iyi. çıkmasın pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Benim ps3'üm yok malesef. bide MGS hariç konsol sevemedim ben. Ha bide çok güzel kıçınızı tekmelerim tekkenlerde. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şubat 10 yazıyodu sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya rica etsem mod basligi duzeltebilir mi, bi s eksik assassin'de, ne zaman aratsam bulamiyorum assassin acilimi falan diye basliklar geliyor =( // fixed neyse, az once bitirdim ve tuylerim diken diken oldu, en son morrowind'de olmustu. efsane, ama oyle boyle degil bir oyun olmus. tuy toplamak kaldi simdi, sonra da auditore cape ile sehirleri gezicem bu arada cliffhanger bitiyor direk, yani sinir edici bi sekilde degil de 3 geliyor seklinde :) orta caglar olacakmis bu sefer de, kral arthur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 inatla ps3 e almicam bunu, pcye bekliyorum hadi çık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben de Xbox'ta bitirmiştim de, hakkaten şaheser olmuş. Birinci oyun beta gibi duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Revangelis said: inatla ps3 e almicam bunu, pcye bekliyorum hadi çık artıkniye abi, konsol oyunu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pcde daha güzel grafikle oynamak falan ayrıca konsolda daha pahalı, pcde çıkacak oyunu bi artısı yoksa niye konsola alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 asıl soru, pcde varsa neden konsolda alıyım penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çünkü biz konsolcular bitirip üçüncüyü beklemey başlamışken siz hala ikinciyi bekliyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 progamer said: çünkü biz konsolcular bitirip üçüncüyü beklemey başlamışken siz hala ikinciyi bekliyosunuz :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mantık yanlış, ben bitirmemiş olsam da 3. yü sizle aynı anda bekliyorum temelinde. o yüzden oynamış olmanın kattığı birşey yok 3. yü beklemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aente said: pc de ne zaman? 19 Mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Release Date: 26/02/2010 Pre-order 45 days to go! yazıyor sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Hangi sitede, benimki direk shopto dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Assassins-Creed-II-GAME-Exclusive-White-Edition/~r343275/ oyunun kendi sitesinden preorder başlığı altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 su topik her uplandığında ANAM diyerek girip anam diyerek çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar