Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 adam inanmış canı sıkılmış mesajları toplamış ya ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hani o hastaneye taşındıgınız günler Hani o ceylan gibi kaçtıgınız seneler .... .... uA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 khala said: kendi takımını tutanlara söyle önce geliyoruz diyip delikanlılık yapan arkadaşlar onlar ;) Gelmeyecekler miydi maça pardon? "Gelin de kavga edelim ama üstü kapalı da söylüyorum haaa ne de zekiyim" demekle aynı şey mi bu? GELİYORUZ ÇILDIRIN SDF diye Kadıköy'deki maçtan önce tişört bastırıp 4 yiyenler utansın ayrıca ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 geliyoruz kan alıcaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 arkadaşları futboldan banlıyoruz hal ve tavırlarından dolayı, garbage'da açıyorlar metrobüs muhabbeti de bir yere kadar, bir kere yazarsın tamam da sürekli metrobüs geyiği sıktı ister metrbüsle gelin, ister yayan gelin ama muhabbetin tadını kaçırmayın=) ayrıca yazmak istediğini direk yazmayıp, dolaylı yollardan anlatmaya çalışan arkadaşlar var, o mesajları temizliyorum gördükçe, artık temizlemek ile kalmicam futbol bölümünde vakti zamanında maç başlıkları maçtan 2 gün önce açılsın diye bir karar alınmıştı; derbi maçıdır dedik, millet sakin yazar dedik kilitlemedik başlığı pişman etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cavanagh bence direkt şahsa hakaret olmadıkça mesaj silmenin hiçbir alemi yok. şahsen ben beşiktaşlısından galatasaraylısına bir çok entryi keyifle takip edip okumaktayım. hiç de rahatsız olmuyorum. şikayet gelmedikçe böyle bir inisiyatif kullanmanın nedeni gerçekten sağlam olmalı. ha bu arada inadına metrobüsle gelicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben bu metrobus espirisini anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uefa kupası finalini kadıköyde oynanacak oluşu, galatasaraylıların da alınan iyi sonuçlar ve rakiplerin kötü olduğu kanısına varışıyla gaza gelip "metrobüsle gelip kupayı alıcaz" laflarının gırla uçuşması. haftalarca bu esprinin dillerden düşürülmeyişi, yönetiminden futbolcusuna, gazetecisinden taraftarına hep bu metrobüsün ağza sakız oluşu ve efsane hamburger maçı sonrası bu kozun Fenerbahçeliler'e geçişinden ibaret. "siz gelemediniz biz geliyoruz" gibi bir durum söz konusu. bu kadar uzatılmasının sebebi de galatasaraylıların aşırı havaya girip çok fazla bu espriyi sömürmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 buraya link vermiyorum da uA anasayfaya bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 geçen maçtan sonra bizimkilerin koyduğu çiko çok daha iyiydi be. kim yapmışsa biraz özenseymiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Elinden top kaçırdı da gol oldu zar zor 1-0 kazanıldı diye siteye Bobiler çakması gif koymak, hem de her fırsatta eleştirdikleri bir oyuncularını seçerek.. :( İşin garibi beğenenlerin olması tabii esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gsdgsdf gif'e bak ahahahahah. seviyoruz volkanı ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cidden anlamıyorum ama nasıl beğenildiğini. fenerbahçeli olduğum için değil beğenmemem bariz başarısız olmuş yahu bunu göremiyor musunuz gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 abi gifi anlayamadıysanız artık hiç birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gif nerde be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gif nerde hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gifi anlamak değil olay daha kaliteli bir iş çıkartabilirlerdi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ben anladım khala, bakarsan mesajıma özeti ve neden kalitesiz olduğu yazıyor orada. Beğenilmemiş ya da daha önemli haber çıktığı için kaldırılmış, kaçıranlar üzülmesin fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 şimdiki fotoğrafta da üst resmi soldan 3. kız benim arkadaşım =P beril binoğul hatta caddebostan'da maç yapmıştık kendileri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 said: "Her şeyimle maça hazırım" Galatasaray'da derbi öncesi Bülent Korkmaz ile Lincoln arasındaki buzlar tamamen eridi.. Lincoln'ün Beylerbeyi ile oynanan hazırlık maçından sonra "Hafta sonunda oynamak istiyorum" dediği, Bülent Korkmaz'a da bu isteğini bir kez daha ilettiği öğrenildi. Lincoln'ün Florya'da başbaşa bir görüşme yaptığı Korkmaz'a, "Her şeyimle maça hazırım. Fenerbahçe karşısında oynamayı çok istiyorum" dediği belirtildi. Korkmaz'ınsa, "İşte benim futbolcum böyle hırslı olmalı. Maç günü sahada olacaksın" sözünü verdiği bildirildi. Korkmaz'ın derbide sahaya süreceği onbiri de belirlediği ve sakatlığı tamamen geçen Mehmet Topal'ı savunmada Emre Aşık'la yan yana oynatacağı ifade edildi. Hakan Balta ise defansın solunda yer alacak. Kaynak: Lig Tv said: Fenerbahçe'de zorlu Galatasaray derbisi öncesi gözler Alex De Souza'ya çevrildi. Sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkamayan Brezilyalı yıldızın Galatasaray maçında oynama şansının çok düşük olduğu belirtildi. Sağ baldırındaki ağrılarının sürdüğünden yakınan Alex'in arkadaşlarına da "Kariyerimin hiçbir döneminde bu kadar acı veren bir sakatlık yaşamadım" dediği bildirildi. Aragones'in yine de son ana kadar Alex'den gelebilecek haberi bekleyeceği, doktorların son kontrolleri sonrası da kesin kararın verileceği öğrenildi. Sarı Lacivertli takımda hafif sakatlıkları bulunan Uğur Boral ve Gökhan Gönültakımla çalışmalara başladılar. İki futbolcunun da derbide forma giyebilecekleri açıklandı. Lig TV blablabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 alex in oynaması lzm.alexsiz fener daha tehlikeli bize karşı. olay galatasray maçı olunca selcuktu bilmemneydi alexin 10 katı top oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 alex olmazsa bol gollü geçiririz maçı gibi geliyor. takım daha hızlı atağa kalkıyor alex'siz. ha adamlarımız dandun biraz enine sığır olduklarından alex gibi estetik pozisyonlar yaratamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 inşallah dedeye bişey olmaz :) acaba diyorum fener yedek kulubesinin önüne bir teleskop felan mı koydursak, misafirperverlik olması açısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 alex olmazsa çift forvet oynarız, top sürekli gs'de kalır, gs maçın hakimi olur, ama kontradan güiza deivid semih üçlüsünün 2 golü olur minimum. alex oynarsa, tek forvet oynarsak, bu forvet güiza olursa maçta max 2 gol olur kim atar belli olmaz. alex oynarsa ve üstüne çift forvet oynarsak, şenlikli bi maç olur. cidden ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o zaman üst biter diyebiliriz. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar