Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

khala said:
kendi takımını tutanlara söyle önce
geliyoruz diyip delikanlılık yapan arkadaşlar onlar ;)

Gelmeyecekler miydi maça pardon? "Gelin de kavga edelim ama üstü kapalı da söylüyorum haaa ne de zekiyim" demekle aynı şey mi bu?

GELİYORUZ ÇILDIRIN SDF diye Kadıköy'deki maçtan önce tişört bastırıp 4 yiyenler utansın ayrıca ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşları futboldan banlıyoruz hal ve tavırlarından dolayı, garbage'da açıyorlar
metrobüs muhabbeti de bir yere kadar, bir kere yazarsın tamam da sürekli metrobüs geyiği sıktı
ister metrbüsle gelin, ister yayan gelin ama muhabbetin tadını kaçırmayın=)
ayrıca yazmak istediğini direk yazmayıp, dolaylı yollardan anlatmaya çalışan arkadaşlar var, o mesajları temizliyorum gördükçe, artık temizlemek ile kalmicam
futbol bölümünde vakti zamanında maç başlıkları maçtan 2 gün önce açılsın diye bir karar alınmıştı; derbi maçıdır dedik, millet sakin yazar dedik kilitlemedik başlığı
pişman etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh bence direkt şahsa hakaret olmadıkça mesaj silmenin hiçbir alemi yok. şahsen ben beşiktaşlısından galatasaraylısına bir çok entryi keyifle takip edip okumaktayım. hiç de rahatsız olmuyorum. şikayet gelmedikçe böyle bir inisiyatif kullanmanın nedeni gerçekten sağlam olmalı.

ha bu arada inadına metrobüsle gelicez :)
Sosyal ağlarda paylaş

uefa kupası finalini kadıköyde oynanacak oluşu, galatasaraylıların da alınan iyi sonuçlar ve rakiplerin kötü olduğu kanısına varışıyla gaza gelip "metrobüsle gelip kupayı alıcaz" laflarının gırla uçuşması. haftalarca bu esprinin dillerden düşürülmeyişi, yönetiminden futbolcusuna, gazetecisinden taraftarına hep bu metrobüsün ağza sakız oluşu ve efsane hamburger maçı sonrası bu kozun Fenerbahçeliler'e geçişinden ibaret.

"siz gelemediniz biz geliyoruz" gibi bir durum söz konusu. bu kadar uzatılmasının sebebi de galatasaraylıların aşırı havaya girip çok fazla bu espriyi sömürmesinden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Her şeyimle maça hazırım"

Galatasaray'da derbi öncesi Bülent Korkmaz ile Lincoln arasındaki buzlar tamamen eridi.. Lincoln'ün Beylerbeyi ile oynanan hazırlık maçından sonra "Hafta sonunda oynamak istiyorum" dediği, Bülent Korkmaz'a da bu isteğini bir kez daha ilettiği öğrenildi.
Lincoln'ün Florya'da başbaşa bir görüşme yaptığı Korkmaz'a, "Her şeyimle maça hazırım. Fenerbahçe karşısında oynamayı çok istiyorum" dediği belirtildi. Korkmaz'ınsa, "İşte benim futbolcum böyle hırslı olmalı. Maç günü sahada olacaksın" sözünü verdiği bildirildi.
Korkmaz'ın derbide sahaya süreceği onbiri de belirlediği ve sakatlığı tamamen geçen Mehmet Topal'ı savunmada Emre Aşık'la yan yana oynatacağı ifade edildi. Hakan Balta ise defansın solunda yer alacak.

Kaynak: Lig Tv

said:
Fenerbahçe'de zorlu Galatasaray derbisi öncesi gözler Alex De Souza'ya çevrildi. Sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkamayan Brezilyalı yıldızın Galatasaray maçında oynama şansının çok düşük olduğu belirtildi.

Sağ baldırındaki ağrılarının sürdüğünden yakınan Alex'in arkadaşlarına da "Kariyerimin hiçbir döneminde bu kadar acı veren bir sakatlık yaşamadım" dediği bildirildi.

Aragones'in yine de son ana kadar Alex'den gelebilecek haberi bekleyeceği, doktorların son kontrolleri sonrası da kesin kararın verileceği öğrenildi.

Sarı Lacivertli takımda hafif sakatlıkları bulunan Uğur Boral ve Gökhan Gönültakımla çalışmalara başladılar. İki futbolcunun da derbide forma giyebilecekleri açıklandı.

Lig TV

blablabla
Sosyal ağlarda paylaş

alex olmazsa çift forvet oynarız, top sürekli gs'de kalır, gs maçın hakimi olur, ama kontradan güiza deivid semih üçlüsünün 2 golü olur minimum.

alex oynarsa, tek forvet oynarsak, bu forvet güiza olursa maçta max 2 gol olur kim atar belli olmaz.

alex oynarsa ve üstüne çift forvet oynarsak, şenlikli bi maç olur. cidden ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...