Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:
ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor.

Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen

Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş.

izlediğimden bunları çıkardım

adam kafa attım, özür dilerim diyor, öeah be.

takip pls.
Sosyal ağlarda paylaş

basın açıkmalası yapıor.kafa attım diyor.özür dilerim hatamı kabul ediyorum falan diyor.hala yok bişi diyolar şaka gibi :)

gerekçesi ise emre aşık ayagına basmıs 2-3 kere.ulan futbol oynuosun.her maç birilerinin ayakkbası fırlıyor.herkes herkesin ayagına basıo
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor.

Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen

Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş.

bi daha izle sen hatta bi 10 kez daa izle lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:
DarKRideR said:

bence bi 250 kere daha falan izlemesi lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi adamdir ; kavga bile ciksa arada alttan alir;sahiplenir.kimisi de egosu ve fanatizmi ugruna iste yok velet ; yok bilmem ne diyerek buyukluk taslar.Semih gayet guzel bir buyukluk dersi vermis .Bir galatasarayli olarak tebrik ederim .Bunlari dusunmen bile seni sevmemiz icin yeter semih .

Arda`dan da boyle onurlu bir davranis bekliyorum ben .

futbol oynuyoruz abi;naptik biz suurunda olsun bari insanlar .
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
allezz said:
elesso said:
Cantona said:
neyi tartışıyoruz ki biz?

süper

"ben türkiyeye futbol oynayıp para kazanmaya geldim, ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez"

altına iyi giderdi hani.
yazıdaki 2 yanlışı düzelttim.

bence "ulan bizde 2 tokat atıp, ceza alıp yatardık ne güzel" i mi düşünüyorlar :p

bu arada gs avrupa kupalarına kalamazsa kewell gitmek isticek takımdan. kendi ağzıyla bunu ima etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
screwy said:
DarKRideR said:

bence bi 250 kere daha falan izlemesi lazım :D

tamam da o postlardan sonra izlediğim videoyu da koydum,gerekli açıklamayı da yaptım,2 sayfadır ne mantıkla şunu quote'liyorsunuz ? Maçı izlemedim,maç sonrası özet izlemedim vs. bilmiyorum olayları, amaç post kasmaksa devam edin yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Semih'in yazılı açıklaması o kadar da kurtarır bişey değil bence. Sonuçta maç çıkışı da aynı adam Arda için 3 yıllık futbolcu neler yapıyor vs diye konuşmalar yapmıştı. Hayırlısı Arda ve Semih arasında böyle bi kavga hoş değil zaten işallah bitirirler bir şekilde. Gerçi olmadı Terim der öpüşün barışın uleyn diye :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...