Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardım adam kafa attım, özür dilerim diyor, öeah be. takip pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 basın açıkmalası yapıor.kafa attım diyor.özür dilerim hatamı kabul ediyorum falan diyor.hala yok bişi diyolar şaka gibi :) gerekçesi ise emre aşık ayagına basmıs 2-3 kere.ulan futbol oynuosun.her maç birilerinin ayakkbası fırlıyor.herkes herkesin ayagına basıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 asıl rezalet gelen cezalara itiraz eden yöneticilerle de olcak. daha bu kısmı var işin. bu olaylara itiraz edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gollll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 biride gelip kazıma vurmuş gelişinede en çok ben guizaya hiç bişi gelmemesine üzüldüm mundar etti o kadar topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yannız guiza olayı var.şöyle söyliyim guiza gerçekten biraz topçu olsaydı kendine bariz gol şansı yaratabilceği birsürü top aldı defansın arkasına.ama kontrol edemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kontrol etti ama en barizini elle aldı. ve gerek yoktu el yapmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 On tane falan top geçti GS defansının arkasına, adam anca birini aldı, o da elle. Onu demiş Red sanırım. Sürekli ayağının altından üstünden kaçırıyor, açıyor falan, bir tane düzgün stop edemedi maç boyu ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lugano 2 yıl daha uzattı sozlesmesini fb ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 elesso said: Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? süper "ben türkiyeye tatil yapıp para kazanmaya geldim, ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez" altına iyi giderdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardımbi daha izle sen hatta bi 10 kez daa izle lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 allezz said: elesso said: Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? süper "ben türkiyeye futbol oynayıp para kazanmaya geldim, ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez" altına iyi giderdi hani. yazıdaki 2 yanlışı düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 screwy said: DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardımbi daha izle sen hatta bi 10 kez daa izle lol :D bence bi 250 kere daha falan izlemesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kimi adamdir ; kavga bile ciksa arada alttan alir;sahiplenir.kimisi de egosu ve fanatizmi ugruna iste yok velet ; yok bilmem ne diyerek buyukluk taslar.Semih gayet guzel bir buyukluk dersi vermis .Bir galatasarayli olarak tebrik ederim .Bunlari dusunmen bile seni sevmemiz icin yeter semih . Arda`dan da boyle onurlu bir davranis bekliyorum ben . futbol oynuyoruz abi;naptik biz suurunda olsun bari insanlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Holy said: allezz said: elesso said: Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? süper "ben türkiyeye futbol oynayıp para kazanmaya geldim, ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez" altına iyi giderdi hani. yazıdaki 2 yanlışı düzelttim. bence "ulan bizde 2 tokat atıp, ceza alıp yatardık ne güzel" i mi düşünüyorlar :p bu arada gs avrupa kupalarına kalamazsa kewell gitmek isticek takımdan. kendi ağzıyla bunu ima etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 DeathLord said: screwy said: DarKRideR said: ya şu var yalnız şimdi olaylarla ilgili bir video izledim de,kale arkası görüntüsüne göre olayların başlangıcı olan şeyde Lugano'nun yaptığı hiçbirşey yok ki? Emre Aşık gelip kendini yere bırakıyor adice ve olaylar oradan patlak veriyor. Tüm bu olaylara sebep verip,maçı bu durumlara sokan adam gidip rahat rahat konuşabiliyor mudur sağda solda acaba,adilik yani resmen Arda'dan da beklenir,Semih'e bile el kaldırmış.Sinirlerine hakim olması gerek.Lugano'yu da Lugano olduğu için harcamışlar sadece,nasılsa yapmıştır denilmiş. izlediğimden bunları çıkardımbi daha izle sen hatta bi 10 kez daa izle lol :D bence bi 250 kere daha falan izlemesi lazım :D tamam da o postlardan sonra izlediğim videoyu da koydum,gerekli açıklamayı da yaptım,2 sayfadır ne mantıkla şunu quote'liyorsunuz ? Maçı izlemedim,maç sonrası özet izlemedim vs. bilmiyorum olayları, amaç post kasmaksa devam edin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu arada lincoln soyunma odasına fb forması ile girdiği için herkes çıldırmış. ne acı bişey ya, sporu kin ve nefret için yapıyor demek ki bizim sporcularımız. cehalet böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu arada Semih'in yazılı açıklaması o kadar da kurtarır bişey değil bence. Sonuçta maç çıkışı da aynı adam Arda için 3 yıllık futbolcu neler yapıyor vs diye konuşmalar yapmıştı. Hayırlısı Arda ve Semih arasında böyle bi kavga hoş değil zaten işallah bitirirler bir şekilde. Gerçi olmadı Terim der öpüşün barışın uleyn diye :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şu dünyaya rezil olduk temalı haberler saçma ötesi. ulan sen zaten rezilsin. dünya görse ne görmese ne. 364 gün bok götüren bir sokağı yabancı adam geliyor diye temizliyorsan sen zaten bok içindesin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bir de carlos dalmadı diye kızan adamlar var en başta mehmet demirkol. adam ne yapsaydı, kıçıyla gülüyorlar orda olaylara. en güzelini yapıyor. helal olsun carlosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Semih'in açıklamasına şöyle bir yorum yapılmış. MİLLİ TAKIMDA SANA PAS ATMAZSA BİTECEĞİNİ ANLADIN ŞİMDİ YALAKALIK YAPIYORSUN... Yuh artık insan değilsin ne diyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 allezz said: "ben türkiyeye tatil yapıp para kazanmaya geldim, ne oluyorsa olsun beni ilgilendirmez" Hakkaten kanka ya, insan tribünden birinden bir kasatura rica ediverir gider keser boğazlarını, ne lakayıt adamlar. Hemen satsın başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Aslında takımların birer de Kick-box takımı kurması lazım deşarj olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar