Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

semin kimdir ? semih futbolcu mudur ?

ilk yarı ümit karan yerine lincoln olsaydı maç kaç kaç biterdi ?

bülent korkakın yerine cevat güler hoca olsaydı galatasaray şu anda hangi konumda olurdu ?

lugona, edu, volkan, semih vs. vs. vs. bunlar gerçekten futbolcu mudur ?

Türk futbolunda bu abi, polat alemdar, capolat vs.. mezvuları nelerdir ?

mustafa denizli niye bu tezgahlara hiç bulaşmamıştır ?
Sosyal ağlarda paylaş

olayı özetliyorum

1- adnan polat boş adam. bizi eziyolar abi tezine destek bulmak için fb yi kendi tarafına çekmeye çalışıyo evet herkes işi gücü bıraktı fb yi gs yi düşürmeye çalışıyo

2- lugano türkiye'nin en kaliteli defans oyuncusudur, aynı zamanda da dünyanın en çirkin adamıdır

3- arda boş konuşuyo pozisyonu izlerseniz semihin orda girişmek değil de ayırma amacını çok güzel görebilirsiniz

4- hakem güzel maç yönetti hiç bi taraflılığı yoktu

5- sabri gereksiz bi yaşam formu. ne futbolcu, ne düzgün bi adam ne işi var buralarda hiç anlamıyorum

6- maçın hakkı buydu

7- imkanınız varsa izleyin volkan'ın dediklerine harfi harfine katılıyorum

8- şu maçı izledim de hakkaten biz bu fb den gs den çok daha iyi top oynuyoruz, herkes beşiktaşın kötü top oynamasına alışmış şartlamış kendini oturun bi izleyin

edit: bi de 9- emre aşıka yazık oldu kaynadı arada :P
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
harrykewell said:
2. aziz yıldırım efendi bu işlerden elini çekmeden bu sektör düzelmez

Tabii ki lan, Singapur'da deprem olsa Aziz'in suçu zaten. Demirören gibi, Polat gibi başkan herkese nasip olmaz, Tüpçüler Kralı.

insaların ticari hayatını futbola sokma,

birşey biliyorsan söyle herkes öğrensin, bilmiyorsan sus adam sansınlar
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
seneye sivasspor şl ye gidicek büyük olasılıkla.çok ilginç olcak :) ama bu seneki fb den ve gs den daha iyi oynayacakları kesin.ama gruplarına inş bi liverpool veya bi barca çıkar

arsenal çıksın bence, bülent uygun kendini arsene wenger'le karşılaştırıyodu bi ara kozlarını paylaşırlar haeh
Sosyal ağlarda paylaş

Arda Turan: "Biz abi çekiyoruz diye, saygımızdan kusur etmiyoruz diye kusur mu oldu. Milli Takım'dan arkadaşlarımız vuracak sonra haklı onlar mı olacak. Lugano Emre abiye kafa atıyor,Kazım daha sonra Emre Abi'ye vuruyor, Milli takımda herşeyi paylaştığımız insanlar, Semih abi bana arkadan vuruyor.Biz içeride neysek dışarıda da öyleyiz.Herkes haddini bilerek konuşacak!!"
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
Baggio said:
harrykewell said:
2. aziz yıldırım efendi bu işlerden elini çekmeden bu sektör düzelmez

Tabii ki lan, Singapur'da deprem olsa Aziz'in suçu zaten. Demirören gibi, Polat gibi başkan herkese nasip olmaz, Tüpçüler Kralı.

insaların ticari hayatını futbola sokma,

birşey biliyorsan söyle herkes öğrensin, bilmiyorsan sus adam sansınlar

"AZİZ GİTMEDEN DÜZELMEZ" diyince mi bir şey biliniyor? İddiasını kanıtlaması gereken, en azından bir ilişki kurması gereken sensin burada malesef, genelde iddia makamı ispatla yükümlüdür.

Maç ortada, kalitesizlik ortada, Sabri ortada, siz hala gelip Aziz diyebiliyorsanız gerçekten oldukça kültür ve bilgi şelalesi insanlarsınız, ben susayım en iyisi.

Adamlık falan filan diye en ufak kuyruğa basmada hakarete girmeyelim ki bugün 5 olan banlarımıza yenileri gelmesin tabii, aman kantarın topuzuna dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Zegna said:
Flameoffear said:
Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım.

ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun.
yaşla futbol oynansa...
MAUHAUHAUA bu nasıl bir cümledir abi =D
Yaşla futbolun ne alakası var tabi. Bir sonraki maç lugano yerine aragones kendi çıkıp oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin yerinde olsam sabri ve luganoyu bu maçta daha maç başlamadan atarım, maç sırasında da (10 tane maç oynansa 8inde) emre aşıkla emre belözoğlu kendiliğinden atılır, gerçi bu maçta emre aşık biraz kaynadı gibi geldi ama ısrar edemem.

bu maç özelinden konuşursak da bence selçuk atılmalıydı, lincolnün çok net sarı kartı vardı. hatta de sanctis'in de yaptığı hareket cezalık. hakem çok net dengelemeye uğraştı her durumu.

semihle arda konusunda da, sahada özellikle diğer bahsettiklerim tarafından oluşturulan gerginlik olmasa iki futbolcunun olaylara bu şekilde dahil olmalarına pek ihtimal vermezdim, hoş olmadı.
ama olaylara gidip de abisidir bu ne kadar milli maç oynamış falan diye bakmak da ÇOK saçma.
emre belözoğluyla sabrinin de hatırı sayılır sayıda milli maçı var: eee sonra? allah aşkına sahadayken efendi adamlar bunlar der misiniz at gözlüğüyle bakmadan?

lugano desen uruguay milli takımında zilyon defa oynamış, bi o kadar da saçma sapan hareketlerden dolayı atılmış bi adam. eee yani?

semihle ardanın ikisi de atıldı, yakışmadı. ceza da alsınlar, hak ettiler en nihayetinde bu olaylardaki tavırlarıyla, birbirlerine dışarda abi değil balçiçeğim desinler, banane.

luganonun falan da ne olduğu belli bu tip olaylarda, bence iyi bir defans ama hiçbir alakası da yok bu konuyla. gayet provokatördür, sabri de aynısının laciverti.
allah aşkına gidip bu adamları bu maç için savunmayın, lütfen yahu. çirkin adamlar gerçekten bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

semihle ardanın ikisi de atıldı, yakışmadı. ceza da alsınlar, hak ettiler en nihayetinde bu olaylardaki tavırlarıyla, birbirlerine dışarda abi değil balçiçeğim desinler, banane.

luganonun falan da ne olduğu belli bu tip olaylarda, bence iyi bir defans ama hiçbir alakası da yok bu konuyla. gayet provokatördür, sabri de aynısının laciverti.
allah aşkına gidip bu adamları bu maç için savunmayın, lütfen yahu. çirkin adamlar gerçekten bunlar.

katılmamak elde değil
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:
olayı özetliyorum

1- adnan polat boş adam. bizi eziyolar abi tezine destek bulmak için fb yi kendi tarafına çekmeye çalışıyo evet herkes işi gücü bıraktı fb yi gs yi düşürmeye çalışıyo

2- lugano türkiye'nin en kaliteli defans oyuncusudur, aynı zamanda da dünyanın en çirkin adamıdır

3- arda boş konuşuyo pozisyonu izlerseniz semihin orda girişmek değil de ayırma amacını çok güzel görebilirsiniz

4- hakem güzel maç yönetti hiç bi taraflılığı yoktu

5- sabri gereksiz bi yaşam formu. ne futbolcu, ne düzgün bi adam ne işi var buralarda hiç anlamıyorum

6- maçın hakkı buydu

7- imkanınız varsa izleyin volkan'ın dediklerine harfi harfine katılıyorum

8- şu maçı izledim de hakkaten biz bu fb den gs den çok daha iyi top oynuyoruz, herkes beşiktaşın kötü top oynamasına alışmış şartlamış kendini oturun bi izleyin

Gayet güzel özet olmuş da, 4. maddene ufak bir yorum katarsam; adam maçı gayet tarafsız yönetti, pozisyon faul avantaj şu bu anlamında da gayet iyiydi, ama 2. dakikada Sabri'ye kart göstermemekle başlayan gereksiz kartlar / gerekli kartı es geçmeler yüzünden maçın kontrolünü kaybetti. Dört kişiyi çağırıp kırmızıları verene kadar maçın başında 1-2 sarıyı verecekti, efendi duracaktı herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...