Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIVX player tavsiyesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Gittigidiyor linki
DonanımHaber review sayfası

USB Girişi
Kart Okuyucu Özelliği
80 GB Sabit Disk Desteği
Divx MTK Chipset onaylı
Mikrofon girişi
JPEG Photo-CD, KODAK Photo-CD
DOLBY PrologicII
Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma
Hızlı İleri/Geri Sarma
100 Mhz 12Bit DAC
DOLBY DIGITAL (AC3-5.1 Kanal Çözücü)
DOLBY DIGITAL DTS/LCPM Digital Çıkış
MPEG4’ler için 5.1 Kanal Ses çıkış ve DVD’ler için AC3 ses çıkışı
Divx Altyazı Desteği,
DVD, DVD+R/RW, Cd, CD-R/RW, HDCD, MP3, RESİM CD, DIVX, XVID, MPEG4 DESTEĞİ,VCD
DivX Ultrave Pro/DVD/MP3/CD+G Çalar
İnce Gövde Tasarımı
MTK 13xx Çipsetli Görüntü İşlemcisi
Yazılım Güncelleme İmkanı
Subtitle Pro: Gelişmiş Türkçe Alt Yazı Desteği
VGA, AV Out, Scart TV Video Çıkış
5.1 Koaksiyel ve Optik AC3 Çıkışı
Dolby ProLogic II, Dahili Ekolayzer
1x-16x hızında Hızlı İleri ve Geri Sarma
Yakınlaştırma / Uzaklaştırma Özelliği
SD Card ve USB Girişi
Harici Hard Diskten Video Oynatma Desteği (80 GB’a Kadar)
720p ve 1080i Görüntü Desteği (Interpolasyon)
Yüksek Hata Düzeltme, Progressif Tarama
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut, o tip ürünlere dikkat et. Çoğu mesela sadece FAT32 diskleri okuyabiliyor, yani kullandığın harddisk/flashdiskler ile uyumlu olmayabilir. Abuk subuk durumları da olabiliyor, mesela LG'lerin bazı modellerinde sadece 100 tane mi ne şeyi görebiliyor en fazla.

Fizban, sana WDTV lazım. Hatta mkv filmleri dvdlere yazmak eziyetini çekmek istemiyorsan şart :)
Sosyal ağlarda paylaş

.mkv oynatan player yok daha. yani bir tane divxplanet forumlarında gördümde komik bişeye benziyordu. mkvler için daha var.

bizde pirhana var ama cd okumuyor kesinlikle. çalışmadığı için mi uzun zaman yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama okumuyor şuan. hep usb den kullanıyorum.

zaten artk hdd aldım lopeth'den. onunda tek sorunu tr altyazı için yaptığın çözümde pc de görmüyor altyazıyı sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer forumları (donanimhaber, vb.) biraz araştırın sayfalarca bilgi bulabilirsiniz mkv playerlar ve network media tanklar hakkında. Önceleri popcornhour alacaktım ama getiren firmanın saçma sapan fiyat artırımları ki buna rağmen peynir ekmek gibi sattı ve açıkçası popcornda olan çoğu özelliği (torrent, usenet download, youtube izleme fln) kullanmayacağımı farketmemle wd hd tv aldım. 1 aydır fln wdtv kullanıyorum, gayet memnunum. Tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çin malı ürünler kağıt üstünde özellikleri iyiolsa da, ve hatta bütüno özellikler pratikte gayet kullanılaibliyor olsa da dandik olduklarını her fırsatta belli ediyorlar.
Bu lafo geçen orite'ın usb girişsiz verisyonu var ben de. Alt yazıalrda sorun çıkarabiliyor. Bir de divx3 gib eski codecleri desteklemiyor. Onun haricinde 2 yıldır falan sorunsuz kullanıyorum. Ama herhangi bir kalite hissi var mı, yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...