Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne hale gelmisim ;s

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

3'teki halin en basarili direk aralarinda, zira 1'deki sac modeli ya cilginjaponchocuqlarinda ya da alanya'daki tek kasli apacilerin cogunda bulunuyor. 3'e don sen, sakallari da biraz daha duzenli tut, ondan sonra devam. Ugras edinmeye calis, okula gitmeye tam takir devam et, gidip marjinal ol her haftasonu ciplak bungee jumping yap, nukleer basliga sarilip osur da demiyorum, salmayacaksin kendini, yoksa bu gidisle dwarf olacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adama imaj tavsiyesi veriyorsunuz, imaj hiç birşeydir susuz.. herneyse sonuçta içinde olan bir şey. geçenlerde bende atlattım bozuktu ruhsal durumum baya, pek geçmedi ama o kadar da kötü değil. bende hiç bir şeye kafayı takmam cool takılırım relax adamımdır ama mesela seneler geçtikçe okul ilerledikçe gelecek kaygısı feci şekilde kendini belli etmeye başladı. ya anne salla bea modundan çıkıp hafiften onları dinler moda giriyorum sanki. zaman geçtikçe insan değişiyor. diğer yandan bu durumun geçicidir büyük ihtimalle, 3-5 ay sonra ulan açtığım topice bak hay kafamı.. diceksin bence. en önemliside okul bitirmek onu boşlama, benim 2 sene uzadı millet bu sene mezun oluyor be. oyun oyna, candır oyunlar ama mmo kasma fazla. içkiyi de azalt, mümkünse içme, kafan dinç yolun açık olsun(sdf bu ne).. bi de nerede oturuyosun hangi şehir? onunda etkisi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Imaj tavsiyesinden ote imaj konusunda yorum yapiyoruz, yoksa ne ala adami duzeltmeye kasalim post attigimiz web sayfasi uzerinden, herifin beynine girip kurcalayacak degiliz, shrink de degiliz, kendi icinde yatanlari, dusunduklerini falan ele alip kendisi halledecek her halukarda sonucta. Yani bana sorsan acikcasi turuncu bir community board sayfasi sayesinde hayatta degisiklik yapilacagina inanmiyorum, en fazla birisi agir troll ayagina yatip rencide eder, yemi yutan dayinin teki de afallayip ''aman tanrim onikiden vurdu hemen kendimi degistirmeliyim, dogru soyluyor sanirim =('' diye kaygilanip degismeliyim diye kendini kasim kasim kasar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evimin kapisini barinak niyetine acarim, eline de iki tane tommygun tutustururum.

işte! bakın bu delioolan sizi kendi adamı, bi suikastçı, bi piyona çevirmek istiyor!

işte bu yüzdeeen onu dinlemeyin evlatlarım.. beni dinleyin!

saksı deliim ben! en çok beni dinleyeceksiniz!
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 ay öyle takıldım; bilgisayar başında. İş aramam lazım üşeniyom; okula gidip diplomayı ( geçici mezuniyet zımbırtısı )almam lazım üşeniyom; bir iki eski arkadaşı arayayım; hiç içimden gelmiyor falan. Paralar suyunu çekti; icralar kapıya dayandı anam babam ağlanıyor bende tık yok.

Soruyor herkes oğlum ne olacak senin bu halin diye. Ben hep allah kerim; birşeyler olur dedim. Geçen ay eve telefon geldi; gel işe başla çalış diye. Bir sabah zorlan kalktım; takım elbise giydim ofise geldim. Aha da sonrası; iş güç sahibi bir insan oldum. Oturduğum yerde iş beni buldu.

Allah'a havale et xD ( yada kozmos; artık neye inanıyorsan )
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye karşı sorumluluğun yok, senden iş bekleyen yok. Kendine de değer vermediğinden kendin de problem değilsin. Yaydıkça yayıyorsun... Sonra gün geliyor, "lan bu insanlar beni neden aramıyor?" "ne şerefsiz arkadaşlarım var." replikleri yankılanıyor kafanda. Tabii ardından gerçeklerle yüzleşiyorsun ve aylardır onları ektiğin geliyor aklına. Gidip aynaya bakıyorsun, saç baş karışmış, traş olmak lazım, saçlarla uğraşmak lazım, giyinmek lazım. Tabii ne saçın sakalınla uğraşasın oluyor ne de ütülü bir gömleğin, temiz bir kot pantolonun. "Sktr et" diyorsun sonra yine evdeki yalnızlık rutinine geri dönüyorsun. Yayıp eskiden yaptıklarını düşünüp, zamanın ne kadar çabuk geçtiğinden yakınıyorsun.

Sonra bir gün geliyor, üniversitenin biteceğini farkediyorsun. Önünde çalışman, sorumluluk alman gereken bir yaşam hakkında imalar beliriyor. Tabii bomboş bir adam olduğunu, geçici zevklerle hayatının en verimli yıllarını öldürdüğünü farkediyorsun. Sonra boş boş evde dolaşırken bir şarkı çalmaya başlıyor;

dogdugun gunden beri anlamadin mi
herkes soyledi oysa bunu durmadan
annen baban sevgilin ogretmenin falan
kafana kazidilar hep o aci gercegi
yillardir bunu anlamaliydin
herkes farkindaydi inan senden baska
dinleseydin hocani yontulurdun bir parca
ne olur babanida birazcik anla
sen bir hicsin,sen bir hicsin
sonunda olan oldu papazi buldun
orda burda surunen bir herif oldun
bu boyle gitmezsede otuzunu buldun
ot yemekten bak beygir oldun
o gunden beri anlamadin mi
hani becerememistin o problemi
arka siralarada surunurken hep
coktan ucmustun uzaklara
sen bir hicsin,sen bir hicsin
Sosyal ağlarda paylaş

InneR_ChaoS said:

Before&After ;o

http://i39.tinypic.com/2d793f9.jpg

bence işe kesinlikle saclarını kestirerek baslamalısın.
zira 1. fotografta etilerdeki bar şarkıcılarına benzemissin.
tanjucan olabilir hatta adın.
son fotografta ise direk ibiş modeline gecmissin.
3. en iyisi diyebilirim.
(agır eleştri yaptım ki kendine gel:p)

dıs görünüsünü hallettikten sonra okuluna asıl, biraz da sosyalleşmeye bak derim.
kız arkadas iyi olabilir.
bi de bi ugras, bi amac edin kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

evet cok haklisiniz ya, malligin luzumu yok yani

zaten 20-30 sene sonra geberip gitcem, boyle emolasmanin hic geregi yok

simdi pek sorumluluklarim olmayabilir ama bu mal gibi icmemi gerektirmiyo

bugun hayvan gibi evi sildik, yemek falan yaptik, yarin hem berbere hem de okula gidiyorum

saclar gitmiycek de sekle gircek ama sakal gidici lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...