DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oha harbi hugh jackmanmissin basta sonra wolverine olmussun. rolune kendini bu kadar kaptirma pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 3'teki halin en basarili direk aralarinda, zira 1'deki sac modeli ya cilginjaponchocuqlarinda ya da alanya'daki tek kasli apacilerin cogunda bulunuyor. 3'e don sen, sakallari da biraz daha duzenli tut, ondan sonra devam. Ugras edinmeye calis, okula gitmeye tam takir devam et, gidip marjinal ol her haftasonu ciplak bungee jumping yap, nukleer basliga sarilip osur da demiyorum, salmayacaksin kendini, yoksa bu gidisle dwarf olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 madboyu dinle yoksa mazallah bana dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abi adama imaj tavsiyesi veriyorsunuz, imaj hiç birşeydir susuz.. herneyse sonuçta içinde olan bir şey. geçenlerde bende atlattım bozuktu ruhsal durumum baya, pek geçmedi ama o kadar da kötü değil. bende hiç bir şeye kafayı takmam cool takılırım relax adamımdır ama mesela seneler geçtikçe okul ilerledikçe gelecek kaygısı feci şekilde kendini belli etmeye başladı. ya anne salla bea modundan çıkıp hafiften onları dinler moda giriyorum sanki. zaman geçtikçe insan değişiyor. diğer yandan bu durumun geçicidir büyük ihtimalle, 3-5 ay sonra ulan açtığım topice bak hay kafamı.. diceksin bence. en önemliside okul bitirmek onu boşlama, benim 2 sene uzadı millet bu sene mezun oluyor be. oyun oyna, candır oyunlar ama mmo kasma fazla. içkiyi de azalt, mümkünse içme, kafan dinç yolun açık olsun(sdf bu ne).. bi de nerede oturuyosun hangi şehir? onunda etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Imaj tavsiyesinden ote imaj konusunda yorum yapiyoruz, yoksa ne ala adami duzeltmeye kasalim post attigimiz web sayfasi uzerinden, herifin beynine girip kurcalayacak degiliz, shrink de degiliz, kendi icinde yatanlari, dusunduklerini falan ele alip kendisi halledecek her halukarda sonucta. Yani bana sorsan acikcasi turuncu bir community board sayfasi sayesinde hayatta degisiklik yapilacagina inanmiyorum, en fazla birisi agir troll ayagina yatip rencide eder, yemi yutan dayinin teki de afallayip ''aman tanrim onikiden vurdu hemen kendimi degistirmeliyim, dogru soyluyor sanirim =('' diye kaygilanip degismeliyim diye kendini kasim kasim kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya şocukcaaaz daha beter depresyona girip okulu basar ve milleti 12den vurusa ne olacak a deli oollaaan? huh? bana bunu açıklayabilir misin!!! ya da kasma hiç! AYYYYT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.haberx.com/haber_resimleri/Gundem-resimleri/2009-Mart/manset-resimleri/Yazicioglunun-annesi-fenalasti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 said: Evimin kapisini barinak niyetine acarim, eline de iki tane tommygun tutustururum. işte! bakın bu delioolan sizi kendi adamı, bi suikastçı, bi piyona çevirmek istiyor! işte bu yüzdeeen onu dinlemeyin evlatlarım.. beni dinleyin! saksı deliim ben! en çok beni dinleyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 izindeyiz dasaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yihu! hepinizi tapınak şövalyesi yapacaaaam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sen şovalye yap ben tapınırım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 böyle devam et. bir kişi bir kişidir arkadaş. eleyelim gen havuzundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben 6 ay öyle takıldım; bilgisayar başında. İş aramam lazım üşeniyom; okula gidip diplomayı ( geçici mezuniyet zımbırtısı )almam lazım üşeniyom; bir iki eski arkadaşı arayayım; hiç içimden gelmiyor falan. Paralar suyunu çekti; icralar kapıya dayandı anam babam ağlanıyor bende tık yok. Soruyor herkes oğlum ne olacak senin bu halin diye. Ben hep allah kerim; birşeyler olur dedim. Geçen ay eve telefon geldi; gel işe başla çalış diye. Bir sabah zorlan kalktım; takım elbise giydim ofise geldim. Aha da sonrası; iş güç sahibi bir insan oldum. Oturduğum yerde iş beni buldu. Allah'a havale et xD ( yada kozmos; artık neye inanıyorsan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kimseye karşı sorumluluğun yok, senden iş bekleyen yok. Kendine de değer vermediğinden kendin de problem değilsin. Yaydıkça yayıyorsun... Sonra gün geliyor, "lan bu insanlar beni neden aramıyor?" "ne şerefsiz arkadaşlarım var." replikleri yankılanıyor kafanda. Tabii ardından gerçeklerle yüzleşiyorsun ve aylardır onları ektiğin geliyor aklına. Gidip aynaya bakıyorsun, saç baş karışmış, traş olmak lazım, saçlarla uğraşmak lazım, giyinmek lazım. Tabii ne saçın sakalınla uğraşasın oluyor ne de ütülü bir gömleğin, temiz bir kot pantolonun. "Sktr et" diyorsun sonra yine evdeki yalnızlık rutinine geri dönüyorsun. Yayıp eskiden yaptıklarını düşünüp, zamanın ne kadar çabuk geçtiğinden yakınıyorsun. Sonra bir gün geliyor, üniversitenin biteceğini farkediyorsun. Önünde çalışman, sorumluluk alman gereken bir yaşam hakkında imalar beliriyor. Tabii bomboş bir adam olduğunu, geçici zevklerle hayatının en verimli yıllarını öldürdüğünü farkediyorsun. Sonra boş boş evde dolaşırken bir şarkı çalmaya başlıyor; dogdugun gunden beri anlamadin mi herkes soyledi oysa bunu durmadan annen baban sevgilin ogretmenin falan kafana kazidilar hep o aci gercegi yillardir bunu anlamaliydin herkes farkindaydi inan senden baska dinleseydin hocani yontulurdun bir parca ne olur babanida birazcik anla sen bir hicsin,sen bir hicsin sonunda olan oldu papazi buldun orda burda surunen bir herif oldun bu boyle gitmezsede otuzunu buldun ot yemekten bak beygir oldun o gunden beri anlamadin mi hani becerememistin o problemi arka siralarada surunurken hep coktan ucmustun uzaklara sen bir hicsin,sen bir hicsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sakali kes aynisi olursun eger olmazsan uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 InneR_ChaoS said: Before&After ;o http://i39.tinypic.com/2d793f9.jpg bence işe kesinlikle saclarını kestirerek baslamalısın. zira 1. fotografta etilerdeki bar şarkıcılarına benzemissin. tanjucan olabilir hatta adın. son fotografta ise direk ibiş modeline gecmissin. 3. en iyisi diyebilirim. (agır eleştri yaptım ki kendine gel:p) dıs görünüsünü hallettikten sonra okuluna asıl, biraz da sosyalleşmeye bak derim. kız arkadas iyi olabilir. bi de bi ugras, bi amac edin kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Of meth nedir; sakasi bile kotu. Evet o saclar gitsin ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evet cok haklisiniz ya, malligin luzumu yok yani zaten 20-30 sene sonra geberip gitcem, boyle emolasmanin hic geregi yok simdi pek sorumluluklarim olmayabilir ama bu mal gibi icmemi gerektirmiyo bugun hayvan gibi evi sildik, yemek falan yaptik, yarin hem berbere hem de okula gidiyorum saclar gitmiycek de sekle gircek ama sakal gidici lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dinemi verdin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lol denn istedigin kadar elestir, alinmiyorum ben oyle seye kizcak kadar salak degilim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Llama said: dinemi verdin kendini allah yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 saçlar... sakala laf edemiyorum üç katına sahip olan biri olarak dvnmnmdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kafan şekilliyse (arkası TEM gibi dümdüz değilse) 3 numara falan yaptır saçlarını bence, rahat rahat, yaz da geliyor püfür püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 harbi yakisikli adammısın da after halinle sokağa çıkma etrafa zarar slgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kafan küçülmüş ve yassılaşmış dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar