EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet başlıkta dediğim gibi arkadaşlar mmo strateji oyun arıyorum kesinlikle browser oyun olmıycak, adam gibi bilgisayara indirmeli install etmeli ful ekran oynamalı mmo strateji oyunu arıyorum.tavsiye edebileceğiniz bu tür bir oyun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 morpler strateji oyunu olamı ne yazıkkı. yanı karakter geliştirip sonra strateji oyununa soktugun unite her şekilde dengesizliklere yol acıyo. zaten en son warlord 4 te kaldı butur olaylar. duzgun competetive bi rts al oyna mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://hso.mynet.com/ idare eder mi bilmem ama:) EDİK: ups, yazıyı okumadan atmışım. olsun belki bilmeyen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kart oyunu seversen Magic the gathering online ve Battle forge var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o zaman şöyle diyelim. benimle coop veya vs strateji oynamak isteyen arkadaşlar arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mankind var. Bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 atlantica online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yukarı yukarı ve ileri! sene olmuş 2013, bende bir sorayım belki düzgün birşeyler vardır. Haliyle browser felan dert değil. Güzel birşey var mı? turn bazlı fealnda fark etmez. Eğlenceli, kaybedince strese girsem hatta üzülsem bile olur. Düz mmolardan yaşım geçmiş sanırım. Ciddi ciddi sıkıyorlar. En azından strateji varsa denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 starcraft oynayın abi stratejinin allahı var stress de cabası ,kasım kasım kasılırsınız ilk posta cevap değil tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 banner saga factions var yenilerden. mmo strateji denince faceboko oyunlarından öteye gitmek zor browser oyunu olarak bi pardus vardı, eğlenceliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 star craft cık.. bliz e uyuzum biraz. Birde açıkcası sürekli sıfırdan kurulma değilde daha başka kafalarda birşeyler bakıyordum. Yoksa bir kaç tane baya güzel oyun var. Aslında warhammer 40k da baya eğlenceli fakat bu saate oyuncusu pek kalmamıştır. O yüzden böyle mmo kafasında birşeyler bulabilrim belki diye düşündüm. Browser tabanlı oyunlar iyi hoşta, scriptle farm felan yapıp alıp yürüyorlar. banner saga factions indiriyorum şimdi. öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 banner saga factions ilk izlenim iyi. Yetenekler vs. çoğalıyordur umarım zamanla :P karakterlerin kalkanlarının durmadığı taraflardan vurmak işe yarıyor sanırım? zırhları görmezden geliyoruz galiba :P. gerçi ilk oyun öğrenirim. karşı tarafıda taciz var chatde ne güzel :D şuan oynadığım oyunda koptuk ya.. 4 kez üst üste miss.. 7 kez miss den sonra haliyle oyunu kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sağı solu farketmiyor. oyunda unite sayısı az ama upgradeleri var işte ordan biraz çeşitlilik çıkıyor. hani ksıa vadede çog gzel ama uzun vadede bayacaktır. adam öldürdükçe boruda yıldızlar doluyor, boruyu kullandığında aktif karaktere 1 MP veriyor (sarı yıldız işte) onları felan kullanmayı unutma. o kadar misslememen lazım,a rcher mı bütünkarakterlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yoo 2 archer varda. Karşıdaki adam bile yuh çekti. Rest et boşuna turn için vakit harcama felan dedi :P. 1 oyunumda oldu öyle birşey. Birde bunların "deneyimli" olanalrı var. Onlar nedir? Birisini 10puana kiralarken onlar benden 25 istiyordu. 30 upgrade leri zaten. (bunlar upgrade li felanmı geliyor :p) bu arada önerilere halen açığım. (şu oyunun uzun vadeli ve düzgün birşeyi varsa işime gelir aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 age of online oynayın. ırkın lvl atlıyo yenı unıteler age acılıyo falan, ıtem buluyosun unıtelere gıydırıyosun , mission yapıyosun xp geliyo, falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 age of online dan microsoft desteğini çekmişmi ne olmuş. kalabalık olmayan sunucularda kapanmış gibi birşeyler okumuştum. Birde adamlar açgözlü davranmışlar, ücretsiz versiyonunda bir halt olmaz gibi şeyleri okuyunca hiç araştırmamıştım. Tekrar bi bakayım ama teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 age of empires II al, internet üzerinden random adamlarla oyna. geçenlerde bir başlıkta internet üzerinden multi atılabilecek bir site verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar