vimpir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 iphone video atmak istiyorum indirmedigim program kalmadi ama hepside wmv convert ediyorum ama 0 bayt :( dosya uzantisi wmv www.kariyervideo.com dan indirmistim videolari sizce neden boyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Super ya da MediaCoder gibi programları denedin mi? edit: indirdiğin yeri gördüm de, eğer wmv bazen kopya korumalo oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 En güzel ve çeşit içereni Total Video Converter. Bi dene derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sothink iPod Video Converter kullanıyorum ben ama wmv denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben de film atmak istiorm uçak/otobüs yolculukları için mümkünmü böyle bir şey?Hatta mümkünse altyazıyı filme gömüp atmak mümkünmüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 format factory de baya saglamdır. altyazı gömücü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 SUPER hepsini ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar