Venator Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ardeth'in verdiği linklere bakalım... Teorisi de var o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 daha bu elektronik aletleri beyne monte edeceğiz yani ohooo, farenin sinyalinden etkileneceksek işimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 WİRELESS CİNSEL SAĞLIĞA YARARLIDIR. AYNŞTAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hehe venator sustum temam =) Hakkatende bir cep telefonu çok daha zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 nukleer tehlikeli elbette ama bu kondua hep ayni seyi diyorum nukleer santral hakkinda yasl bi laz amcanin yorumudur bu kari bize nikahli ama bacaklari baskasinin omzunda cevrendeki butun dogu blok ulkelerinden sacma sapan 30 senelik nukleer santrallar catir catir calisirken riskli diye girmemek bence sacma bi dusunce tabe uluslararasi anlasmalari bilmiyorum bisi diyemicem ama gayet ekonomik bi enerji kaynagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Abi bir biz durustus su dunyada. Bir biz cevreyi dusunuyoruz. Bir bizim gururumuz var. Bir biz dogruyu savunuyoruz. Bir biz haklinin yanindayiz. Bir biz magdur olana yardim eli uzatiyoruz. Bir biz orta maliyiz. Bir biz ABD'nin sinir butunlugu disinda kalan eyaletiyiz. Bir biz ayakta kaldik IMF ile. Bir biz kanimizi emdirmiyoruz IMF'ye. Bir bizim icin Davos bitmistir. Bence mantik cercevesinde dusunmemek lazim TR'de olan gelismeleri. Ozellikle nukleer elektrik santrali isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 akepe hükümeti hakkında yanılmıyorsam değil nükleer santral, nükleer hammadde çıkartılması için izin bile vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 iyi de nükleer patlayacak endişesi değil ki olay, atıkları meselesi var. en nihayetinde toroslara filan gömülecek onlar hep. atıkları satın alması için afrikalılara para ödeyemeyeceğimize göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fede said: ben görmediğim şeye inanmam arkadaş. veriler o kablodan bızır bızır akacak. görecem ben kabloları. tatmin olmuyorum yoksa bızır bızır ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sorun atıkta evet. Ve inşaa ettiğimiz anda bütün avrupanın yükünü bizim akdeniz sahili çekecek. Ondan yapmıyoruz Ayrıca dediğim gibi, şu iranla yapılan 4-5 senelik anlaşma bitsin TR'de bir daha enerji sorunu kalmayacak. Bireylere kendi enerjilerini üretme fırsatı verildi ve lisans alınıyor köpek gibi. Buhar olsun rüzgar olsun deli enerji var TR'de. Sadece rüzgar yetebiliyor bu ülkeye, buna sebep 2. el Nükleer santral almıyor bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 rüzgar falan hikaye, geçen discovery'de en mantıklı yeşil enerji üretme yolunu gösterdiler. adam 120 mt boyunda tran vagonu gibi birbirine bağlanmış silindir bi sistem yapmış. bunu dalgaya dik şekilde denize yerleştiriyor, dalgayla bu alet salındıkca elektrik üretiyor. bi de bi soru: şimdilik maliyetini kurtarmaz ama bu nükleer atıkları güneşe yollasalar, güneşte bir sorun çıkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kapatırken cep telefonumu anneme teslim ediyorum ben , bilgisayarlarımın kapandığını kontrol ediyor ,elektronik ne varsa kapanmış oluyor. öyle uyutuyor ,doğrusu da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 nükleer için konuşayım bundan bir kaç sene evvel geyikli sahillerine bırakılan varilleri hatırladınzı mı? bimem nerenin nükleer santralinin atığı çıktı onalr o zaman illegal olan şey santral kurulduğu anda legal oalcak kaldı ki rüzgar enerjisinin maliyetlerinin fdüşürülmes i için çalışmalar var hatta tübitak tarafından kullandırılan AB fonlarından faydalanılabilinmesi için ar-ge destekleri ayrıca vergi muafiyetleri şu anda gündemde yapı8lcak olan rediktörlü rüzgar santralleri düşündüğünüzden çok daha ucuza geliyor evet projenin finansman konusunda bizatihi çalışyıorum ordan biliyorum :) en iyi ihtimal %60 daha ucuza gelecek daha maliyetlerin çalışmasını bitiremedik ama 2 haftaya kadar hakem heyetine rapor sunulacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar