Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor-Galatasaray 06.04.2009 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Bu maçla birlikte galatasaray şampiyonluga(şampiyonluk yarışına) veda eder diye düşünüyorum.e haftaya fener maçımız var.çok zor yani.ondan sora da çok zor fikstür.ne inamotolar geldi geçti.hiç bu kadar umutsuz olmamıştım takım için.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamayın ya. adam 10 gündür idmana çıkmamış, alıp deplasmana götürecekler öyle mi? hem de 11'e almamış vah vah vah

bu lincoln de, idmanlara katılanlar lincoln'ün uşağı mı? işleri, lincoln'ün yokluğunda herşeyleriyle hazır olmak ve paşa hazretleri teşrif ettiğinde kendisine yer vermek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

10 gün antremana cıkmayan bir futbolcu hiç bişi kaybetmez 10 günde. Bülent yine yapacagını yaptı bundan sonrada oynatmasın hiç bir maçta eğer oynatırsa gözümde hiç bir değeri kalmayacak.

Gaziantepide orada yeneriz haftaya feneri yener 3. oluruz sonra mac sivasıda yenecegimizi var sayarak bu düğümü bjk macı cözecek
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl hala lincolnü savunuyorsunuz adam hamburg maçının içine etti. üstüne afra tafra yaptı. ülkesine gitti gelmedi. hala lincoln lincoln. kendince zeki, çevik olabilir ama ahlak eksik. gitsin kendini toplasın öyle gelsin. hatta gelmesin.

adam bir ay sorun üstüne sorun yaratıyor sonra maça çıkartıyorlar iki harekete tav oluyor taraftar bağırıyor lincoln diye.

istediğinde oynayıp istemediğinde oynamıcaksa daha çok işimiz var bizim.
Sosyal ağlarda paylaş

hagi misal kafasına göre idmana çıkmayıp maça çıksaydı kimse birşey demezdi takımda. çünkü herkes biliyor ki, adam hagi. maçta canını dişine takar dede haline bakmadan, elinden gelenin en iyisini yapar, hem de çok iyi yapar. olmadık yerden 1 pas çıkartır, 1 gol çakar maç çevirir.

lincoln daha o itimadı ve ayrıcalıklı durumu hak edecek bir maç çıkarmadı geldiğinden beri. inişli çıkışlı performansı, kaprisleri üstüne bir de idmanlara katılmadan maça çıkarsa lincoln'ü nah kazanırsın, geri kalan adamları da kesin kaybedersin.

olay adamın 10 gün idman eksiği yüzünden performans kaybı değil, diğer futbolcuların salak yerine konması.

daha da anlamadıysanız şöyle söyleyeyim: lincoln yıldız futbolcu haklarına sahip birisi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
10 gün antremana cıkmayan bir futbolcu hiç bişi kaybetmez 10 günde. Bülent yine yapacagını yaptı bundan sonrada oynatmasın hiç bir maçta eğer oynatırsa gözümde hiç bir değeri kalmayacak.

Gaziantepide orada yeneriz haftaya feneri yener 3. oluruz sonra mac sivasıda yenecegimizi var sayarak bu düğümü bjk macı cözecek

10 gün antrenmana çıkmayan futbolcu veya başka bir sporcu çok şey kaybeder.

Ha maçta oynar mı oynar, ama normal veriminden uzak olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bülent lincolnü atamıyor da oynatamıyor da. atıcam dese sözleşmesini yapmışlar parasını vermişler adamın, galatasaray için çok çöpe para gitmiş olucak.

oynatmak istiyor bu sefer lincoln ben burdaydım sen sonradan geldin havalarına giriyor. artık aralarında ne sorun var bilemiyorum ama adamı oynatsa bile lincoln çıkıyor sahada yürüyor, oynamıyor. kimi maçlarda tüm sorumluluğu üstüne alan lincoln gidiyor ancak geriye pas yapıyor, top almaktan kaçınıyor.

bülent şimdi buranın teknik adamı benim ben ne dersem o olur demeye çalışıyor lincolne. ama bi yandan adama sert de çıkamıyor çünkü küstürürse suçlu da bülent olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

bülent haklı lincoln konusunda. oynattıda ne oldu hamburg maçında. eğer lincoln arda ve kewellın gösterdiği kazanma harsının 10 da birine sahip olsa burada kaybetmezdik o maçı.

adam aklı sıra kaptan bülenti cezalandırıyor oynamayıp önünden geçen topa dokunmaya bile tenezzül etmeyip ,sonra kadroya giremediği için bazı insanlarda bu yüzden bülenti eleştirebiliyor ciddi ciddi.

her frısatta sakatım diyip maça çıkmak istemeyen, ülkesine gidip dönmeyen, oyundan alınınca teknik direktörün üzerine yürüyüp bir bok yaptığını sanan ve oturduğu klübeden takımda en çok parayı kazanan bu adamı tüm yaptıklarına rağemn kadroya alırsanız, takımı için canını dişine takan arda kewell ve diğer bazı futbolcular yerinde olsanız ne düşünürdünüz.

bana göre en doğru olanı yapıyor bülent korkmaz ve yönetim. özellikle mehmet topal servet ve diğer sakatlar düzeldiğinde lincolnsüzde şampiyonluğa oynar bu takım. sezon sonuda nereye gidiyo gitsin o şerefsizde. bundan sonra bu sene tek başına türkiye şampiyonluğu kazandırsa da gözümde hiç bir değeri yok bu lincolnün gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
bülent haklı lincoln konusunda. oynattıda ne oldu hamburg maçında. eğer lincoln arda ve kewellın gösterdiği kazanma harsının 10 da birine sahip olsa burada kaybetmezdik o maçı.

ilk maçta attığınız goldeki payı %90 filandı. lincoln gibi oyuncu 90 dakika hiç bişey yapmaz uzatmalarda bi pas atar bir şut çeker maçı sana getirir. kaprisli olur ama oynatmasını bilirsin. böyle cezalarla, üstüne gitmelerle bi yere varamazsın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

adam aklı sıra kaptan bülenti cezalandırıyor oynamayıp önünden geçen topa dokunmaya bile tenezzül etmeyip ,sonra kadroya giremediği için bazı insanlarda bu yüzden bülenti eleştirebiliyor ciddi ciddi.

her frısatta sakatım diyip maça çıkmak istemeyen, ülkesine gidip dönmeyen, oyundan alınınca teknik direktörün üzerine yürüyüp bir bok yaptığını sanan ve oturduğu klübeden takımda en çok parayı kazanan bu adamı tüm yaptıklarına rağemn kadroya alırsanız, takımı için canını dişine takan arda kewell ve diğer bazı futbolcular yerinde olsanız ne düşünürdünüz.

bana göre en doğru olanı yapıyor bülent korkmaz ve yönetim. özellikle mehmet topal servet ve diğer sakatlar düzeldiğinde lincolnsüzde şampiyonluğa oynar bu takım. sezon sonuda nereye gidiyo gitsin o şerefsizde. bundan sonra bu sene tek başına türkiye şampiyonluğu kazandırsa da gözümde hiç bir değeri yok bu lincolnün gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi top oynuyoruz.ama sanktis yapar bi güzellik maç kopar

allahım sabriye katlanamiyorum artık

bide bu spikerlerden nefret ediyorum.alex gol attıgı zamanki gibi bağıraydılar keşke.yarım rovaşataymış falan.ölü gibi maç anlatıo uyicam.ayıp yani.güzel maç.pozisyon falanda oluo.herif maçı anlatmıo lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
iyi top oynuyoruz.ama sanktis yapar bi güzellik maç kopar

allahım sabriye katlanamiyorum artık

bide bu spikerlerden nefret ediyorum.alex gol attıgı zamanki gibi bağıraydılar keşke.yarım rovaşataymış falan.ölü gibi maç anlatıo uyicam.ayıp yani.güzel maç.pozisyon falanda oluo.herif maçı anlatmıo lan.

medyanın yarısı fenerbahçeli olduğu için ;) şahsen beşitaşlıyım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...