Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Karak eight peaks Third Realm Alliance Bloodline agirlikli Fracture ve 21 Grams uyeleriyle world first :P
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 karl franz değildir o, dublörüdür dublörü! rex invictus np! güya eziliyordu eight peaks dest heh, değişmiş durum herhalde.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sondan bi önceki taktik by tzeetch's will mi? Eğer öyleyse bu fightta iş yaptı mı?
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Evet bitti. Sildik oyunu. Expantion gelince yeniden kurup devam edecez.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yetersiz insan kralin oldurmekle oyun bitmez lan
sardius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 valla ne diyelim helal olsun:) bu da ordera bi ders olur laf dinlerler bi dahakine. ben son anda geldim artık krala gidilmişti coktan ama duyduguma göre order hiç laf dinlememiş. hak ettik bunu:)
Jaruza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 order fena boşlamış.Uzun zamandır yoktum ama durum içler acısı :D umarım toparlanırız yakında...Bu arada tebrikler B)
Öne çıkan mesajlar