Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Buluşma güzeldi, iki ayrı grup halinde UO konuşuld, UO dan anılar tazelendi, biz onları dinledik, eğlendik :P Fizban (Fizben) in makinasının tam çekerken pili bitti, ve benim ufak makinem boyutun deil işlevin önemli olduunu kanıtladı bir defa daha... Resimler: Update leri bittiği anda görebileceksiniz, ne yazıkki ben çıkmadım, resimleri ben çektiimden, beni de başkası koyarsa görürsünüz (görmeyin zaten ehe, görülcek bişii yok, Caine yeter size :P )[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b][b]I'm sleepless!
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Asıl soru şu buluşmayı orgonize eden karakedi NERDEYDİ![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 yaw ben dünyaya paralel olarak ne zaman poz verdim?[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 teknoloji azizim iste boyle bisi boole aninda bilgisayarda fotograflar[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ayrica lanet olsun ne kadar fotojenigim
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Cepleri yoklarken çıkmışım yamuk fotoda :P Gördük teknolojiyi gördük. Fizbozun makine çalışmadı işte hah![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Babacum ufak okuldan uzaklaştırılma maceranızı duydum cık cık cık yane :P Resim e sığasın diye öle çekmiştim, kafanı çevirip bak ya da save et rotate et kendi bilg inde allalaaa Karakedi bulundfuu yerde insanların önünden geçirilecek ve soora satanistlere verilecek :P Gelmedin ya, üzdün bizi...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben de kendodan donerken akamrın onunde karsılastım elemanlarla 2-3 üyler selamlaşıp yola deam ettim göremeyenler çat çat çatlasın.ç[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR[yeniden satılık]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Fizban boyut deil işlev önemli, bir kez daha hatırlatıyorum :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ehuhe rotate ettim bile :) babalar odun nasıl ama ;) bi de saber vardı ama o eski model makinalarda var :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 polum o ne surat yaa feci çıkmışım...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 kimin kim olduunu da yazsanız :)
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Resimdekileri sırayla yazsanıza resim yetmez...
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Kızıl sakal, siyah t-shirt, yeşil şapka bendeniz
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 su dislek uzerinde bg tshirtu olan siyahli benim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: BabacumMostors, 31 Ağustos 2002 19:44 tarihinde demiş ki: polum o ne surat yaa feci çıkmışım...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu yok olm tam karizma cıkmıssın ehauhe :P
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ya Hell seni bi yerden hatırlıyom ben kesin yaf, önceden görmüştüm kesin seni... doggy :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 kimin kim olduğunuda yazsanıza fotoların tepeye[hline]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 fotolar yeterince büyük, uuraşmöayalım, insanlar açıklıyo işte, isteyen uraşsın updatelesin slayz de yer bırakmadınız lol[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Yavrucuğum japonlar o kadar paintshop falan icat ettiler ki resimleri küçültüp, az çözünürlük vs şeedip forumlara yapıştırasın diye.
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 o ilk resimde bi amca cikmis super :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 sish ordaki silipknot t-shirt lü kim len olm türkiye de slipknot sewen bi adam buldum hobaleey[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR[yeniden satılık]
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hadi ama herkes kim olduunu yazsın yoksa bi anlamı kalmıyo. ben ilk resimde çıkmışım bi tek. ayakta para sayıyorum.[hline]özen gösteren anneler için...
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 demon_of_helli görünce şok oldum... demekki ciddiymiş gitmiş...
Öne çıkan mesajlar