Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek Buluşması aile fotoorafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Buluşma güzeldi, iki ayrı grup halinde UO konuşuld, UO dan anılar tazelendi, biz onları dinledik, eğlendik :P

Fizban (Fizben) in makinasının tam çekerken pili bitti, ve benim ufak makinem boyutun deil işlevin önemli olduunu kanıtladı bir defa daha...

Resimler:

Update leri bittiği anda görebileceksiniz, ne yazıkki ben çıkmadım, resimleri ben çektiimden, beni de başkası koyarsa görürsünüz (görmeyin zaten ehe, görülcek bişii yok, Caine yeter size :P )[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!

Mesaj tarihi:

Cepleri yoklarken çıkmışım yamuk fotoda :P

Gördük teknolojiyi gördük. Fizbozun makine çalışmadı işte hah![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century

Mesaj tarihi:
Babacum ufak okuldan uzaklaştırılma maceranızı duydum cık cık cık yane :P

Resim e sığasın diye öle çekmiştim, kafanı çevirip bak ya da save et rotate et kendi bilg inde allalaaa

Karakedi bulundfuu yerde insanların önünden geçirilecek ve soora satanistlere verilecek
:P

Gelmedin ya, üzdün bizi...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
hadi ama herkes kim olduunu yazsın yoksa bi anlamı kalmıyo.
ben ilk resimde çıkmışım bi tek. ayakta para sayıyorum.[hline]özen gösteren anneler için...
  • Yeni Oluştur...