roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BloodyBeast said: oğlumu bulana verirdim sesli güldüöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yemek sektörüne girerim, pilav çeşitleri veya börek çeşitleri ana hedefim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kithnos said: Laf arasinda birsey sorucam ya , bu bankalarin faiz oranlarini nerden goruruz ? Basit / bilesik veya hangi zimbirtili prosedurler varsa artik .. Bahsettiginiz oranlat standart birsey mi , bankaci - musteri arasinda pazarliga tabii birsey mi bankaci - musteri arasinda pazarliga tabii. ama hangi oranı alırsan al %15 stopaj ödersin onun üstünden. yani banka sana %100 bile önerse eline Net %85 geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 valla elinde kaç para olduğuna ve tanıdığın bankacılara göre değişir. fon getirilerine yatırım yaparsan %0, yazıyla "sıfır" vergi verebilirsin. tamamen paranı kimin değerlendirdiğine bağlı olarak değişecek vergi oranları var. adamlar boşuna götlerini yırtmıyor, uluslararası para piyasalarını düzene alalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 AthleT said: Üstüne kredi çeker buz ringi açardım. Buz pisti çok pahalı iş, krediyi kolay kolay vereceklerini de sanmam, çok riskli sonuçta. Üstelik sürekli olarak ilgilenmen gerekir. Daha bunun zambonisi var, soğutma motor bakımı var falan. Komple bir tesis istiyorsan paten oluğu açan bileyiciden tut da yanındaki cafeye kadar her şeyi ayarlaman gerekiyor. Üstelik buz camiası da pek "hoş" bir camia sayılmaz, her gün milyon tane kavga gürültüyle bir sürü olay çıkar. Yok antrenman saati kavgasıydı, beleş girmeye çalışan veletleriydi, tuvalete puck atıp tıkayan zibidileriydi, figürcülerin kaprisleriydi, birbirleriyle kavgalarıydı, saçma sapan federasyonun talimatlarıydı falan... Aman diyim hiç çekilmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 100 bin sermayem olsa bi 100 bin sermayem daha olsun isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sermayeyi kedime yüklerim bilezik küpe alırım hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Pilotluk kursuna yazılırdım. 90 Milyar'ın biraz üzerinde idi 1.5 senelik eğitim programı. Hayatım değişirdi. Yatırım? Forex desen batırırım, borsadan anlamam fena çakılırım. Faizler düşük, ev alsan o paraya alınacak evin zaten kira geliri olmaz. Ötesinide ben bilmiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ortak bulup restorant işine girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 BloodyBeast said: oğlumu bulana verirdim asdasdasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kadıköyde boş parfüm şişesi satardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 elbetteki teknolojiye yatırım yapardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 çok elit bi cafe açardım kafamda harika fikir var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 elit cafe fikrimi çalma :D söylemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 geçen sene 6-7 lira olan hisseler düşmüş 2 liralara. e yavaş yavaş da hareketleniyor piyasa. 1 sene içinde 2 liradan aldığım hisse 4 oldu mu alsana 2 katı. fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hocam, bu başlık sorusunu ummadığım bi yerden yüklü bir para gelince, kendime sormuştum.. bi çok iş düşündüm geri dönüşü 1-2 sene oluyor. düşündüm boşver ben bunu çatır çatır yiyim dedim. karar verdim ağustosta thailanda yerleşiyorum bütün asyayı gezecem 2 sene kadar yaşarsın o parayla krallar gibi bence iş kurmalımıyım diye sor kendine önce.. gençlik gelip geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar