ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Devilmanta said: şu ucuz 1+1 yada 2+1 evlerden 2 tane alırım ikisinide kiraya veririm gelen parayla geçinir giderim o paraya 2 tane ev var mı? Ben hemen şimdi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fi-yaka bide dumankaya adres projesi diye arat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 beylikdüzü esenşehir tuzla sancaktepe hepsi oldukça uzak. zaten orada evlerin kirası 300 500 arası değişiyo. daha iyi bi yerden tek daire al en az kirası zaten 800. kafan da rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tank alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bar açardım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ya da okulun en güzel kızına yazardım.onunla birlikte parayı yiyip bitirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sigorta acentesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 1-Çinli çocuklar. 2-Yerli bilgisayarlar. 3-Goldfarm. 4-???? 5-PROFIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 50.000 lirasını ruhsat için rüşvete kullanır kalan 50.000 iyle 24 saat açık tekel bayii açarım.. maksat millete hizmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 al sat al sat ticaret, kesinlikle gıda(krizde batma olasılığı yok çünkü temel ihtiyaç), iddaa bayii açarım, cafe işletirim bu alternatifleri göz önünde bulundururum ama en güzeli ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 50 kaat kendime alırdım 50 kaatta aileye bırakırdım. 50 kaatın 40 ıyla araba alırdım,geri kalan 10nuylada alışveriş yapar yerdim 100 milyar çok ciddi bi para değil malesef bu günde.herkes öle bar açarım falan filan demişte abi bi bar açarım kafe açarım demişte kiralasan bile mekanı yerine göre en aşşa 5-10 arası olur kirası,evlerin kirasını 2 kaat olduğunu falan hesaplarsan,bunun depozitosu var içine yapcaın masraf var eleman getirtcen onun masrafı var,bide mekan açtın mı ilk bi süre cepten yemen lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cintiq alırım, geriside durur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Direk bi nargile kafe açardım. Hatta yeri de tespit ettim ama söylemiycem içinizde 100 k sı olan vardır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ticaretle parayı köpürtüp güzel bi mekan açardım sonra mekanın geliriyle geçinirdim. Araba, ev vs alırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cafe işini beceren fena köşe olur fsdfdhd. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 höşt o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Genel ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 firatram said: Geniş vizyonlu arkadaş, kültürün para kazandırmaz. Zeki olacaksın. Türkiye'de film sektörünün yerlerde süründüğünü bilmiyormusun ? Kız olsan yönetmenin altına yatarsın ama erkeksen ne b.k yiyiceksin ? Film sektörü para kazandırmaz. İnternet & playstation cafe (tu) ohahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 100000 lira le burda soylenenlerin yuzde 90i yapilamaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 100.000 tl ye anca böyle güzel döşenmiş 7-8 makinalı pes cafe açarsın.. al sat şi için bil pek yeterli değil hani ne yapacağına bağlı.. bir de işin alıp da satamaması var ehe o paraya alınabilinecek evin kira getirisi de düşük olur y iyecek işi desen yani kapanan yerler de var.. aslında 100k ile kısa dönemde pek getiri olmaz.. ama uzun dönem diyorsan borsada para değerlendirilebilir önceki sayfalarda birinin deiği gibi düşük de olsa garanti olan kponlra 10biner tl bağlarsın kupon başına 500 tl kazansan bile haftada 2000-2500 vursan iyidir oha evet 100k param olsa kesin bunu yapardım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hicbiriniz kendinize yatirim yapiyorsunuz ya. En azindan birisi cikar dedim de, cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Universiteye tekrar hazirlanip paralida olsa yari bursluda olsa Pilotaj okurum dusunmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 100.000 lıraya hmm 100.000/200 (+jartiyer 10$) oh kac gun fıstık gıbı geççek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar