Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100.000 Lira sermayeniz olsa

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

50 kaat kendime alırdım 50 kaatta aileye bırakırdım. 50 kaatın 40 ıyla araba alırdım,geri kalan 10nuylada alışveriş yapar yerdim 100 milyar çok ciddi bi para değil malesef bu günde.herkes öle bar açarım falan filan demişte abi bi bar açarım kafe açarım demişte kiralasan bile mekanı yerine göre en aşşa 5-10 arası olur kirası,evlerin kirasını 2 kaat olduğunu falan hesaplarsan,bunun depozitosu var içine yapcaın masraf var eleman getirtcen onun masrafı var,bide mekan açtın mı ilk bi süre cepten yemen lazım bence
Sosyal ağlarda paylaş

firatram said:
Geniş vizyonlu arkadaş, kültürün para kazandırmaz. Zeki olacaksın. Türkiye'de film sektörünün yerlerde süründüğünü bilmiyormusun ? Kız olsan yönetmenin altına yatarsın ama erkeksen ne b.k yiyiceksin ?

Film sektörü para kazandırmaz. İnternet & playstation cafe (tu)

ohahahhhahah
Sosyal ağlarda paylaş

100.000 tl ye anca böyle güzel döşenmiş 7-8 makinalı pes cafe açarsın.. al sat şi için bil pek yeterli değil hani ne yapacağına bağlı.. bir de işin alıp da satamaması var ehe

o paraya alınabilinecek evin kira getirisi de düşük olur

y
iyecek işi desen yani kapanan yerler de var..

aslında 100k ile kısa dönemde pek getiri olmaz.. ama uzun dönem diyorsan borsada para değerlendirilebilir

önceki sayfalarda birinin deiği gibi düşük de olsa garanti olan kponlra 10biner tl bağlarsın kupon başına 500 tl kazansan bile haftada 2000-2500 vursan iyidir

oha evet 100k param olsa kesin bunu yapardım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...